Eski Başkan Mustafa Akaydın Hakkında Aşk Dedikodularına Son Noktayı aşk yaşadığı gazeteci Ebru Küçükaydın Koydu

Mustafa Akaydın’ın aşk yaşadığı gazeteci Ebru Küçükaydın, birlikteliğin medyada yer almasının ardından sahibi olduğu internet sitesinde bir yazı kaleme aldı.

Eski Başkan Mustafa Akaydın Hakkında Aşk Dedikodularına Son Noktayı  aşk yaşadığı gazeteci Ebru Küçükaydın Koydu

27. Dönem CHP Kocaeli 6. sıra milletvekili adayı Ebru Küçükaydın (49) Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı, Akdeniz Üniversitesi eski Rektörü, 25 ve 26. Dönem CHP Milletvekili Mustafa Akaydın ile evleniyor.

Küçükaydın şunları yazdı:

“Gazetecilerin sorumluluğu kamuoyunu doğru bilgilendirmektir. Gazetecilik sorumluluğu ve bilinciyle köşe yazılarımda özel hayatıma yer vermem, meslektaşlarıma karşı kalem oynatmam, bu köşeler bizlerin elinde olsa da toplumun haber alması adına aslına bakarsanız boş arazilerdir. İster ekip yeşertirsin, istersen kaçak inşaatlar çıkarsın. Bu da toplumda size ya saygı ve güven geliştirir ya da saygısızlık ve güvensizlik.

Öncelikli olarak köşe yazımda özel hayatımla ilgili siz okuyucularımla paylaşımda bulunmak zorunda kaldığım için affınıza sığınıyorum. İlk ve son olacak özel hayatımla ilgili bu yazının sebebi Akdeniz Üniversitesi eski Rektörü, Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı, 2 dönem CHP Milletvekili Sayın Prof. Dr. Mustafa Akaydın ile hayatlarımızı birleştirmeye karar verdik.

Her ne kadar iki hayatın birleşmesi sadece iki kişiyi ilgilendirse de topluma mal olmuş, saygın ve başarılı siyasetçi Sevgili Mustafa Akaydın’ın hayatıyla ilgili önemli bir karar alması gazetecilerin dikkatini çekmesi doğal bir süreç.

Bu önemli kararda kendisine eş olarak tanınmış bir gazeteciyi seçmesi haberin değerini de arttırıyor olabilir. Ancak şahsımın adını geçirmeden, yüzümü buzlayarak yayın yapılması saygısızlıktan öte bir şey değildir.

Çocuklarımızla ve dostlarımızla paylaştığımız mutluluğumuz, Sayın Mustafa Akaydın’la birlikte rahmetli eşi Günseli Hanım’a olan saygımız ve anılarına karşı vefamız hiç eksilmeyecekken bunu magazinselleştirerek değersizleştirmeye çalışmak saygısızlıktan öte bir şey değildir.

Dostlarımızın mutlu olacağı ancak düşmanlarımızın özelimiz üzerinden saygısızca tepineceği özel hayatımla ilgili bu önemli kararı siz okuyucularıma karşı sorumluluğum gereği paylaşmak zorunda kaldım. Sakladığımız, gizlediğimiz hiçbir şey yokken gündemde ekonomik kriz, yerel seçimler, imar yolsuzlukları, sayıştay raporları varken şahsımın özel hayatıyla ilgili gündemi meşgul ettiğim için özür dilerim.

Sevgiyle kalın…”

Eski Başkan Mustafa Akaydın Hakkında Aşk Dedikodularına Son Noktayı  aşk yaşadığı gazeteci Ebru Küçükaydın Koydu

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG  göreve hazır
Yaşam

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG göreve hazır

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG olan afet gönüllüsü programına katılan 32 kişi, AFAD eğitim ve tatbikatını başarıyla tamamlayarak GEA Arama Kurtarma ekibinin üyesi oldu.

Burdur Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti
Yaşam

Burdur Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti

Burdur Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrenim gören Azra Ahsen Büyükyorulmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti.

Ömer Güner Vefat Bucak
Yaşam

Ömer Güner Vefat Bucak

Burdur ili Bucak ilçesinden Hizarcı (Senitçi) Ömer Güner Hayatını kaybetti

Ekolojik Kreş’te 23 Nisan coşkusu
Yaşam

Ekolojik Kreş’te 23 Nisan coşkusu

Döşemealtı Belediyesi Ekolojik Kreş’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’da yeni yol açtı
Yaşam

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’da yeni yol açtı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’nın Karaman sınırında bulunan yayla yolundaki tehlikeli bölümleri yeni bir yol açarak güvenli hale getirdi.

Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Çocuk ve Uçurtma Festivali sürüyor
Yaşam

Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Çocuk ve Uçurtma Festivali sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutluyor.