Antalya / Elmalı

Elmalı'Ya Müjde Bu Ameliyatlar yapılmaya Başlandı

Elmalı'da bugüne kadar gerçekleştiremeyen göz ameliyatları yapılmaya başlandı

Elmalı'Ya  Müjde Bu Ameliyatlar yapılmaya Başlandı

ELMALI'YA MÜJDE
Elmalı'da bugüne kadar gerçekleştiremeyen
göz ameliyatları yapılmaya başlandı
Elmalı Devlet Hastanesi’ne yeni atanan Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Çağla Çilem Han hasta kabulüne başladı. Elmalı Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Birkan Karıklar, “ Hastanemize ataması yapılan Opr. Dr. Çağla Çilem Han hasta kabulüne başlamıştır. Sayın Han’ın göreve başlaması ile hastanemizde başlayan gelişmeler devam ediyor. Kendisine çalışmalarında başarılar dilerim. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Daha önce 3 yıl süreyle Antalya Kepez Devlet Hastanesi’nde uzman hekim olarak görev yapan Han, Kepez Devlet Hastanesi’nde katarakt, şaşılık, pterjium, DSR, üst ve alt kapak blefaroplasti (üst ve alt göz kapağı estetiği), browpeksi (kaş kaldırma), levator cerrahisi, entropiyon ve ektropiyon cerrahisi gibi birçok cerrahi operasyon gerçekleştirdi.

Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Çağla Çilem Han, yeni görev yeri Elmalı Devlet Hastanesi’nde de ameliyatlarına aynı etkinlik ve motivasyonla devam ediyor.

Opr. Dr. Han,” Göz kapağı ameliyatları hastaların hem görme alanını genişletmekte, hem de ciddi bir estetik fayda sağlamaktadır. Üst göz kapağı düşüklüğü, kaş düşüklüğü, üst ve alt göz kapaklarında sarkma, torbalanma, alt kapaklarda içe-dışa dönme (entropiyon, ektropiyon) gibi durumların cerrahi ile tedavileri mümkündür. Ancak bulunduğumuz bölgede bu ameliyatlar hiç yapılmamış olduğu için
halkımızı bu konuda bilgilendirme gerekliliği doğmuştur. “ dedi. Elmalı Gündem 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya  Siyasetinden taze Kan Yeni dönem başlıyor
Yerel

Antalya Siyasetinden taze Kan Yeni dönem başlıyor

Kadriye Aslı Göncü'nün İYİ Parti'de ve Antalya siyasetindeki etkinliği, siyasi kulislerde merakla takip ediliyor. Göncü'nün liderlik vasıflarıyla İYİ Parti'yi cazibe merkezi haline getirme potansiyeli, siyasetin geleceği açısından önem taşıyor.

Yağlı Güreş Ligine Elmalı Yağlı Güreşleride dahil edildi
Spor

Yağlı Güreş Ligine Elmalı Yağlı Güreşleride dahil edildi

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu dün yaptığı duyuru ile 26.04.2024 tarihinden itibaren Yağlı Güreş Müsabaka Talimatı ve Yağlı Güreş LİGİ Müsabaka Talimatında bazı değişiklikler yapıldığı duyuruldu.

Serada Kahve Üretti sizde üretebilirsiniz
Yerel

Serada Kahve Üretti sizde üretebilirsiniz

Antalya Gazipaşa'da bölgeye örnek olacak üretimler gerçekleştiren Yaşar Dağtekin'in kahve üretiminin de bölgeye örnek teşkil ederek, gerisinin gelmesi bekleniyor

Antalya Kepez Belediye Başkan vekili Prof.Dr. Refik Emre Altekin seçildi
Yerel

Antalya Kepez Belediye Başkan vekili Prof.Dr. Refik Emre Altekin seçildi

KEPEZ'DE VEKİL PROF.DR.ALTEKİN Kepez Belediye Meclisi, görevine dönünceye kadar Başkan Mesut Kocagöz’ün yerine Prof.Dr. Refik Emre Altekin’i, başkan vekili seçti.

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası
Yerel

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası

Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksek Okulu tarafından 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' düzenlendi. Başkan Topaloğlu, 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' etkinliğinde mangalın başına geçerek öğrencilere kendi elleriyle köfte pişirdi.

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG  göreve hazır
Yaşam

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG göreve hazır

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG olan afet gönüllüsü programına katılan 32 kişi, AFAD eğitim ve tatbikatını başarıyla tamamlayarak GEA Arama Kurtarma ekibinin üyesi oldu.