Antalya / Elmalı

Elmalı Belediye Hizmet Binası Tasarruf Tedbirlerine Takıldı mı

Elmalı 'da hizmetleri Antalya Büyükşehir Belediyesi yapıyor Hizmet binasınıda yapar mı yoksa Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk 'mü yapar zaman gösterecek

Elmalı Belediye Hizmet Binası Tasarruf Tedbirlerine Takıldı mı

Elmalı Belediye Hizmet Binası yıkılırsa
geçici bina için üç alternatif

Mevcut Elmalı Belediye Hizmet Binası yıkılacak, mevcut hizmet binasının yerine daha modern ve can güvenliği açısından tehdit oluşturmayacak yeni bir bina yapılacaktı. Bu konuda yapılan çalışmalar son aşamaya gelirken, en son yapılan meclis toplantısında geçici belediye hizmet binası için 3 alternatif tartışıldı. Bu alternatifler arasında ise biri, Demircilik Caddesi’nde bulunan vatandaşlar arasında yukarı pazar olarak bilinen ve büyükşehir belediyesi tarafından tadilattan geçirilen eski hal binası öne çıktı.

Geçici belediye hizmet binası için diğer iki alternatif; kent meydanı projesi içinde bulunan katlardan ikisinin kullanılması. İktidar-muhalefet meclis üyeleri bu alternatife sıcak bakmıyorlar.

Elmalı Belediyesi geçici hizmet binası için bir diğer alternatif, Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi. Sözkonusu merkezin bir katı Elmalı Belediyesi Geçici Hizmet Binası olarak kullanılabilir önerisi Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün, “Burası çok uzak, vatandaşın ulaşımında sıkıntı yaşanabilir” görüşünün ardından kabul görmedi.

Son alternatif olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk önceleri Kadın Üretim Atölyesi olarak düşünülen, ilerleyen süreçte kreş olarak düzenlenen eski hal binası.

Buranın geçici hizmet binası olarak kullanılması halinde bölgedeki ticareti hayatın daha da canlanacağı kaydedilirken, konu ile ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’le görüşülmesi kararlaştırıldı.

Büyükşehir yapar Başkan Halil Bakar diyen vatandaşlar  Elmalı icin çalışan  Başkan  Muhittin Böcek’e teşekkür ettiler.

 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Elmalı Belediyesi'ne seslenen halk kaldırım sorununun kalkmasını istedi
Yerel

Elmalı Belediyesi'ne seslenen halk kaldırım sorununun kalkmasını istedi

Elmalı Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve yerel halk, bozuk kaldırımlar nedeniyle tepkilerini dile getirdi. Detaylar haberimizde...

Elmalı Yuva mahallesinde Sulama Suyu Problemi Çözüldü
Yerel

Elmalı Yuva mahallesinde Sulama Suyu Problemi Çözüldü

Antalya Elmalı ilçesi Yuva mahallesinde daha önce inşaat çalışmalarını tamamlanan sulama suyu deposu faaliyete geçti.

Her Seçim Gündemde Olan Elmalı Belediyesi Hizmet Binası Yenilecek mi
Yerel

Her Seçim Gündemde Olan Elmalı Belediyesi Hizmet Binası Yenilecek mi

Antalya Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile hizmetlerini sürdüren Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk Elmalı Belediyesi Hizmet binasının yenileneceğini söyledi .

Başkan Hakan Tütüncü Korkuteli  ve Elmalı  Köylerinde ne yaptı
Yerel

Başkan Hakan Tütüncü Korkuteli ve Elmalı Köylerinde ne yaptı

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Korkuteli’den sonra Elmalı İlçesi’ne geçti. Abdal Musa Türbesi’ni ve Abdal Musa Kültür ve Sanat Evi’ni ziyaret etti, Tekke Köyü sakinleriyle buluştu. Tütüncü’ye ziyaretlerinde Cumhur İttifakı Elmalı Belediye Başkan adayı Durmuş Ali Gökçe eşlik etti

Seçim  Startını Elmalı Bayralar Mahallesinden Başlatan Başkan Halil  Öztürk'e Yoğun ilgi
Yerel

Seçim Startını Elmalı Bayralar Mahallesinden Başlatan Başkan Halil Öztürk'e Yoğun ilgi

Elmalı İlçesi için çalışan seçim öncesi alt yapı dahil çok sayıda yatırım yapan Başkan Öztürk CHP den aday olarak çalışmalarına başladı 

Elmalı  Belediyesi Konutları Sahiblerini Buldu
Yerel

Elmalı Belediyesi Konutları Sahiblerini Buldu

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile Elmalı ilçesinde ev sahibi olmayı kolaylaştıracak Elmalı Belediyesi Konut Projesi kura çekimini yapıldı.