Samsun

Elazığ’da 3 ev kül oldu

Elazığ' da meydana gelen yangında 3 ev kullanılamaz hale geldi

Elazığ’da  3 ev kül oldu

Elazığ’da çıkan yangında 3 ev kullanılamaz hale geldi.

Tavan arasında bir kutu içerisinde bulunan ve yanmak üzere olan 4 yavru kedi ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak koruma altına alındı.

Olay, Nailbey Mahallesi Yenice Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir evde çıkan yangın bitişiğindeki 2 eve daha sıçradı. Yangın kısa sürede büyürken 3 ev tahliye edildi. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yarım saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alınarak söndürüldü. Bu sırada tavan arasında bir kutu içerisinde bulunan 4 yavru kedi, yanmak üzereyken itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Daha birkaç günlük oldukları tahmin edilen kediler, Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Bakım Evi’ne götürüldü.
Yangının çıkıp sebebiyle ilgili inceleme sürüyor

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Elazığ’da yangın
Yerel

Elazığ’da yangın

Elazığ'da alevlere teslim olan ev küle döndü.

Elazığ’da korkutan yangın
Yerel

Elazığ’da korkutan yangın

Elazığ trafo yangını korku dolu anlara sebep oldu.

Korkuteli'nde Orman  Yangını
Yerel

Korkuteli'nde Orman Yangını

Antalya ili Korkuteli ilçesi Bayat mahallesi Domur Çukuru mevkiinde hayvan üretim çiftliğinde ormanlık alanın yanında çıkan yangında 60 dönümlük çalılık yandı.

Burdur'da ev alevlere teslim oldu
Yaşam

Burdur'da ev alevlere teslim oldu

Burdur merkeze bağlı Kocapınar köyünde çıkan yangında boş kerpiç ev yanarak kullanılamaz hale geldi.

Burdur'da Kamyon Cayır Cayır Yandı!
Yerel

Burdur'da Kamyon Cayır Cayır Yandı!

Burdur'da bir kamyonette henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Kamyonette maddi hasar meydana geldi.

Burdur'da saman balyaları yanarak küle döndü
Yerel

Burdur'da saman balyaları yanarak küle döndü

Burdur Merkez'e bağlı Çallıca Köyünde çıkan ahır yangını sonrasında çok sayıda saman balyası ve tarım makinası yandı. Ahır sahibi yanarak yaralandı.