Antalya / Döşemealtı

Döşemealtı Altın Kramponlar maça hazır

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5’nci gurupta mücedele eden Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbal A Takımı’nın teknik direktörlüğüne Durmuş Tezcan Küçüktom getirildi. Devamı haberimizde...

Döşemealtı Altın Kramponlar maça hazır

Döşemealtı’nın Altın kramponları
Kumluca Belediyespor maçına hazır
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5’nci gurupta mücedele eden Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbal A Takımı’nın teknik direktörlüğüne Durmuş Tezcan Küçüktom getirildi. Hafta başında Ersin Küçükoğlu ve ekibiyle yollarını ayıran Döşemealtı takımı, Başkan Genç’in talimatıyla futbol takımının kurucu hocaları arasında yer alan ve 3 Şampiyonluk kupasında Teknik Direktör olarak imzası bulunan Küçüktom ile yeniden anlaşma sağlandı. Yeni teknik patron ve yardımcılarla birlikte hazırlıklarına başlayan kırmızı-siyah-beyazlı takımda moral ve motivasyonun yüksek olduğu gözlendi. Döşemealtı Belediye takımı günde çift antrenmanla hafta sonu oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken sakatlığı bulunan Samet Sarıkaya, Mustafa Altun, Emre Taşdemir, Mert Ercan, Yusuf Duman ve Mertcan Yılmaz Kumluca deplasmanında forma giyemeyecek. Hafif sakatlığı devam eden 3 oyuncunun ise maç gününe yetişeceği açıklandı. 10 Aralık 2023 Pazar günü Kumluca Şehir Stadyumunda Kumluca Belediye Spor ile karşılaşacak olan Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı eksik kadroya rağmen sahaya güzel futbol ve 3 puan parolasıyla çıkacak. İkinci Amatör Lig, Birinci Amatör Lig ve Özel Kupa şampiyonluğu ekibin başına yeniden dönen Durmuş Tezcan Küçüktom, “Benim 22 cengaver oyuncum var. Hepsi birbirinden değerli ve kaliteli oyuncular. Şuan sakatlıkları nedeniyle eksiklerimiz olsa da Kumluca ekibini yenebilecek güçteyiz. Kandeğişimi sayesinde moral olarak en üst seviyedeyiz. Teknik ekibimiz yönetim ve taraftarımız bir bütün olmuş durumda. Tüm taraftarlarımızı bizleri destekleme davet ediyorum” diye konuştu. Küçüktom,ile birlikte takımın eski kaptanlarından Muzaffer Kalkan Antrenör, Atletik Performans Antrenörü Hakan Kılıçay, Eşref Ürün Günday Futbol Bilimleri Uzmanı ve Ahmet Erdinç Benteşen kaleci antrenörü olarak görev yapacak. 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Batman Valiliği ve TİGAD organizesinde  İnternet Gazetecileri  Batman'da Buluşacak
Türkiye

Batman Valiliği ve TİGAD organizesinde İnternet Gazetecileri Batman'da Buluşacak

Türkiye deki İnternet Gazetecilerini bir çatı altında toplayan ilk dernek olan TİGAD Gazeteciler Derneği Nevşehir, Kayseri ve Aksaray’dan sonra İnternet gazetecilerini Batman’da bir araya getirecek.

Antalya Baraj Ortaokulu, Learn Through Upcycling Projesiyle 12 Uluslararası Okulla İş Birliği Yapıyor
Yerel

Antalya Baraj Ortaokulu, Learn Through Upcycling Projesiyle 12 Uluslararası Okulla İş Birliği Yapıyor

Antalya Baraj Ortaokulu, "Learn Through Upcycling" projesi kapsamında Türkiye'den 5 okul, Azerbaycan, Ermenistan, Gürcistan, Romanya’dan 1 okul ve Lübnan’dan 2 okul olmak üzere toplam 12 okulla ortaklığını başlattı.

 Türkiye İnternet Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Okan Geçgel'den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü Açıklaması
Türkiye

Türkiye İnternet Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Okan Geçgel'den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü Açıklaması

Türkiye İnternet Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Okan Geçgel Tüm basın çalışanlarının 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü'nü bir kez daha en içten dileklerimle kutluyor, gazetecilik mesleğini icra ederken yaşamını yitirenleri saygı ve minnetle anıyorum.

Antalya ATİK'ten Protokol Ziyaretleri
Yerel

Antalya ATİK'ten Protokol Ziyaretleri

Yeni yapılanması ile dikkat çeken, Uluslararası İşbirliği Konseyi (ATİK) Antalya İl Başkanlığı, ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin, ATİK Antalya Başkanı Erdoğan Budak ve Yönetim Kurulu ile birlikte, Antalya'da protokol ziyaretleri gerçekleştirdi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclisi Başkanı Zorlu Töre  Türk Devletlerinde Eğitim Birliğinin Önemi Üzerine Konuştu
Dünya

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclisi Başkanı Zorlu Töre Türk Devletlerinde Eğitim Birliğinin Önemi Üzerine Konuştu

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Gazi Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi ve Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği (EYUDER) tarafından Antalya'da düzenlenen 15’inci Uluslararası Eğitim Yönetimi Forumu’na katıldı.

'Bu Orman Benim' Kampanyası ile Her Yer Artık Pırıl Pırıl
Yerel

'Bu Orman Benim' Kampanyası ile Her Yer Artık Pırıl Pırıl

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından tüm ülkede eş zamanlı olarak düzenlenen “Bu Orman Benim” projesi çerçevesinde Bucak Kent Ormanı'nda protokol, öğrenciler, kurum personelinin katılımıyla temizlik çalışması gerçekleştirildi.