Antalya

Damadın cenaze namazını kılıp, salondan helallik istediler

Antalya'da dünya evine giren çifte düğününde arkadaşları öyle bir şaka yaptı ki, davetliler gülme krizine girdi. Damadı yaşarken öldüren arkadaşları, düğün salonuna imam kılığına girip tabutla geldi.

Damadın cenaze namazını kılıp, salondan helallik istediler

Antalya'da dünya evine giren çifte düğününde arkadaşları öyle bir şaka yaptı ki, davetliler gülme krizine girdi. Damadı yaşarken öldüren arkadaşları, düğün salonuna imam kılığına girip tabutla geldi. Cenaze namazı kılınan damattan da kendisi için helallik isteyen arkadaşlarından biri, tabutun içinden çıkıp takı niyetine temizlik malzemeleri taktı. Olayın halen şokunda olan damat, “Kendi düğünümde benden helallik istediler. Kendime hakkımı helal ettim” dedi.

Kepez ilçesinde yaşayan Erhan (31) - Tuğba Kaya (25) çiftinin 6 Mayıs Cumartesi günü düğünleri yapıldı. Daha önce, evlenen yakın arkadaş çevresine düğünlerinde şaka yapan Erhan Kaya'ya arkadaşları düğünde şaka yapma kararı aldı. Şakadan habersiz düğünde eğlence devam ederken damadın arkadaşları imam, cemaat kılığına girip tabutla düğün salonuna girdi. Tabutun önünde damadın ‘Başımız sağ olsun, acı kaybımız' yazılı fotoğrafı yer alırken, davetliler ve çift neye uğradığını şaşırdı.

“Helallik istediler”

Şakacı arkadaşlar, gelin, damat ve davetlilerin bulunduğu alana gelip senaryo gereği cenaze namazı kıldırdılar, damat için de salondakilerden helallik istediler. Herkesin hakkını helal etmesinin ardından da tabutun içinden damat Erhan Kaya'nın en arkadaşı çıkıp temizlik malzemelerini takı niyetine taktı. Salondakileri gülme krizine sokan damadın arkadaşları, Erhan ve Tuğba Kaya çiftine de unutamayacakları bir anı bıraktı.

“Kendime hakkımı helal ettim”

Daha önce arkadaşlarıyla çok uğraştığını belirten Erhan Kaya, şakanın halen etkisinde olduğunu söyledi. Düğününde arkadaşlarından şaka beklediğini ancak böyle büyüklükte bir şakayı tahmin edemediğini ifade eden Kaya, “Düğün salonundaki misafirlerimiz de şok oldu. Oldukça güzeldi ve çok güldük. Tabuttan daha çok imam kılığına giren arkadaşıma çok güldüm. Bu şekilde karşımıza çıktı, özel metin de hazırlamış. Tabutun içinden de en yakın arkadaşım çıktı. Temizlik malzemeleri de taktılar. Şaka o kadar iyi hazırlamışlar ki; benden kendi düğünümde helallik istediler. Kendime hakkımı helal ettim” diye konuştu.

“Gülme krizine soktular bizi”

Gelin Tuğba Kaya da “Şok içindeydim. Ne olduğunu idrak edemedim. Yanımda eşim var ve tabut geliyor. İçinden de arkadaşı çıkınca daha da şok olduk. Cübbeli olan zaten ayrı bir komikti. Gülme krizine soktular bizi” dedi.

Damadın cenaze namazını kılıp, salondan helallik istedilerDamadın cenaze namazını kılıp, salondan helallik istedilerDamadın cenaze namazını kılıp, salondan helallik istedilerDamadın cenaze namazını kılıp, salondan helallik istedilerDamadın cenaze namazını kılıp, salondan helallik istedilerDamadın cenaze namazını kılıp, salondan helallik istedilerDamadın cenaze namazını kılıp, salondan helallik istedilerDamadın cenaze namazını kılıp, salondan helallik istediler

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Damada arkadaşlarından en güzel gününde “Acı Kaybımız“ yazılı çelenk sürprizi
Yerel

Damada arkadaşlarından en güzel gününde “Acı Kaybımız“ yazılı çelenk sürprizi

Büyükçekmece'de damadın arkadaşları tarafından, "Acı Kaybımız" yazılı çelenk ile düğün salonuna gelerek herkesi şaşkına çevirdiler.

Kimse yetiştirmeye cesaret edemiyor ama tane fiyatı 2 ile 5 TL arasında
Yerel

Kimse yetiştirmeye cesaret edemiyor ama tane fiyatı 2 ile 5 TL arasında

Türkiye’de en çok Antalya’nın Aksu ilçesinde üretilen düğün çiçeği, yurt dışından oldukça talep görüyor. Dekar başına 150 dal yıllık hasadı gerçekleştirilen düğün çiçeğinin tanesi 2 TL ile 5 TL arasında satılıyor.

Antalya'da düğün çiçeğine yurt dışından yoğun talep
Yerel

Antalya'da düğün çiçeğine yurt dışından yoğun talep

Türkiye’de en çok Antalya’nın Aksu ilçesinde üretilen düğün çiçeği, yurt dışından oldukça talep görüyor.

Kepez Başkan Adayı Rıza Sümer'den Sandık Çağrısı
Yerel

Kepez Başkan Adayı Rıza Sümer'den Sandık Çağrısı

Cumhur İttifakı AK Parti Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, 31 Mart Yerel Seçimleri için vatandaşları sandığa gitmeye çağırdı.

Antalya'da Ortalık Fena Hale Geldi! Kanlar Aktı!
Yerel

Antalya'da Ortalık Fena Hale Geldi! Kanlar Aktı!

Antalya’da ortalık karıştı birbirlerine girdiler! Olayda yok yok - Antalya’da alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmada silahlar konuştu.

Tütüncü: "Antalya'ya hizmet damgası vuracağız"
Yerel

Tütüncü: "Antalya'ya hizmet damgası vuracağız"

Antalya'nın Altın Çağı Kapıda! Tütüncü Manavgat'ta Coşkuyla Karşılandı Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Manavgat'ta düzenlenen mitingde Antalya'ya hizmet damgası vuracaklarını söyledi.