Çankırı

Çankırı’da iğrenç olay Dayısının kızı ile evlendi ..ama ...

Çankırı’da çarpık ilişki dayısının kızı ile evlendi ama kayınbiraderi ve baldızı çocukları çıktı.

Çankırı’da iğrenç olay Dayısının kızı ile evlendi ..ama ...

Çankırı’da çarpık ilişki dayısının kızı ile evlendi ama kayınbiraderi ve baldızı çocukları çıktı.
Çankırı’nın bir köyünde yaşayan Vedat Ö.’nün önce dayısının eşi S.K. ile ilişki yaşayıp ardından da dayısının kızıyla evlendiği ortaya çıktı. Vedat Ö.’nün kayınbiraderi ve baldızı çocukları çıktı. Kayınvalidesinden 2, kızından 2 çocuğu olduğu öğrenildi.
Ankara Aile Mahkemesi’nde açılan boşanma ve Batı Adliyesi’nde görülen babalık davaları dosyalarında akıl almaz bir ilişki ortaya çıktı.

Hürriyet’ten Fevzi Kızılkoyun’un haberine göre, dava dosyasına göre, Çankırı’nın bir köyünde yaşayan Vedat Ö., 16 yaşındayken babasıyla kavga edince dayısı M.K.’nin evine yerleşti. Yıllarca dayısında kalan Vedat Ö., dayısının eşi S.K. ile ilişki yaşamaya başladı. Askere gidip vatani görevini tamamlayan Vedat Ö., döndükten sonra dayısının ve eşi S.K.’nin kızları F.Ö. ile evlendi, ardından da Ankara’ya taşındı.

KAYIBİRADERİ VE BALDIZI ÇOCUKLARI ÇIKTI
Vedat Ö., kayınvalidesi olan anne ile ilişkisine devam ederken, kızı ile de sürdürdüğü evliliğinde iki çocuğu oldu. Vedat Ö. kas hastalığına yakalanınca eşi F.Ö. ile evliliklerinde sorun çıkmaya başladı. Vedat Ö. ile F.Ö., boşanmak için mahkemeye başvurunca yıllardır süren çarpık ilişki gerçeği de ortaya çıktı. Dayısının 4 çocuğundan son 2 çocuğunun babasının Vedat Ö. olduğu öğrenildi. Başka bir deyişle Vedat Ö. kayınbiraderi ve baldızının babası çıktı. Yıllardır enişte dedikleri kişinin babaları olduğunu öğrenen çocuklar “babalık” davası açtı.

Eşi Vedat Ö.’nün, annesi ile yıllarca ilişki yaşadığını öğrenen F.Ö., “Boşanma aşamasında olduğum eşim, bana ‘İki kardeşin aslında benim çocuklarım’ deyince şok oldum. Kocam, annemle yıllarca yasak ilişki yaşamış. Eşim, kardeşlerimin babası çıktı” dedi. Vedat Ö.’nün kayınvalidesinden 2, eşi F.Ö.’den de 2 çocuğu olduğu ortaya çıktı.

Ankara’da 2022 yılında açılan ve halen devam eden davalarda dayı M.K. ile yeğeni ve aynı zamanda damadı Vedat Ö. ile çocukların DNA testleri dosyaların seyrini belirleyecek. Dayı M.K.’nın ise Vedat Ö. ile yasak aşk yaşadığını öğrendiği eşi S.K. ile boşandığı öğrenildi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Çankırı Ilgaz  kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Muhammed Evlice  kimdir?
Yerel

Çankırı Ilgaz kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Muhammed Evlice kimdir?

Ilgaz ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Diyarbakır Lice Kaymakamı Muhammed Evlice, Çankırı Ilgaz Kaymakamı olarak atandı.

Mustafa Fırat Taşolar,  Çankırı Valiliğine Atandı
Türkiye

Mustafa Fırat Taşolar, Çankırı Valiliğine Atandı

Resmi Gazete' de yayımlanan atama kararıyla Mustafa Fırat Taşolar , Çankırı Valiliğine atandı. Mustafa Fırat Taşolar' ın, kariyeri ve atama detayları.

Çankırı'nın Geleceğine yatırım yapan Başkan Esen  vatandaşlardan sabır ve anlayış bekliyor
Yerel

Çankırı'nın Geleceğine yatırım yapan Başkan Esen vatandaşlardan sabır ve anlayış bekliyor

Çankırı Belediyesi, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Buğday Pazarı Ahmet Talat Onay Bulvarı’nda altyapı rehabilite çalışmalarına başladı

 Çankırı İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine Yüksel Çelik atandı
Türkiye

Çankırı İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine Yüksel Çelik atandı

Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreteri iken geçtiğimiz hafta Çankırı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak ataması yapılan Yüksel Çelik, göreve başladı

Çankırı’da Türk polis 178. yılı kullandı
Yerel

Çankırı’da Türk polis 178. yılı kullandı

Çankırı’da, Türk Polis Teşkilatı’nın 178. yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.

Çankırı, yurt dışından en fazla göç alan 44. il oldu
Yerel

Çankırı, yurt dışından en fazla göç alan 44. il oldu

Çankırı 2021 yılında yurtdışından aldığı göç sayısı ile 81 il arasında 44. sırada yer aldı