Burdur

BUTSO heyeti Ankara'da

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Ankara'da Tarım ve Orman Bakanlığı, TBMM ve TOBB ile görüşmeler gerçekleştirdi.

BUTSO heyeti Ankara'da

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Ankara'da Tarım ve Orman Bakanlığı, TBMM ve TOBB ile görüşmeler gerçekleştirdi. 

BUTSO HEYETİNDEN TOBB; BAKANLIK VE TBMM TEMASLARI

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) heyeti Ankara'daki programında TC. Tarım ve Orman Bakanlığı, TBMM ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde (TOBB) ziyaret ve temaslarda bulundu.

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK'in koordinasyonuyla gerçekleştirilen programlarda; Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet GÜMEN, TOBB Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU, Türk Denizcilik ve Global Stratejiler Merkezi (Türk DEGS) Başkanı Tümamiral Cihat YAYCI ve Burdur Milletvekilleri Prof. Dr. Adem KORKMAZ, Mustafa OĞUZ ve İzzet AKBULUT ziyaret edildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK: "Ankara'daki programımızda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU ile TOBB Merkezimizde bir araya geldik. Türkiye Büyük Millet Meclisi ile Tarım ve Orman Bakanlığında bir dizi temaslarda bulunduk. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı ve hemşerimiz Prof. Dr. Ahmet GÜMEN ile Burdur Milletvekillerimiz Sayın Prof. Dr. Adem KORKMAZ, Mustafa OĞUZ ve İzzet AKBULUT'la görüştük. Türk Denizcilik ve Global Stratejiler Merkezi (Türk DEGS) Başkanı Tümamiral Cihat Yaycı ile karşılıklı değerlendirmelerde bulunduk.

Görüşmelerimizde ilimiz ekonomisinin lokomotifi olan maden ve doğal taş alanlarında karşılaştığımız sorunların yanı sıra gündemimizde yer alan konularda yaşanılan sorunları ve çözüm önerilerimizi sunduk. Bu sayede üyelerimizden gelen talepleri en üst mercilere iletmiş olduk. Ziyaretlerimizin neticesinde talep ve önerilerimiz hakkında inceleme ve çalışmalar yapılacağı belirtildi. Kabuller ve ağırlamalar için Sayın GÜMEN'e, Sayın HİSARCIKLIOĞLU'na, Sayın YAYCI'ya ve ilimizin değerli milletvekillerine teşekkür ediyorum" dedi.

TALEPLERİ ÇÖZÜME KAVUŞTURMAK

Başkan Yusuf KEYİK: "Ziyaretlerimizde finansmana erişim, işverenlere asgari ücret desteği, madencilik sektöründeki mevzuatlar, güneş enerjisinden elde edilen elektriğin tasarrufu, teşviklerdeki şartlar ve yöntemler, üreticilerin artan girdi maliyetleri, köylerde yükselen yaş ortalamaları, iklim değişikliği ve doğal afetlerin piyasalara etkisi, tarım ve hayvancılıkta yaşanan güncel sorunlar, gıda tedariki, akaryakıt ve enerji fiyatları, yolcu ve yük taşıyan şoförlerin durumu, ithalat, ihracat, sanayicilerimizin ve esnaflarımızın güncel sıkıntıları ile diğer bazı ekonomik konularda karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunduk. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da üyelerimizden ve işletme sahiplerinden gelen talep ve önerileri çözüme kavuşturmak konusunda çalışma ve iletişimlerimiz devam edecek" şeklinde konuştu.

"YENİ GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLEDİK"

Başkan KEYİK: "Programımız kapsamında TOBB Başkanımız Sayın HİSARCIKLIOĞLU'na ziyarette bulunduk. Kendisine; Odamızın çalışmaları, hizmetlerimiz, plan ve projelerimizi ilettik. Gazi Meclisimizde AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Adem KORKMAZ, AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma Ve Turizm Komisyonu Üyesi Mustafa OĞUZ, CHP Burdur Milletvekili ve TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi İzzet AKBULUT'u, Tarım Bakanlığında Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet GÜMEN'i makamlarında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik ve yeni görevlerinde başarılar diledik. Hemşerimiz Sayın GÜMEN'in Bakan yardımcısı olması da bizim için gurur vericidir.

İlimizin ekonomik refahı doğrultusunda karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunarak; ticari işletmelerimizin, sanayicimizin ve ticaret erbaplarımızın yaşadığı güncel sorunları Meclise taşımış olduk" ifadelerini kullandı.

Programlar ve ziyaretlerde Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK'e BUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin YARDIM ve Hasan Ali DALDAL, Meclis Başkanı Ömer ÇELİKER, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan YORAN, Ozan KISAOĞLU, İzzet GEÇER, Orhan ÇİÇEK, Hurşit ÇETİN ve Barış ULUHAN ve Meclis Kâtip Üyesi Fatih ORAL eşlik ettiler.

BUTSO heyeti Ankara'daBUTSO heyeti Ankara'daBUTSO heyeti Ankara'daBUTSO heyeti Ankara'da

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik Meclis Üyeleriyle İftar Sofrasında Buluştu
Yerel

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik Meclis Üyeleriyle İftar Sofrasında Buluştu

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, düzenlediği iftar programıyla meclis üyelerini ve Burdur protokolünü bir araya getirdi.

Vali Öksüz, Milletvekilleri ve İş İnsanlarıyla Bir Araya Geldi
Yerel

Vali Öksüz, Milletvekilleri ve İş İnsanlarıyla Bir Araya Geldi

Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

BUTSO, işbirliğini güçlendirmek için ziyaretlerde bulundu
Yerel

BUTSO, işbirliğini güçlendirmek için ziyaretlerde bulundu

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri, koordinasyon ve iş birliğini güçlendirmek için bir dizi ziyarette bulundu.

BUTSO yönetimi ziyaretlerine devam ediyor
Yerel

BUTSO yönetimi ziyaretlerine devam ediyor

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Meclis Başkanı Ömer Çeliker ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri bir dizi ziyaretlerde bulundular.

BUTSO Kadın Girişimciler Kurulu, Ev Ekonomisine Katkı Sağlayan Kurslar Düzenliyor
Yerel

BUTSO Kadın Girişimciler Kurulu, Ev Ekonomisine Katkı Sağlayan Kurslar Düzenliyor

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu, ev ekonomisine katkı sağlamak amacıyla çeşitli branşlarda düzenlediği kurslara devam ediyor. Kurslarda kadınlara el becerilerini geliştirme fırsatı sunuluyor.

Belediye Başkan aday adayından Başkan Keyik'e makam ziyareti
Yerel

Belediye Başkan aday adayından Başkan Keyik'e makam ziyareti

Burdur Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Fatıma Küçükkaplan, BUTSO Başkanı Yusuf Keyik’i makamında ziyaret etti.