Burdur

Burdur spor tarihinde bir ilk! Deplasman için destek verecek

Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, deplasman maçlarına ulaşım desteği için sponsorluk anlaşması imzaladı.

Burdur spor tarihinde bir ilk! Deplasman için destek verecek

Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Macit Taşımacılık Turizm Sanayi ve Limited Şirketi arasında, merkez kulüpler Bucak, Gölhisar ve Tefenni’deki deplasman maçlarına gidiş-geliş ulaşımını sağlamak amacıyla sponsorluk sözleşmesi imzaladı.

Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi ;

Burdur ASKF kuruluşundan bu yana kulüplerin tüm sorunları ve duyulan ihtiyaçlarına yönelik yoğun çabalar harcandı. Resmî Kurumlar, Özel Kuruluşlar, Sivil Toplum Kuruluşları, İş Adamları, Siyasiler vs. ile görüşmeler yapmış ve taleplerde bulunmuştur. Bu taleplerimiz, imkânları dahilinde ilgililerce de karşılanmıştır. Bunlar arasında kulüplerimizin en büyük ve en çok maaliyet getiren sorunu olan ulaşım giderleri olmuştur. Bu sorunun çözümü için Federasyonumuzca bir ilk gerçekleştirilerek, 2023-2024 sezonu için 25.10.2023 tarihinde “Burdur ASKF” ile “macit taşımacılık turizm sanayi ve limited şirketi” arasında, merkez kulüplerimizin Bucak, Gölhisar ve Tefenni’deki deplasman maçlarına gidiş-geliş ulaşımını sağlamak amacıyla sponsorluk sözleşmesi imzalamıştır.

Burdur ASKF Toplantı Salonunda yapılan imza törenine, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Burdur ASKF Başkanı Mehmet ŞİMŞEK ve Yönetim Kurulu, MACİT TAŞIMACILIK TURİZM SANAYİ ve LİMİTED ŞİRKETİ adına Hakan MACİT ve Şirket Yöneticileri ile basın mensupları katılım sağlamıştır.

Toplantıda, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Burdur ASKF Başkanı Mehmet ŞİMŞEK, yapılan bu sponsorluk sözleşmesinin Burdur’umuzun spor tarihinde bir ilk olduğunu ve bundan sonraki sezonlar için örnek teşkil etmesi gerektiğini ve devamını temenni ettiğini ve memnuniyetini dile getirip teşekkürlerini sunmuştur.

MACİT TAŞIMACILIK TURİZM SANAYİ ve LİMİTED ŞİRKETİ adına Hakan MACİT, Şehrimize katkı sağlamanın ve sponsorluk için teklif almanın memnuniyetini belirterek teşekkürlerini sunmuştur.

Yapılan sponsorluk sözleşmesi ile 2023-2024 Futbol sezonunda Birinci amatör Küme de mücadele eden merkez takımlarımızın Bucak, Gölhisar ve Tefenni ilçelerinde olan toplam 21 (yirmibir) müsabaka olmak üzere Birinci Amatör Küme fisktürü bitiminde ligi ilk dört sırada tamamlayan takımların aynı ilçelerde müsabakası olması durumunda ilaveten bu ilçelere ulaşım hizmeti sağlanacaktır.

Katkılarından dolayı MACİT TAŞIMACILIK TURİZM SANAYİ ve LİMİTED ŞİRKETİ’ne teşekkür ederiz.

Burdur spor tarihinde bir ilk! Deplasman için destek verecekBurdur spor tarihinde bir ilk! Deplasman için destek verecekBurdur spor tarihinde bir ilk! Deplasman için destek verecekBurdur spor tarihinde bir ilk! Deplasman için destek verecekBurdur spor tarihinde bir ilk! Deplasman için destek verecek

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Yamaç Paraşütü Hedef Yarışması Türkiye Şampiyonası Burdur etabı 11-13 Ağustos’ta  yapılacak
Spor

Yamaç Paraşütü Hedef Yarışması Türkiye Şampiyonası Burdur etabı 11-13 Ağustos’ta yapılacak

Yamaç Paraşütü Hedef Yarışması Türkiye Şampiyonası Burdur etabının 11-13 Ağustos’ta Burdur Halk Plajında düzenleneceğini belirten Fatih Kılıçarslan Vatandaşları Davet etti

Maestro birebir özel derslerle Bucak'ta hizmetinizde
Yerel

Maestro birebir özel derslerle Bucak'ta hizmetinizde

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmete açılan Maestro, 30 saatlik özel ders ile hayal ettiğiniz vücuda sizi kavuşturuyor.

Meastro birebir özel derslerle Bucak'ta hizmetinizde
Yerel

Meastro birebir özel derslerle Bucak'ta hizmetinizde

Hacettepe Spor Bilimleri antrenörlük ve egzersiz birimlerinde öğrenimini tamamlayan Hüseyin Gencan ve Yadigar Başarır, Burdur'un Bucak ilçesinde spor merkezini hizmete açtı.

Cumhuriyet Bayramında Türk Bayraklı atlayış
Yerel

Cumhuriyet Bayramında Türk Bayraklı atlayış

Burdur’da Yamaç Paraşütçüleri Cumhuriyet’in ilanının 99’uncu yılı dolayısıyla Türk bayraklı atlayış gerçekleştirdi.

Alanyaspor, Antalyaspor Deplasmanına İyi Hazırlandı
Yerel

Alanyaspor, Antalyaspor Deplasmanına İyi Hazırlandı

Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında yarın akşam deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarını bugün yapılan antrenmanla tamamladı.

Burdur Maküspor, Altınordu'yu deplasmanda devirdi
Yerel

Burdur Maküspor, Altınordu'yu deplasmanda devirdi

Ziraat Türkiye Kupası 2.tur karşılaşmasında Burdur Maküspor, İzmir'de Altınordu'yu 1-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.