Burdur

Burdur'da Kınalızade paneli düzenlendi

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ev sahipliğinde, Kınalızade'nin hayatı ve eserleri hakkında panel düzenlendi.

Burdur'da Kınalızade paneli düzenlendi

Burdur Valisi Öksüz, Kınalızade Paneli'ne katıldı

Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ev sahipliğinde Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı tarafından düzenlenen, "7 Bilge 7 Bölge Kınalızade Siyaset ve Ahlak Paneli"ne katıldı.

Panelde konuşan Vali Öksüz, Kınalızade'nin Osmanlı'nın en önemli bilginlerinden biri olduğunu belirterek, "Kınalızade, yaşadığı dönemdeki siyasi ve sosyal meseleleri ahlak ve adalet perspektifinden değerlendiren bir düşünürdür. Onun fikirleri, günümüzde de bizler için önemli bir rehber niteliği taşımaktadır" dedi.

Panelde, Kınalızade'nin hayatı ve eserleri hakkında bilgi verildi. Ayrıca, Kınalızade'nin siyaset ve ahlak anlayışını ele alan sunumlar yapıldı.

Panele, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, akademisyenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Burdur'da Kınalızade paneli düzenlendiBurdur'da Kınalızade paneli düzenlendiBurdur'da Kınalızade paneli düzenlendiBurdur'da Kınalızade paneli düzenlendiBurdur'da Kınalızade paneli düzenlendiBurdur'da Kınalızade paneli düzenlendi

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Kınalızade'nin siyaset ve ahlak anlayışı Burdur'da tartışıldı
Yerel

Kınalızade'nin siyaset ve ahlak anlayışı Burdur'da tartışıldı

Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen "Kınalızade Siyaset ve Ahlak Paneli", Burdur'da gerçekleştirildi.

Tefenni 'de  Gençlik Sorunları ve Ruh Sağlığı Paneli düzenlendi
Yerel

Tefenni 'de Gençlik Sorunları ve Ruh Sağlığı Paneli düzenlendi

Tefenni MYO'da Gençlik Sorunları ve Ruh Sağlığı Paneli

Şehir ve Turizm Paneli düzenlendi
Yerel

Şehir ve Turizm Paneli düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi ve Antalya Kent Konseyi iş birliğinde düzenlenen Şehir ve Turizm Paneli'nin açılış konuşmasını gerçekleştiren Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru İçigen, Antalya'da turizmin 1950'li yıllarda yerel halkın evlerinde gelenleri ağırlamasıyla gerçekleştiğini, 1980 yılından itibaren turizme yapılan yatırımlarla birlikte Antalya'nın dünyanın önemli turizm kentlerinden birisi haline geldiğini söyledi.

Bucak'a Dev Güneş Enerjisi Santrali
Yerel

Bucak'a Dev Güneş Enerjisi Santrali

Burdur'un Bucak ilçesinde dev güneş enerji santrali yapımı için geri sayım başladı. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, son hazırlıkları yaptıklarını söyledi.

Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Belli Oldu
Yerel

Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Belli Oldu

31mart 2024 pazar günü yapılan yerel Seçimler sonucu Burdur İli ve ilçelerinde Belediye başkan ve meclis üyeleri yeniden şekillendi . Son Burdur Belediyeler Birlik başkanı Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal olmuştu . Yeni Başkan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Oldu

Burdur Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti
Yaşam

Burdur Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti

Burdur Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrenim gören Azra Ahsen Büyükyorulmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti.