Burdur

Burdur'da dronlu uygulama 19 araca trafik cezası

Burdur'da uygulanan yaya öncelikli geçiş uygulaması kapsamında 19 araç ve sürücüsüne trafik cezası uygulandı. Detaylar haberimizde...

Burdur'da dronlu uygulama 19 araca trafik cezası

Burdur'da uygulanan yaya öncelikli geçiş uygulaması kapsamında 19 araç ve sürücüsüne trafik cezası uygulandı.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Trafik birimleri tarafından Burdur genelinde 04.06.2024 Haziran 2024 tarihleri arasında Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Birimleri tarafından "Yaya öncelikli geçiş" uygulaması yapılmış olup yayalara, yaya geçitleri üzerinden geçerken ilk geçiş hakkını vermeyen 19 araç ve sürücüsüne trafik idari para cezası uygulanmış ve sürücülere daha dikkatli araç kullanmaları için bilgilendirme çalışması yapılmıştır.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya'da trafikte cep telefonu kullanan sürücülere dron destekli denetim
Yaşam

Antalya'da trafikte cep telefonu kullanan sürücülere dron destekli denetim

Antalya’nın Alanya ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından trafikte seyir halindeyken telefon kullanan sürücülere yönelik dron destekli denetim yapıldı.

Antalya’da anne ayı ve ikizleri dron ile görüntülendi
Yaşam

Antalya’da anne ayı ve ikizleri dron ile görüntülendi

Antalya DKMP tarafından yaban hayatını koruma sahasında kayalıklarda dolaşan anne ayı ve ikiz yavruları dron ile görüntülendi. Devamı haberimizde...

Sahillerde  Cankuş  Cankurtaran Dronlar  görevde  Alman turisti boğulmaktan kurtardı
Yaşam

Sahillerde Cankuş Cankurtaran Dronlar görevde Alman turisti boğulmaktan kurtardı

Antalya’nın Kemer İlçesi Kiriş sahilinde 9 otelde bu yıl Mevcut Cankurtaranlar ile birlikte gün boyu hizmet veren Cankurtaran Dronlar teknoloji ile sahildeki yerli ve yabancı turistlerin güvenliği için görev yapıyorlar.

Burdurlu Minik eller camiye uzanıyor! Burdur'da  Diyanet gençliği Cuma Namazında buluştu
Yaşam

Burdurlu Minik eller camiye uzanıyor! Burdur'da Diyanet gençliği Cuma Namazında buluştu

Burdur'da Minik eller semaya kalktı, minik sesler ezanla birleşti. Diyanet Gençlik Merkezi'nin minik öğrencileri, ilk kez cemaatle Cuma namazı kıldı

Araştırmacı Burdur  MAKÜ öğrencileri hangi alanlarda öne çıkıyor? önemli başarılara imza atıyor
Bilim ve Teknoloji

Araştırmacı Burdur MAKÜ öğrencileri hangi alanlarda öne çıkıyor? önemli başarılara imza atıyor

Burdur MAKÜ öğrencileri, TÜBİTAK destekli araştırma projeleriyle Türkiye çapında önemli başarılara imza attı. Lisans ve ön lisans programlarında kazandıkları derecelerle üniversitelerini gururlandırdılar.

Burdurlulara Müjde   Halk Çeşmeleri yeniden açıldı
Yaşam

Burdurlulara Müjde Halk Çeşmeleri yeniden açıldı

Burdur'a müjde! Dereboğazı ve Tek çeşmeleri yeniden açıldı. Burdur İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, geçici olarak kapatılan çeşmelerden alınan son numunelerin temiz çıkması sonucu çeşmelerin yeniden kullanıma uygun olduğu tespit edildi.