Burdur

Bucak'taki Gökhan Tombak cinayeti! Müge Anlı adım adım araştırıyor

Müge Anlı, geçen sene Bucak'ta yaşanan Gökhan Tombak cinayetini tekrar ele alıyor. Cinayetin ardındaki iddialar arasında define, muhtar ve aile arasındaki anlaşmazlıklar yer alıyor. Asuman Tombak'ın ortaya attığı iddiaların üzerine Müge Anlı ve ekibi olayı detaylı bir şekilde araştırıyor.

Bucak'taki Gökhan Tombak cinayeti! Müge Anlı adım adım araştırıyor

Bucak'ta geçen sene yaşanan cinayet sonrasında, cinayet sonrasında hayatını kaybeden Gökhan Tombak'ın abisi ve eşi Müge Anlı'da katili arıyorlar.

Dün girişi yapılan konuyla ilgili olarak bugün tekrar ele alınan olay sonrasında Gökhan Tombak'ın eşi Asuman Tombak tarafından yapılan iddialar üzerine Müge Anlı olayı detaylıca araştırdıklarını söyledi.

Muhtar azasının ölümde iddia üstüne iddia

Gökhan Tombak'ın eşi Asuman Tombak, dün programda eşini muhtarın öldürdüğüne dair iddialarını, Gökhan Tombak'ın kardeşi Gürel Tombak da destekledi.

2022 Aralık'ında yaşanan cinayet sonrasında, davalarını Bucak'a aktardığımız define olayı ve muhtarın eşi ve Gökhan Tombak'ın ilişkisi iddiaları üzerine gidiliyor.

Asuman Tombak, “Dedikodular eşimin vefatından sonra ortaya çıktı. O zamana kadar neden çıkmadı? Öldüğü günden itibaren Gökhan’ımın ‘Muhtarın hanımı Ayşe ile ilişkisi var.’ Dediler. O güne kadar gelesiye neydi? cenaze konduktan sonra neden konuşulmadı?” ifadelerini kullandı.

Bucak Karaaliler Köyünde Müge Anlı'nın ekibinden araştırma

Yaşanan cinayetle ilgili olarak araştırma yapan Müge Anlı'nın ekibi Muhtar Hasan Uçar’a ulaştı. İddialara karşı söz hakkı bulunan Muhtar Hasan Uçarla bir araya gelen Müge Anlı ekibi, kendisinin görüşlerine yer vermek için röportaj yapacaklarını belirtti. Fakat Muhtar Uçar, öncelikle yayını izlemek istediğini daha sonra yanıt vereceğini belirtti.

Müge Anlı, “Muhtar bey, atlayın gelin sizde. Davanız sürüyor. Eğer siz suça karışmadıysanız, siz de herhalde azanızın katilini arıyorsunuzdur.” şeklinde konuştu.

Asuman Tombak, “Hiç aramadı, hiç gelmedi. Azaları bile arkasına düşmedi. Öldükten sonra bitti. toprağa verdik oymuş…” ifadelerini kullandı.

Eşinin fotoğraflarını gördükçe duygulanan acılı eş Asuman Tombak, “Arkasında bir fotoğraflarımız kaldı başka bireyimiz kalamadı. Birde mezarına bayrak astım şehit gitti.” ifadelerini kullandı.

Define ile de bağlantısı olacağını düşünülen cinayet öncesinde, devlet tarafından koruma altına alındığı ve girilmemesi gerektiği söylenen bir tepede kazı yapıldığı da konuşuldu.

"Baskın olacak diyerek telefondaki verileri sildirdi"

İddialara yönelik olarak Asuman Tombak, “Eşim ölmeden 6 ay öncesine kadar (muhtarla) aramız iyiydi. Gökhan telefonunu sil dedi baskın olacak dedi sonra içindekileri komple sildirdi telefon ile konuşmayalım dedi gidip gelelim telefon ile bir bağ kurmayalım… Sürekli buraya gidelim, şuraya gidelim, burayı kazalım… Bu tarz şeyler duyulmasın…” ifadelerini kullandı.

Jandarmadan define baskını

Define iddiaları ile ilgili konuşan Asuman Tombak, “Daha sonra biz bir gün yatıyorduk bir gürültü baskın var eve jandarma geldi aradılar baktılar jandarma bizim evde bir şey bulamadı ama muhtarın evine köpekleri salmışlar onun evinde birkaç bir şey bulunmuş bunlar çete birkaç kişinin evine de başmışlar muhtarın evinden silahları falan götürmüşler telefonda ben gördüğümde silahlar sikkeler hepsinin fotoğrafını çekmişler jandarma bulduklarını yayınlamış ve birde dedektör varmış o dedektör bizimdi bizden alıp gitmişti o götürmüştü. Eşim derdi ki onlarla beraber kazıya giderdi tamda bulunacağı zaman bıraktırıyor ertesi gün gittiklerinde orası patlatılmış bu muhtar hasan dedi bizi işi bıraktırıp ertesi gün kendisi patlatıyor bize mal vermiyor diye söylemişti.” ifadelerine yer verdi.

Programda; muhtar ile merhum azanın da işin içinde olduğu bir grup kişinin bahsi geçen tepede kazı yapmaya karar verdikleri ancak muhtarın “Yarın gelip kazarız” sözü üzerine kazıyı ertesi güne bıraktıkları, ertesi gün geldiklerinde ise orayı çoktan kazılmış buldukları.” İddiaları gündeme getirildi.

İddialara göre, define olayı ve jandarma baskını sonrası muhtar ile merhum aza Tombak’ın arasının bozulduğu ve ailelerin de görüşmeyi bıraktığı söyleniyor.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Isparta'da 2013 Cinayeti: Katil Hala Bulunamıyor
Yerel

Isparta'da 2013 Cinayeti: Katil Hala Bulunamıyor

Isparta'da 2013 yılında işlenen Soner Çelik cinayetinin katili hala bulunamadı. Isparta'da 11 yıllık gizem Müge Anlı'ya düştü. Olayda hayatını kaybeden Soner Çelik'in katili hala aranıyor...

Antalya'da Kaybolan Kurye Ali Diken Cinayetle Sonuçlandı: İkinci Ceset Aranıyor
Türkiye

Antalya'da Kaybolan Kurye Ali Diken Cinayetle Sonuçlandı: İkinci Ceset Aranıyor

Antalya'da kaybolan motokurye Ali Diken'in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Cinayet şüphelisi Zeynel B.'nin ifadesi sonrası aynı bölgede ikinci bir ceset araması yapılıyor. Detaylar haberimizde...

Gökhan Tombak Cinayeti Muhtar Uçar Müge Anlı'da Konuştu
Yerel

Gökhan Tombak Cinayeti Muhtar Uçar Müge Anlı'da Konuştu

Muhtar Hasan Uçar, Gökhan Tombak cinayetiyle ilgili Müge Anlı'da konuştu. İddiaları yalanlayan Uçar, soruşturma detaylarını açıkladı. Cinayette neler oldu? Detaylar haberimizde...

Gökhan Tombak olayı Müge Anlı'da! Komutana stüdyoda alkış yağmuru
Yerel

Gökhan Tombak olayı Müge Anlı'da! Komutana stüdyoda alkış yağmuru

Gökhan Tombak cinayetiyle ilgili olarak Karaaliler Köyü'nde yaşanan gelişmeler, Müge Anlı programında detaylarıyla ele alınıyor. Kızılkaya Karakol Komutanı Arif Binici'nin define avındaki üstün başarısına stüdyodan alkış yağmuru geldi.

Bucak'taki cinayet Müge Anlı'da! Eşinden şok eden iddialar
Yerel

Bucak'taki cinayet Müge Anlı'da! Eşinden şok eden iddialar

Geçtiğimiz yıl Burdur Bucak'ta öldürülen muhtar azası Gökhan Tombak'ın eşi Asuman Hanım, Müge Anlı ile Tatlı ve Sert programına katıldı. Asuman Hanım, eşinin ölümünden muhtarın sorumlu olduğunu öne sürdü.

Müge Anlı'da gündem Burdurlu çift
Yerel

Müge Anlı'da gündem Burdurlu çift

Burdur'un Gölhisar ilçesinde yaşayan bir aile Müge Anlı’nın programında konuk oluyor.