Burdur / Bucak

Bucak'ta Yöresel Ürünler Çarşısı ve Doğal Ürünler Pazarı yapılıyor

Burdur'un Bucak ilçesinde Belediye Başkanı Emrullah Ünal'ın talimatıyla yöresel ürünler çarşısı ve doğal ürünler pazarı yapılıyor.

Bucak'ta Yöresel Ürünler Çarşısı ve Doğal Ürünler Pazarı yapılıyor

Bucak Belediyesi yol ekonomisinden yararlanmak, Bucak’ın yöresel ürünlerini ve değerlerini yerli ve yabancı turistlerle paylaşmak ve kent girişlerini daha estetik hale getirmek için şehir girişinde içerisinde kafe, yöresel ürün dükkânları, mescid, tuvalet, çeşme, otopark ve dinlenme alanlarının yöresel ürünler pazarı yapacak.

Başkan Emrullah Ünal, “Emeklerin kazanca dönüştüğü bir yatırımı hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz”

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada “Bucak Belediyesi yalnızca yol yapan, çöp toplayan bir belediye olmayacak, ilçeye değer katacak.” demiştik. Çok şükür bu sözümüzü yaptığımız her çalışmayla yerine getiriyoruz. Şimdi de Antalya-Burdur yolu üzerinde atıl ve kötü halde buluna şehir girişindeki alana yöresel ürünler pazarı yapıyoruz. Bucak’ımızın tadını, tuzunu, el emeğini, göz nurunu yapacağımız yöresel ürünler pazarından yerli ve yabancı turistlerin evine taşıyacağız. Yol ekonomisinden Bucak’ımıza da katma değer sağlayacağız. Diğer taraftan Bucak’ımızın girişlerini de daha güzel hale getirmiş olacağız. Hayırlı olsun. " dedi.

Bucak'ta Yöresel Ürünler Çarşısı ve Doğal Ürünler Pazarı yapılıyorBucak'ta Yöresel Ürünler Çarşısı ve Doğal Ürünler Pazarı yapılıyorBucak'ta Yöresel Ürünler Çarşısı ve Doğal Ürünler Pazarı yapılıyorBucak'ta Yöresel Ürünler Çarşısı ve Doğal Ürünler Pazarı yapılıyorBucak'ta Yöresel Ürünler Çarşısı ve Doğal Ürünler Pazarı yapılıyorBucak'ta Yöresel Ürünler Çarşısı ve Doğal Ürünler Pazarı yapılıyorBucak'ta Yöresel Ürünler Çarşısı ve Doğal Ürünler Pazarı yapılıyorBucak'ta Yöresel Ürünler Çarşısı ve Doğal Ürünler Pazarı yapılıyorBucak'ta Yöresel Ürünler Çarşısı ve Doğal Ürünler Pazarı yapılıyorBucak'ta Yöresel Ürünler Çarşısı ve Doğal Ürünler Pazarı yapılıyor

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur Bucak'ta yöresel ürün pazarı açıldı
Yerel

Burdur Bucak'ta yöresel ürün pazarı açıldı

Bucak Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan yöresel ve organik ürünler pazarı, yerli ve yabancı turistlere hizmet vermeye başladı.

Bucak'ta yöresel ürünler pazarında sona gelindi
Yerel

Bucak'ta yöresel ürünler pazarında sona gelindi

Başkan Ünal, Yöresel Ürünler Pazarı'nın son aşamasını inceledi. Estetik ve şehir değeri vurgusuyla, yerli ve yabancı turistlere yöresel ürünler sunacak bir alan olacak.

Beton Santrali Faaliyette! İlk Beton Döküldü!
Yerel

Beton Santrali Faaliyette! İlk Beton Döküldü!

Bucak Belediyesi, Başkan Emrullah Ünal'ın vizyonu ile kente saatte 100 M3 üretim kapasiteli "Bucak Betonu" adlı beton santralini kurdu. Santral, ilk betonunu döktü ve belediyeye gelir kazandırmaya başladı.

Bucak Belediyesinden Çiftçilere Destek!
Yerel

Bucak Belediyesinden Çiftçilere Destek!

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, tarla fareleriyle mücadelede çiftçilere destek olmak amacıyla ilaçlı buğday dağıtımı yapacaklarını açıkladı.

Daha Temiz Bir Bucak İçin Yeni Çöp Kamyonları!
Yerel

Daha Temiz Bir Bucak İçin Yeni Çöp Kamyonları!

Bucak Belediyesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın desteğiyle iki yeni çöp kamyonu kazandırdı. Yeni araçlar, daha temiz bir Bucak için daha etkin ve hızlı temizlik hizmetleri sunacak.

Burdur Bucak Haber - Bucak'ta modern barınak tamamlandı
Yerel

Burdur Bucak Haber - Bucak'ta modern barınak tamamlandı

Bucak Belediyesi tarafından yapılan Ebru Başarır Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi tamamlandı. Mart ayının ilk haftasında açılacak olan barınak, Türkiye'nin en modern hayvan barınaklarından biri olacak.