Burdur / Bucak

Bucak'ta TMO alım başvuruları başladı

Başkan Bilal Özel, Bucak İlçe Merkezi'nde Toprak Mahsülleri Ofisi tarafından arpa ve buğday alımı yapılacağını açıkladı.

Bucak'ta TMO alım başvuruları başladı

Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, Bucak ilçesindeki çiftçilere yönelik önemli bir duyuru yaptı. Ziraat Odası olarak ürünlerin değerinde pazarlanması için girişimlerde bulunduklarını belirten Başkan Özel, Bucak İlçe Merkezi'nde Toprak Mahsülleri Ofisi tarafından arpa ve buğday alımı yapılacağını açıkladı.

Bucak TMO alım randevularının bugün itibarıyla başladığını ve 3 Temmuz Pazartesi gününden itibaren alımların Lukoil Belediye Petrolü yanında bulunan Toprak Mahsülleri Ofisi'nde gerçekleştirileceğini duyurdu. ÇKS kaydı olan çiftçilerin randevu alabilmeleri için http://randevu.tmo.gov.tr/tmoHars/ web adresini kullanabileceklerini belirtti.

Başkan Özel, çiftçilerin ürünlerini yanlarında bulundurmaları, kimlik fotokopisi ve banka hesap numaraları ile randevu zamanında hazır olmaları gerektiğini vurguladı. Arpa, unluk buğday ve makarnalık sert buğday için TMO müdahale alım fiyatlarını paylaşarak yeni hasat edilen ürünlerin rutubetsiz olmasına ve taş/toprak gibi durumlara dikkat edilmesi gerektiğini ifade etti.

Başkan Bilal Özel, bereketli ve afetsiz bir hasat dönemi dileyerek açıklamasını tamamladı. Çiftçilere verilen bu bilgilerin ürünlerinin değerinde pazarlanması ve daha iyi kazanç elde edebilmeleri adına önemli bir fırsat olduğu belirtilmektedir.

Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, "Bucak Ziraat Odası Başkanlığı olarak ürünlerinizin değerinde pazarlanması amacıyla yapmış olduğumuz girişimler sonucunda Bucak İlçe Merkezinde Toprak Mahsülleri Ofisi tarafından arpa ve buğday alımı yapılacaktır.

Bucak TMO alım randevuları 30 Haziran 2023 Cuma günü bugün açılmış olup 03 Temmuz 2023 Pazartesi gününden itibaren fiili alımlara Bucak İlçesi Lukoil Belediye Petrolü yanında bulunan Toprak Mahsülleri Ofisi ilçe merkezinde ürün alımına başlayacaktır.

http://randevu.tmo.gov.tr/tmoHars/ Web adresi üzerinden ÇKS kaydı olan çiftçilerimiz randevu alabileceklerdir.

Üreticilerimiz ürünleri yanında şahsen bulunmaları, kimlik fotokopisi ve banka hesap numaraları ile randevu zamanında hazır olmaları gerekmektedir.

Arpa kg 7 TL + 0,50 kuruş kg İlave Devlet Desteği,
Unluk Buğday kg 8.25 TL + 1 TL kg ilave Devlet Desteği,
Makarnalık Sert Buğday kg 9 + 1 TL kg ilave Devlet Desteği ;

TMO Müdahale alım fiyatları olup, yeni hasat edilen ürünlerinizin rutubetsiz olması ve taş/toprak gibi durumlara dikkat edilmesi menfaatleri icabıdır.

Bereketli, afetsiz bir hasat dönemi diler, saygılar sunarım." ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Üreticilerin Dikkatine! İşte son başvuru tarihi
Yerel

Üreticilerin Dikkatine! İşte son başvuru tarihi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından satışa sunulacak olan üçüncü tur yemlik arpa başvurularının başladığını duyuran Başkan Bilal Özel, son başvuru tarihini açıkladı.

Bucak'ta TMO yemlik arpa dağıtımı başladı
Yerel

Bucak'ta TMO yemlik arpa dağıtımı başladı

Bucak Ziraat Odası Başkanlığı tarafından Toprak mahsulleri ofisi (TMO) tarafından dağıtıma çıkarılan yemlik arpaların ilk turunun dağıtım işlemlerine başlandığı duyuruldu.

Bucak Ziraat Odası, TMO Başvurularını kabul ediyor
Yerel

Bucak Ziraat Odası, TMO Başvurularını kabul ediyor

Bucak Ziraat Odası, Yetiştiricilerin hayvan varlığı ile odaya gelmesi halinde üreticiler adına TMO arpa başvuru iş ve işlemleri konusunda yardımcı oluyor.

Bucak Belediyesi Personel Alımı Yapıyor! İşte Bucak Belediyesi Personel alım detayları
Türkiye

Bucak Belediyesi Personel Alımı Yapıyor! İşte Bucak Belediyesi Personel alım detayları

Burdur Bucak Belediyesi Akaryakıt Hizmetleri San. ve Tic. A.Ş.'de Muhasebe Personeli alımı yapılıyor. Başvuru şartları, başvuru belgeleri ve başvuru süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayın!

Bucak'ta İş Arayanlara Müjde! Eleman Aranıyor!
Yerel

Bucak'ta İş Arayanlara Müjde! Eleman Aranıyor!

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet vermekte olan Gülköy Pide Salonunda çalıştırılmak üzere eleman alımı yapılacaktır. Detaylar haberimizde...

Bucak'ta İş İmkanı! TG Stone Mermer Fabrikası Eleman Alıyor!
Yerel

Bucak'ta İş İmkanı! TG Stone Mermer Fabrikası Eleman Alıyor!

Burdur Bucak'ta faaliyet göstermekte olan TG Stone Mermer Fabrikasında çalıştırılmak üzere bay bayan eleman alımı yapılacaktır.