Burdur

Bucak Mehmet Cadıl'da mezuniyet coşkusu

Bucak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesinde okulun son sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

Bucak Mehmet Cadıl'da mezuniyet coşkusu

Portsan Mermer Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Mehmet Cadıl’ın banisi olduğu Bucak’ta eğitim-öğretim hizmeti veren Mehmet Cadıl Anadolu Lisesinde okulun son sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi. Pazartesi günü akşam düzenlenen 2022-2023 eğitim-öğretim yılı mezuniyet törenine İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Belediye Başkan Vekili Yakup Gülcü, Kurum Müdürleri, Oda Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri, davetliler, mezun olan öğrenciler ve aileleri katıldı. Mezun olacak öğrenciler, davul zurna eşliğinde geldi.

Kanal 15 ekranlarından canlı yayınla izleyiciye ulaşan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törende günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı yapan Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Kahraman, öğrencilere ve velilere hitap etti. Kahraman, mezun olan öğrencilere gelecek hayatlarında başarılar diledi.

12. sınıf öğrencilerinin anılarının yer aldığı sinevizyon izlendi. Törende Okul 1.si Makbule Sağbaş, Okul 2.si Emine Ceren Koç, Okul 3.sü Mücahit Can ve Onur Belgesi almaya hak kazanan Feyza Tunç’a protokol üyeleri tarafından plaket ve belgeleri verildi. Okulun Banisi İş İnsanı Mehmet Cadıl da dereceye giren öğrencilere dizüstü bilgisayar ve cep telefonu hediye etti.

Törende konuşma yapan Muhammet Cadıl, okulun başarısında pay sahibi olan eğitimci kadrosuna teşekkür etti, öğrencilere gelecek hayatlarında başarılar diledi. Muhammet Cadıl, “2008 yılında ilk mezunlarımızı vererek başladığımız eğitim yolculuğumuz içerisinde yaklaşık 2 bin gencimizi mezun etmenin haklı gururunu bir kez daha yaşıyoruz” dedi. Muhammet Cadıl, “Öğrencilerimizin bu günlere gelmesinde emek harcayan tüm öğretmenlerimize, okul personelimize ve idarecilerimize teşekkür ediyorum. Bizler yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Nice seneler yine böyle pırlanta gibi evlatlar yetiştireceğiz. Programımıza katıldığınız ve bizleri yalnız bırakmadığınız için başta Mehmet Cadıl ailesi olmak üzere hepinize şükranlarımı sunuyor, hayırlı akşamlar diliyorum” dedi.

Okul 1. si Makbule Sağbaş, okul yaş kütüğüne plaka çaktı. Okuldan 2022-2023 eğitim-öğretim yılında mezun olan öğrenciler adına konuşma yapan Makbule Sağbaş, ayrılıkların hüzünlü, yeni başlangıçların ise heyecan verici olduğunu belirtti. Sağbaş, eğitimlerinde kendilerine destek veren, katkı sağlayan aileleri, öğretmenleri ve Okulun Banisi İşadamı Mehmet Cadıl’a teşekkür etti.

Okulda eğitim gören Engelli öğrenciler Ali Özler ve Hatice Dağdelen Okulun Banisi Mehmet Cadıl’a çiçek takdim etti. Burada konuşma yapan Cadıl, özel bireylerin eğitim hayatında yaşadığı zorluklardan bahsetti, maneviyatın önemine değindi. Mezun olan tüm öğrencilere mezuniyet belgeleri ve hediyeleri Mehmet Cadıl’ın oğlu İş İnsanı Muhammet Cadıl ve Kızı Kadriye Bakacak tarafından verildi. Bucak Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi’nden bu yıl mezun olan öğrenciler, tören sonunda hep birlikte kep atarak mezuniyet coşkusu yaşadı. Öğrenciler mezuniyet töreninde, Akdeniz’in Kızı Özlem Şahin’in söylediği birbirinden güzel türkülerle gece boyunca eğlendi, oyun havalarına eşlik etti.

Bucak Mehmet Cadıl'da mezuniyet coşkusuBucak Mehmet Cadıl'da mezuniyet coşkusuBucak Mehmet Cadıl'da mezuniyet coşkusuBucak Mehmet Cadıl'da mezuniyet coşkusuBucak Mehmet Cadıl'da mezuniyet coşkusuBucak Mehmet Cadıl'da mezuniyet coşkusuBucak Mehmet Cadıl'da mezuniyet coşkusuBucak Mehmet Cadıl'da mezuniyet coşkusuBucak Mehmet Cadıl'da mezuniyet coşkusuBucak Mehmet Cadıl'da mezuniyet coşkusuBucak Mehmet Cadıl'da mezuniyet coşkusuBucak Mehmet Cadıl'da mezuniyet coşkusuBucak Mehmet Cadıl'da mezuniyet coşkusuBucak Mehmet Cadıl'da mezuniyet coşkusuBucak Mehmet Cadıl'da mezuniyet coşkusuBucak Mehmet Cadıl'da mezuniyet coşkusuBucak Mehmet Cadıl'da mezuniyet coşkusu

 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

İyilik dolu bir geleceğe adım attılar
Yerel

İyilik dolu bir geleceğe adım attılar

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 278 öğrenci hekim olarak mezun oldu. Detaylar haberimizde...

Alanya'da coşkulu mezuniyet
Yerel

Alanya'da coşkulu mezuniyet

Alanya Üniversitesi'nin görkemli mezuniyet töreni, heyecan dolu bir başlangıcın simgesiydi. Detaylar haberimizde...

Mezuniyet töreni böyle anlamlandı
Yerel

Mezuniyet töreni böyle anlamlandı

11 bin 833 öğrencinin mezun olduğu Akdeniz Üniversitesi mezuniyet töreninde, Depremde kaybedilen öğrenciler unutulmadı.

Bucak'ta özel çocuklar, mezuniyet hayalini gerçekleştirdiler
Yerel

Bucak'ta özel çocuklar, mezuniyet hayalini gerçekleştirdiler

Özel Bucak Meleklerim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde özel çocuklar için düzenlenen mezuniyet töreninde defile ve dans gösterileri yapıldı, plaketler verildi.

MAKÜ mezuniyetinde romantik evlilik teklifi
Yerel

MAKÜ mezuniyetinde romantik evlilik teklifi

MAKÜ mezuniyet töreninde romantik evlilik teklifi! Şerife Nur Abay, Mert Barış Yılmaz'dan anlamlı bir sürpriz aldı.

MAKÜ'de mezuniyet coşkusu
Yerel

MAKÜ'de mezuniyet coşkusu

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) 2022-2023 akademik yılı mezuniyet töreni coşkulu bir şekilde düzenlendi.