Burdur / Bucak

Bucak Antalya vefat Gülsüm Kaya

Burdur Bucak İncirdere Köyünden gitme Antalya'da oturan Gülsüm Kaya(62) hayatını kaybetti. Detaylar haberimizde...

Bucak Antalya vefat Gülsüm Kaya

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı İncirdere köyünden gitme, Antalya'da oturan, merhum Borucunun Hasan'ın kızı, İsmail Kaya eşi, Gülsüm Kaya(62) vefat etmiştir. Cenaze namazı 17 Ocak Çarşamba günü saat 15'30 da Antalya Kurşunlu mezarlığında kılınıp defnedilecektir.

Eşi İsmail Kaya 05324874126

Trafik Sigortasında Devrim Niteliğinde Değişiklik Müjde verildiTrafik Sigortasında Devrim Niteliğinde Değişiklik Müjde verildi

Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren önemli bir adım! SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, trafik sigortası sorunlarına çözüm bulmak üzere radikal bir değişiklik yapılacağını duyurdu. İşte detaylar!
 
Kömür fiyatları rekor kırıyor! Kömür fiyatlarına zamla kömür fiyatı ne kadar oldu?Kömür fiyatları rekor kırıyor! Kömür fiyatlarına zamla kömür fiyatı ne kadar oldu?

Kış aylarında ısınma ihtiyacını karşılamak için tercih edilen kömür fiyatları 2024 yılında da yükselmeye devam ediyor. İşte güncel ithal kömür fiyatları listesi: 1 ton ve torba fiyatları ne kadar?
 
Bu karar 81 ilde çiftçileri etkileyecek! Flaş karar için harekete geçildiBu karar 81 ilde çiftçileri etkileyecek! Flaş karar için harekete geçildi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), tarım politikalarını şekillendirecek genel tarım sayımına başladı. İki aşamada gerçekleşecek çalışmada, tarım arazileri belirlenecek, işletmeler tespit edilecek. İkinci aşamada ulusal ve uluslararası değişkenlere ilişkin veriler derlenecek. İşte detaylar!
 
Torba Yasada Neler Var? Torba yasada son gelişmeler! Meclisten geçti mi ?Torba Yasada Neler Var? Torba yasada son gelişmeler! Meclisten geçti mi ?

Torba yasa içeriği vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. İşte, 2023 Kasım ayında başlayan görüşmelerde kabul edilen maddeler, torba yasanın çıkış tarihi ve içeriği hakkında detaylı bilgiler.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Ömer Güner Vefat Bucak
Yaşam

Ömer Güner Vefat Bucak

Burdur ili Bucak ilçesinden Hizarcı (Senitçi) Ömer Güner Hayatını kaybetti

Finike bir değerini daha kaybetti. Uğur Kamil Karcı  vefat etti
Yaşam

Finike bir değerini daha kaybetti. Uğur Kamil Karcı vefat etti

Finike'nin sevilen yüzü Hayırsever iş insanı Uğur Kamil Karcı hayatını Kaybetti

elektrik akımına kapılan Akif Dinçer hayatını kaybetti
Yaşam

elektrik akımına kapılan Akif Dinçer hayatını kaybetti

Elektrik akımına kapılan Aslen Eğirdir Ağılköy’lü olan Akif Dinçer’in evli ve 3 çocuk babası olduğu ve Eğirdir TEDAŞ İşletme Şefliği’nde görev yaptığı öğrenildi.

Burdur Vefat Süleyman Deniz
Yerel

Burdur Vefat Süleyman Deniz

Burdur Süleyman Deniz hayatını kaybetmiştir.

Yeşilova Vefat Necla Uğuz
Yerel

Yeşilova Vefat Necla Uğuz

Burdur ili Yeşilova ilçesi Necla Uğuz hayatını kaybetmiştir.

Antalya Finike Cenk Şimşek Başkanlığında MHP Ak Parti Cumhur ittifakı meclis üyesi listesi
Yerel

Antalya Finike Cenk Şimşek Başkanlığında MHP Ak Parti Cumhur ittifakı meclis üyesi listesi

31 mart 2024 pazar gün yapılacak yerel seçimleri Cumhur ittifakı başkan adayı Cenk Şimşek, Finike Cumhur ittifakı meclis üyesi listesini İlçe Seçim Kuruluna teslim etti. Cumhur ittifakı meclis üyeliği listesi şu isimlerden oluştu