Burdur / Bucak

Biglez Döner'de 1 alana 1 bedava kampanyası! Sadece bu saatlere özel

Burdur'un Bucak ilçesinde, Hatay usulü döner yapan BİGLEZ DÖNER yarın hizmete açılıyor. Açılışa özel 1 alana 1 bedava kampanyası var.

Biglez Döner'de 1 alana 1 bedava kampanyası! Sadece bu saatlere özel

Hatay usulü döner Bucak'ta lezzet severlerle buluşuyor

Burdur'un Bucak ilçesinde, Hatay usulü döner yapan BİGLEZ DÖNER yarın hizmete açılıyor.

AÇILIŞA ÖZEL 1 ALANA 1 BEDAVA KAMPANYASI

Hatay İskenderunlu Döner ustası Oğuzhan Reyhanioğlu, yaptığı açıklamada, "Hatay usulü döner yapıyoruz. Normal tavuk dürüm, zurna, çedarlı, kaşarlı et dürüm ve köfte çeşitlerimiz var.  Açılışa özel 1 alana 1 bedava kampanyamız var. 21 Eylül 2023 tarihinde açılışa özel saat 13:00'den akşam üstü 18:00'e kadar 1 alana 1 bedava kampanyası hazırladık. Saat 6 sonrası ise normal satışlarımızı sürdüreceğiz.  Alo paket servisimiz var. Sabah 10.30'da paket servisimiz başlıyor. Gece 2'ye kadar hizmet veriyoruz." dedi.

Reyhanioğlu, Hatay usulü dönerin en önemli özelliğinin kullanılan malzemelerin tazeliği ve doğallığı olduğunu söyledi.

"Dönerlerimizde yüzde yüz helal kesim tavuk kullanıyoruz. Etlerimizi günlük olarak tedarik ediyoruz. Dönerlerimizi doğal baharatlarla tatlandırıyoruz. Bu sayede lezzetli ve sağlıklı dönerler yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Reyhanioğlu, BİGLEZ DÖNER'in Bucak'a yeni bir lezzet getireceğini belirterek, tüm lezzet severleri mekanlarına davet etti.

Telefon numarası: 0545 325 00 07

Adres: Pazar Mahallesi Ramazan Selen Bulvarı No:46 Taksim A Akıncı Apartmanı altı. 

Biglez Döner'de 1 alana 1 bedava kampanyası! Sadece bu saatlere özelBiglez Döner'de 1 alana 1 bedava kampanyası! Sadece bu saatlere özelBiglez Döner'de 1 alana 1 bedava kampanyası! Sadece bu saatlere özelBiglez Döner'de 1 alana 1 bedava kampanyası! Sadece bu saatlere özelBiglez Döner'de 1 alana 1 bedava kampanyası! Sadece bu saatlere özelBiglez Döner'de 1 alana 1 bedava kampanyası! Sadece bu saatlere özelBiglez Döner'de 1 alana 1 bedava kampanyası! Sadece bu saatlere özelBiglez Döner'de 1 alana 1 bedava kampanyası! Sadece bu saatlere özelBiglez Döner'de 1 alana 1 bedava kampanyası! Sadece bu saatlere özel

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Biglez Döner'den 100. yıla özel 1 alana 1 bedava kampanyası
Yerel

Biglez Döner'den 100. yıla özel 1 alana 1 bedava kampanyası

Burdur'un Bucak ilçesinde bulunan Biglez Döner, Cumhuriyet Bayramı'na özel 1 alana 1 bedava kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, 29 Ekim'de bir adet döner alan müşteriler, ikinci döneri ücretsiz olarak alabiliyor.

Hatay'ın En Lezzetli Döneri Bucak'ta Biglez Döner hizmete açıldı
Yerel

Hatay'ın En Lezzetli Döneri Bucak'ta Biglez Döner hizmete açıldı

BİGLEZ DÖNER, Bucak'a yeni bir lezzet getirdi. Hatay usulü dönerin eşsiz lezzetini tatmak için BİGLEZ DÖNER'i mutlaka deneyin.

Hakkari Yüksekova'da Açılışa Özel Bedava  Dürüm İzdihama neden oldu
İş Dünyası

Hakkari Yüksekova'da Açılışa Özel Bedava Dürüm İzdihama neden oldu

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yeni açılan bir iş yerinde bedava dürüm dağıtılması izdihama neden oldu.

Burdur Gölü Kurumak Üzere! Kanserojen Tozlar Tehdit Oluşturuyor
Yerel

Burdur Gölü Kurumak Üzere! Kanserojen Tozlar Tehdit Oluşturuyor

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, TBMM'de yaptığı konuşmada Burdur Gölü'nün kuruması ve bu durumun yol açtığı ciddi tehlikelere dikkat çekti.

25 yıl 10 ay Hapis cezasıyla aranan kaçak yakalandı
Yerel

25 yıl 10 ay Hapis cezasıyla aranan kaçak yakalandı

Burdur Valiliği tarafından yapılan basın bültenine göre, dolandırıcılık ve kasten yaralama suçlarından 25 yıl 10 ay hapis cezası bulunan (C.Ç.) isimli şahıs 28 Nisan 2024 tarihinde yakalandı.

Emniyet Ekipleri Okul Okul Geziyor! Kuralları Anlatıyor
Yerel

Emniyet Ekipleri Okul Okul Geziyor! Kuralları Anlatıyor

Altınyayla İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 26 Nisan 2024 tarihinde Şehit Kadir Eraslan Anadolu Lisesi öğrencilerine trafik eğitimi verildi. Detaylar haberimizde...