Burdur

Belediye vatandaşların ayağına sağlık hizmeti götürüyor!

Tefenni Belediyesi, 2018 yılında kurduğu Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde, evde sağlık hizmetleri ve hasta nakil ambulans hizmetleri alanında 5 yılı geride bıraktı.

Belediye vatandaşların ayağına sağlık hizmeti götürüyor!

Tefenni Belediyesi, 2018 yılında kurduğu Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde, evde sağlık hizmetleri ve hasta nakil ambulans hizmetleri alanında 5 yılı geride bıraktı. Bu süreçte 470 vatandaşa düzenli olarak evde sağlık hizmeti verilirken, 556 hastaya ücretsiz nakil hizmeti sağlandı.

Tefenni Belediyesi 5 yıldır vatandaşların ayağına sağlık hizmeti götürüyor!

Tefenni Belediyesi, 2018 yılında kurduğu Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde, evde sağlık hizmetleri ve hasta nakil ambulans hizmetleri alanında 5 yılı geride bıraktı.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, yaptığı açıklamada, "Sağlık İşleri Müdürlüğümüz, 5 yıl içinde çok aktif bir çalışma sergilemiştir. Sağlık İşleri Müdürlüğümüz, 470 vatandaşımıza düzenli periyotlarda sağlık hizmeti vermektedir. Bunun yanında Sağlık Ekibimiz ve Hasta Nakil Ambulansımız bu güne kadar Burdur, Antalya, Denizli, Isparta, İzmir ve Afyonkarahisar başta olmak üzere bir çok ile toplamda 556 defa ücretsiz nakil hizmeti gerçekleştirmiştir." dedi.

Alagöz, "Tamamen hizmet odaklı ve Sosyal Belediyecilik anlayışımızın bir ürünü olan Sağlık Hizmetlerimiz, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada hizmetlerine aralıksız devam edecektir. Bu vesileyle 24 saat esasına göre hizmet veren tüm Belediyemiz Sağlık Personeline, göstermiş oldukları üstün performanstan dolayı sonsuz şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Sağlık İşleri Müdürlüğü'nün 5 yıllık çalışmaları kapsamında öne çıkan bazı gelişmeler şunlardır:

  • 470 vatandaşın düzenli olarak evde sağlık hizmeti alması sağlandı.
  • 556 hastanın, Burdur, Antalya, Denizli, Isparta, İzmir ve Afyonkarahisar başta olmak üzere farklı illere ücretsiz nakil hizmeti verildi.
  • 24 saat esasına göre hizmet veren Sağlık İşleri Müdürlüğü, ilçe halkının ihtiyaç duyduğu her an yanında oldu.

Tefenni Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, 5 yıllık çalışmalarıyla ilçe halkının sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırarak, onların yaşam kalitesini artırmaya katkı sağladı.

Belediye vatandaşların ayağına sağlık hizmeti götürüyor!Belediye vatandaşların ayağına sağlık hizmeti götürüyor!Belediye vatandaşların ayağına sağlık hizmeti götürüyor!Belediye vatandaşların ayağına sağlık hizmeti götürüyor!Belediye vatandaşların ayağına sağlık hizmeti götürüyor!Belediye vatandaşların ayağına sağlık hizmeti götürüyor!Belediye vatandaşların ayağına sağlık hizmeti götürüyor!Belediye vatandaşların ayağına sağlık hizmeti götürüyor!Belediye vatandaşların ayağına sağlık hizmeti götürüyor!

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Kepez Belediye Başkan vekili Prof.Dr. Refik Emre Altekin seçildi
Yerel

Antalya Kepez Belediye Başkan vekili Prof.Dr. Refik Emre Altekin seçildi

KEPEZ'DE VEKİL PROF.DR.ALTEKİN Kepez Belediye Meclisi, görevine dönünceye kadar Başkan Mesut Kocagöz’ün yerine Prof.Dr. Refik Emre Altekin’i, başkan vekili seçti.

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası
Yerel

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası

Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksek Okulu tarafından 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' düzenlendi. Başkan Topaloğlu, 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' etkinliğinde mangalın başına geçerek öğrencilere kendi elleriyle köfte pişirdi.

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG  göreve hazır
Yaşam

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG göreve hazır

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG olan afet gönüllüsü programına katılan 32 kişi, AFAD eğitim ve tatbikatını başarıyla tamamlayarak GEA Arama Kurtarma ekibinin üyesi oldu.

Antalya Kemer'de Büyük Buluşma
Yerel

Antalya Kemer'de Büyük Buluşma

Antalya Kemer'de, Rusya'nın 17 bölgesinden 600 acente yetkilisinin katıldığı “Exhibition Türkiye 2024” workshop düzenlendi.

Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Belli Oldu
Yerel

Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Belli Oldu

31mart 2024 pazar günü yapılan yerel Seçimler sonucu Burdur İli ve ilçelerinde Belediye başkan ve meclis üyeleri yeniden şekillendi . Son Burdur Belediyeler Birlik başkanı Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal olmuştu . Yeni Başkan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Oldu

Sandıklı Belediyesinden Yeni Uygulama  ,Vatandaşlar ve Esnaflar Ne diyecek
Yerel

Sandıklı Belediyesinden Yeni Uygulama ,Vatandaşlar ve Esnaflar Ne diyecek

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Pazartesi Pazarı, ilçemizin önemli bir ticaret merkezi. Vatandaşlarımızın daha rahat alışveriş yapabilmeleri için bu düzenlemeyi hayata geçiriyoruz