Burdur

Belediye Başkanlarından Milletvekillerine toplu ziyaret

Burdur’un Karamanlı ve Altınyayla Belediye Başkanları Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundular.

Belediye Başkanlarından  Milletvekillerine toplu ziyaret

Burdur’un Karamanlı ve Altınyayla Belediye Başkanları Fatih Selimoğlu ile Ahmet Serttaş, Burdur Milletvekilleri İzzet Akbulut, Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz’u , aslen Burdur’un Karamanlı İlçesi’nden olup AK Parti’den Denizli Milletvekili olan Av. Cahit Özkan’ı Gazi Meclis’teki makamlarında ziyaret ettiler.
Başkan Selimoğlu ve Serttaş daha sonra Burdur Ak Parti Milletvekili Adem Korkmaz ile birlikte TOKİ Uygulama Dairesi Başkanı Kazım Bayburt’u ziyaret ederek, Burdur’da yapılması planlanan projelere yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.
Milletvekili Adem Korkmaz ile birlikte Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Erdemci’yi ziyaret eden Karamanlı ve Altınyayla Belediye Başkanları, burada Burdur’daki mevcut projeler ve planlanan Çeltikçi, Altınyayla ve Kemer ilçelerini doğalgaz ile buluşturmak için yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirilmelerde bulundular. Ankara’ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulunan Karamanlı ve Altınyayla Belediye Başkanları Selimoğlu ve Serttaş’ın son durağı ise PTT Genel Müdürlüğü oldu. PTT Genel Müdür’ü Hakan Gülten’i ziyaret eden başkanlardan Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, ilçede atıl durumda bulunan eski PTT binasını satın almak için talepte bulundu. Konu ile ilgili paylaşım yapan Başkan Selimoğlu değer tesbiti yapılacağını ve görüşmelerin devam edeceğini açıkladı.
Ankara ziyaretlerinde geri dönen Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu ve Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, ziyaret ettikleri CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut’a, AK Parti Burdur Milletvekilleri Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz’a, Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan’a, TOKİ Uygulama Dairesi Başkanı Kazım Bayburt’a ve Torosgaz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Erdemci’ye ve PTT Genel Müdürü Hakan Gültekin’e kendilerine ve Burdur’a gösterdikleri ilgi ve alakalardan dolayı teşekkür ettiler.

Burdur Gazetesi

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

21 Mayıs Salı günü elektrik kesintisinden Bucak etkilenecek mi?
Yerel

21 Mayıs Salı günü elektrik kesintisinden Bucak etkilenecek mi?

Bucak'ta 21 Mayıs 2024 Salı günü elektrik kesintisi ar mı? Burdur ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Bucak'ta yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Burdurlular Dikkat! Elektrik Kesintisi yaşanacak
Yerel

Burdurlular Dikkat! Elektrik Kesintisi yaşanacak

Burdur'da 21 Mayıs 2024 Salı günü elektrik kesintisi var mı? Burdur ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Burdur'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Isparta elektrik kesintisi! Isparta 20 Mayıs elektrik kesintisi yaşanacak yerler
Yerel

Isparta elektrik kesintisi! Isparta 20 Mayıs elektrik kesintisi yaşanacak yerler

Isparta'da 20 Mayıs Pazartesi günü elektrik kesintisi var mı? Isparta'da yarın elektrikler kesilecek mi? Isparta'da yarın yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Bucak elektrik kesintisi! Bucak'ta elektrik kesintisi nerede yaşanacak?
Yerel

Bucak elektrik kesintisi! Bucak'ta elektrik kesintisi nerede yaşanacak?

Burdur'un Bucak ilçesinde 20 Mayıs 2024 Pazartesi günü elektrik kesintisi var mı? Burdur Bucak'ta elektrikler kesilecek mi? Bucak'ta yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Burdur elektrik kesintisi! 20 Mayıs Burdur Karanlıkta mı kalacak?
Yerel

Burdur elektrik kesintisi! 20 Mayıs Burdur Karanlıkta mı kalacak?

Burdur'da 20 Mayıs 2024 Pazartesi günü elektrik kesintisi var mı? Burdur ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Burdur'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Zehra Alagöz vefat Bucak
Yerel

Zehra Alagöz vefat Bucak

Burdur ili Bucak ilçesinden Zehra Alagöz hayatını kaybetti.