Antalya / Aksu

Başpehlivan Mehmet Yeşil Yeşil Adı Aksu'da yaşayacak

Aksu’nun evladı olan başpehlivan Mehmet Yeşil Yeşil’e büyük bir vefa örneği sergilendi. karar meclisten oy birliği ile geçti.

Başpehlivan Mehmet  Yeşil Yeşil Adı Aksu'da yaşayacak

AKSU’DAN YEŞİL YEŞİL’E BÜYÜK VEFA
Antalya Aksu Belediye Meclisi 2023 yılının son meclis toplantısını gerçekleştirdi. Meclis, Belediye Başkanı Halil Şahin’in başkanlığında toplandı.
Aksu Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısında Aksu’nun evladı olan başpehlivan Mehmet Yeşil Yeşil’e büyük bir vefa örneği sergilendi. Aksu Karaözlü olan ve bu yıl yapılan Aksu Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşlerinde de altın kemerin sahibi olan Mehmet Yeşil Yeşil’in adı Karaöz Mahallesinde bir caddeye verildi. Başkan Şahin alınan bu kararın hayırlı olmasını dilerken, karar meclisten oy birliği ile geçti.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Kırkpınar’da Antalya Damgası Dualı Çayırda kol bağlayacak 40 başpehlivanın yüzde 55 i  Antalya’dan…
Spor

Kırkpınar’da Antalya Damgası Dualı Çayırda kol bağlayacak 40 başpehlivanın yüzde 55 i Antalya’dan…

Son yıllarda yağlı güreşin başkenti olan Antalya Kırkpınar’a da ağırlığını koydu. Kırkpınar’da altın kemer kovalayacak olan 40 başpehlivanın 22’si Antalya’dan veya Antalyalı. 2009 yılından beri yapılan son 14 Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin 13’ünü Antalyalı başpehlivanlar kazandı. Hedef ebedi kemeri Antalya’ya getirmek.

Antalya Aksu’da başpehlivan Finalde Cengizhan Şimşek'i Yenen  Mehmet Yeşil Yeşil oldu
Spor

Antalya Aksu’da başpehlivan Finalde Cengizhan Şimşek'i Yenen Mehmet Yeşil Yeşil oldu

Aksu Güreşleri Başpehlivanı kim oldu. Antalya Aksu Güreşlerinde Oldukça zorlu geçen finalde ise Cengizhan Şimşek’i yenen Mehmet Yeşil Yeşil başpehlivanlık kemerini kazandı. Güreş ağalığını ise Şahin Kırbıyık aldı.

 Antalya Aksu'da Kaldırım İşgaline İzin Yok
Yerel

Antalya Aksu'da Kaldırım İşgaline İzin Yok

Antalya Aksu'da Kaldırım ve yeşil alan işgallerine müsamaha gösterilmeyeceğinin altını çizen Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Çelik, “Kundu ve Kemerağzı’nın örnek bir turizm merkezi haline geleceğini söylemiştik. Bu sözümüzün arkasındayız. Mağduriyet yaşamak istemeyen esnafımız kurallara uymalı” diye konuştu.

Aksu Belediyesi Tapu dağıtımına devam ediyor
Yerel

Aksu Belediyesi Tapu dağıtımına devam ediyor

Aksu’da yıllarca tapularına kavuşamayan vatandaşlar ekonomik fiyatlarla tapularına kavuşmaya devam ediyor.

Antalya Aksu'da Tapu Sevinci  kaç kişi tapu aldı ,tapu dağıtımı sürecek mi
Yerel

Antalya Aksu'da Tapu Sevinci kaç kişi tapu aldı ,tapu dağıtımı sürecek mi

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in makamında gerçekleştirilen toplantıda tapularını alan vatandaşlar, tapularına oldukça ekonomik bir fiyatla kavuştukları için Başkan Şahin’e teşekkür etti.

Mustafa Yıldızdoğan Aksu'da Konsere Davet Etti
Magazin

Mustafa Yıldızdoğan Aksu'da Konsere Davet Etti

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ünlü sanatçıyı makamında ağırladı. Mustafa Yıldızdoğan, 7 Ekim cumartesi günü akşamı Aksu güreş sahasında sevenleriyle buluşacak.