Balıkesir

Başkan Yılmaz şehit babasını ziyaret ederek evi yeni baştan inşa etti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balya’nın kırsal Orhanlar Mahallesi’nde çıkan yangında küle dönen şehit babasının evini yeni baştan inşa etti.

Başkan Yılmaz şehit babasını ziyaret ederek evi yeni baştan inşa etti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, şehit babasının yangında küle dönen evini, Başkan Yücel Yılmaz’ın söz verdiği gibi yeni baştan inşa etti.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balya’nın kırsal Orhanlar Mahallesi’nde çıkan yangında küle dönen şehit babasının evini yeni baştan inşa etti. 1996 yılında Kardak Kayalıkları’nda helikopter düşmesi sonucu şehit olan Rad. Üçvş. Tevfik Özdemir’in babası Esat Özdemir’in evinde çıkan yangının ardından durumu öğrenen Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, şehit babasını ziyaret ederek evi yeni baştan inşa etme sözü vermişti.

“Her şeyiyle güzel dört dörtlük bir ev yaptılar”
Sözünü yerine getiren Başkan Yücel Yılmaz’a teşekkür eden şehit babası Esat Özdemir, evlerinde akşam namazını kıldıkları sırada engelli bir vatandaşın benzin döküp, yangın çıkarması üzerine canlarını zor kurtardıklarını söyleyerek, “Evimiz yandı, karşıdan seyretmek zorunda kaldık. Yücel Başkanımdan Allah razı olsun. Kendisi geldi gördü evi. Her şeyiyle güzel, dört dörtlük bir ev yaptılar, eşyaları aldılar. Yücel Başkanıma çok selam gönderiyorum. Allah, çoluğuna çocuğuna bağışlasın” diye konuştu.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Avcı’nın ekibinden kadın gazeteciye çirkin saldırı
Türkiye

Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Avcı’nın ekibinden kadın gazeteciye çirkin saldırı

TİMBİR Genel Başkan Yardımcısı Semra Aman Akyürek saldırıda yaralandı Türk İnternet Medya Birliği’nden (TİMBİR) kınama:

Şanlıurfa merkezli Antalya- Denizli  - Isparta  ve 18 ilde MİT ve Emniyet Teşkilatı, bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon Çok sayda Gözaltı
Türkiye

Şanlıurfa merkezli Antalya- Denizli - Isparta ve 18 ilde MİT ve Emniyet Teşkilatı, bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon Çok sayda Gözaltı

Şanlıurfa merkezli, İstanbul, Antalya, Adana, Bursa, Diyarbakır, Gaziantep, Mardin, Mersin, Denizli, Konya, Kayseri, Batman, Isparta, Balıkesir, Şırnak, Kocaeli ve Amasya'da eş zamanlı olarak başlatılan 'Uyuyan Hücre' operasyonu kapsamında şu ana kadar 90'a yakın kişinin gözaltına alındığı ifade edildi.

Balıkesir Gönen OSB’de çıkan yangında alevler geceyi aydınlattı
Yerel

Balıkesir Gönen OSB’de çıkan yangında alevler geceyi aydınlattı

Balıkesir’in Gönen ilçesinde, Gönen Organize Sanayi Bölgesinde büyük bir yangın meydana geldi.

Balıkesir’in Havran ilçesinde Motor Kazası güvenlik görevlisi ve eşi  can verdi
Yerel

Balıkesir’in Havran ilçesinde Motor Kazası güvenlik görevlisi ve eşi can verdi

Balıkesir’in Havran ilçesinde araç ve motosikletin çarpıştığı kazada, motosiklette bulunan güvenlik görevlisi Adil Dağlı (41) ve eşi Vildan Dağlı (41) hayatını kaybetti

Geleneksel Balıkesir Kurtdereli Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanı Ali Gürbüz oldu
Spor

Geleneksel Balıkesir Kurtdereli Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanı Ali Gürbüz oldu

Ali Gürbüz, final müsabakasında rakibi Hüseyin Gümüşalan'ı puanlama bölümünde "tuş" ederek altın kemerin sahibi oldu ve Kurtdereli Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı kazandı.

Balıkesir Kurtdere Güreşlerin süpriz sonuçlar 16 başpehlivan kaldı
Spor

Balıkesir Kurtdere Güreşlerin süpriz sonuçlar 16 başpehlivan kaldı

Balıkesir’in Karesi ilçesi sınırlarındaki Kurtdere Mahallesi’nde gerçekleştirilen güreşlerinin ilk gün güreşleri sona erdi