Afyonkarahisar / Sandıklı

Başkan Çöl Söz verdik 500 kişi Çalışacak Tekstil Atölyemizi Açtık

Afyonkarahisar ili Sandıklı İlçesinde 500 kişinin çalışacağı Tekstil Atölye üretime başladı

 Başkan Çöl Söz verdik  500 kişi Çalışacak Tekstil  Atölyemizi Açtık

SÖZ VERDİĞİMİZ 500 KİŞİLİK TEKSTİL ATÖLYEMİZ FAALİYETE BAŞLADI

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ün öncülüğünde, Sandıklı Organize Sanayi Bölgesine kurulan tekstil atölyesi  açıldı.

Sandıklı  İlçemiz Afyonkarahisar’ın en büyük ilçesi olarak, ekonomik büyümesini destekleyen projeleri hayata geçirmeye devam ediyor diyen 

Sandıklı Belediye Başkanı  Dr. Mustafa Çöl ve TEKKON Sandıklı Tekstil San. Tic. Ltd. Şti firma sahibi Raif Bayraktar tarafından kesilen kurdele ile faaliyetlerine başlayan tekstil atölyesinde yaklaşık 500 kişi istihdam edilecek.

Başkan Dr. Mustafa Çöl, açılış töreninde yaptığı konuşmada, tekstil atölyesinin Sandıklımızın ekonomisine önemli bir ivme kazandıracağını vurguladı. Ayrıca, bu tesisin 500 kişiye istihdam sağlayacağını ve bölgedeki işsizlik sorununa büyük bir çözüm sunacağını belirterek şu ifadelere yer verdi.

“Bismillah dedik başladık. Tekstil fabrikasında ilk makina sesleri ile ürünler üretilmeye başlandı. Hayırlı bereketli olsun inşallah. 500 kişi istihdamı sağlayacak fabrikaya başvurular devam ediyor. Sandıklımıza hayırlı olsun.” İfadelerine yer verdi.

Tekstil atölyesi, son teknoloji ekipmanlarla donatılmış ve ulusal ve uluslararası pazarlara kaliteli ürünler sunma kapasitesine sahip. Bu, Sandıklımızın tekstil sektöründe sürdürülebilir bir büyüme sağlamasına yardımcı olacak ve ilçenin ekonomik çeşitlendirmesine katkıda bulunacak.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Erzurum  Orhun Tekstil  Ailesinin acı günü   Mesut Orhun Hayatını Kaybetti
Yaşam

Erzurum Orhun Tekstil Ailesinin acı günü Mesut Orhun Hayatını Kaybetti

Erzurum’un sevilen yardım sever iş insan Orhun Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Orhun, son yolculuğuna uğurlandı.

Denizli Teknik Tekstil Merkezi, Bakan Varank tarafından hizmete açıldı
İş Dünyası

Denizli Teknik Tekstil Merkezi, Bakan Varank tarafından hizmete açıldı

Türkiye’nin en fazla ihracat yapan ilk 8 şehri arasında yer alan Denizli’deki tekstil sektörünün teknik tekstile dönüşümünü sağlayacak olan ve AB’den 5 milyon euro hibe alan DTTM geniş katılımlı bir törenle hizmete açıldı.

Sandıklı Belediyesinden Yeni Uygulama  ,Vatandaşlar ve Esnaflar Ne diyecek
Yerel

Sandıklı Belediyesinden Yeni Uygulama ,Vatandaşlar ve Esnaflar Ne diyecek

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Pazartesi Pazarı, ilçemizin önemli bir ticaret merkezi. Vatandaşlarımızın daha rahat alışveriş yapabilmeleri için bu düzenlemeyi hayata geçiriyoruz

Afyonkarahisar elektrik kesintisi! 22 Nisan Afyonkarahisar elektrik kesintisi nerede yaşanacak?
Yerel

Afyonkarahisar elektrik kesintisi! 22 Nisan Afyonkarahisar elektrik kesintisi nerede yaşanacak?

Afyonkarahisar'da 22 Nisan 2024 Pazartesi günü elektrik kesintisi var mı? Afyonkarahisar ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Afyonkarahisar'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal işe Müdür değişikliği ile başladı
Yerel

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal işe Müdür değişikliği ile başladı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, kendi ekibini kurmaya başladı.  İlk işi müdürleri değiştirmek oldu işte değişen müdürler

Ata Tohumu Mucice Buğday dekarda verimi ne kadar
Yaşam

Ata Tohumu Mucice Buğday dekarda verimi ne kadar

Ayazini köyünde yaşayan çiftçi Murat Şahin, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da arazisine geçmişi 7 bin yıl öncesine kadar dayandığı bilinen ata buğdayı ekti. Şahin’in ektiği ata buğdaylarının boyu 2 metreye yaklaşırken, hasat dönemi ise beklenenden çok fazla bir verimle gerçekleşti.