Samsun

Bandırmaspor - Bodrumspor maçının ardından

Bandırmaspor, Spor Toto 1. Lig’in 29. haftasında evinde Bodrumspor’a 4-0 mağlup oldu

Bandırmaspor - Bodrumspor maçının ardından

Bandırmaspor, Spor Toto 1. Lig’in 29. haftasında evinde Bodrumspor’a 4-0 mağlup oldu.

Müsabakanın ardından her iki takımın teknik direktörleri düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Spor Toto 1. Lig’in 29. haftasında Bandırmaspor, sahasında Bodrumspor’a 4-0 mağlup oldu. Mücadeleden sonra gerçekleşen basın toplantısında Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Ümit Şengül ve Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir açıklamalarda bulundu.
Kazanıp üst sıralara tutunmak istediklerini fakat başaramadıklarını anlatan Şengül, "Müsabaka öncesi kazanmamız gereken bir maçtı. 2 haftalık bir çalışma sürecimiz oldu. Göreve de yeni başladık. Kazanıp yukarıya tutunmak istiyorduk. Maalesef ki Samsun maçı dahil, gördüğümüz kırmızı kartlar bizim oyun ritmimizi tamamen bozdu. Rakip de dinamik takımlardan bir tanesiydi. 10 kişi kaldıktan sonra ortaya koyduğu performansa Bandırmaspor olarak cevap veremedik. Fiziksel anlamda sıkıntılarımız var, bununla ilgili çalışmalara devam ediyoruz. İlerleyen süreçte tekrar ayağa kalkıp ligin sonuna kadar play-off mücadelesini sürdüreceğimize inancımız tam" ifadelerini kullandı.

Bodrumspor cephesi
Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir de zor bir karşılaşma olacağının bilinciyle karşılaşmaya çıktıklarını dile getirerek, “Zor karşılaşma olduğu için iyi hazırlandık. Sürekli hazırız ama hazırlandığımız noktaları sahaya yansıtmıyoruz ama Bandırmaspor’da yansıttık. Rakibin 10 kişi olması bizi rahatlattı. Bandırmaspor 10 kişi kalmasa bile oyuncularımız bu maçı alacağımıza inanmıştı. Kesinlikle kazanacağımız bir maç olduğunu düşünmüştüm. 4 haftadan sonra gelen galibiyet özgüvenimizi daha yukarıya çekecektir” şeklinde konuştu.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Konyaspor kupa maçına hazırlığında
Spor

Konyaspor kupa maçına hazırlığında

Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur’unda Bodrumspor’u konuk edeceği maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

Bodrum’un incileri ligin ilk maçında kazandı
Spor

Bodrum’un incileri ligin ilk maçında kazandı

Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Türkiye Voleybol Federasyonu 2’inci Lig 7’inci Grup’un ilk maçında Fethiye Zirve Spor’u yendi.

Motosiklet kazasında ölen gencin organları 5 kişiye umut oldu
Sağlık

Motosiklet kazasında ölen gencin organları 5 kişiye umut oldu

Samsun’un İlkadım ilçesinde 21 Mart tarihinde motosiklet kazası geçiren 24 yaşındaki Ali Kara, kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Yılın İlk Raf  ile Kasa farkı Tartışması Samsunda Yaşandı . İşte Ürün başı Cezası
İş Dünyası

Yılın İlk Raf ile Kasa farkı Tartışması Samsunda Yaşandı . İşte Ürün başı Cezası

Samsun'da bir zincir market şubesinde etiket fiyatı 138 lira olan kestanenin fiyatının kasada 169 liraya çıkması tepkilere neden oldu.

Samsun'da genç kızın ayağını ezen otomobil sürücüsü kayıplara karıştı
Yaşam

Samsun'da genç kızın ayağını ezen otomobil sürücüsü kayıplara karıştı

Samsun’da 2 caddenin geçiştiği noktada bekleyen bir genç kızın ayağının üzerinde otomobil geçti. Devamı haberimizde...

Samsun Alaçam  kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam  Fatih Kayabaşı kimdir?
Yerel

Samsun Alaçam kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Fatih Kayabaşı kimdir?

Alaçam ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Van Gürpınar Kaymakamı Fatih Kayabaşı , Tunceli Ovacık Kaymakamı olarak atandı.