Antalya / Serik

Antalya polisi esnafı dolandırıcılara karşı uyardı

Antalya Serik'te ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri vatandaşı ve esnafı telefon dolandırıcılığına karşı uyararak broşür dağıttı.

Antalya polisi esnafı dolandırıcılara karşı uyardı

Antalya’nın Serik ilçesinde ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri, artan telefon ve internet dolandırıcılığına karşı vatandaşları ve pazar esnafını dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Toplum Destekli Polislik Şube ekipleri, pazar yerinde esnaflarına ve vatandaşlara broşür dağıttı. Kökez Mahallesinde kapalı pazar yerinde vatandaşları tek tek bilgilendiren polis ekipleri, kendilerini polis, savcı, asker olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan kişilere karşı dikkatli olmaları gerektiğini ve hiçbir devlet görevlisi veya polisin para istemeyeceğini, cep telefonundan arayarak kendisini kamu görevlisi olarak tanıtan, para veya kredi kartı bilgilerini isteyen kişilere itibar edilmemesi konusunda uyarılarda bulundu. Vatandaşlar da uygulamadan dolayı memnun olduklarını belirterek ekiplere teşekkür ettiler.

Antalya polisi esnafı dolandırıcılara karşı uyardı

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Manavgat'ta dolandırılmasın diye polis dakikalarca anlattı, son anda kurtuldu
Yerel

Manavgat'ta dolandırılmasın diye polis dakikalarca anlattı, son anda kurtuldu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Hasan Çolak, telefon dolandırıcılarının son kurbanı olmaktan ve 35 bin euro'sunu dolandırıcılara kaptırmaktan son anda kurtuldu.

Dolandırıcılıkta sınır yok yeni yöntem  Kendilerini il müftüsü olarak tanıttılar
Türkiye

Dolandırıcılıkta sınır yok yeni yöntem Kendilerini il müftüsü olarak tanıttılar

Bilecik’in Söğüt ilçesinde telefonda kendilerini il müftüsü olarak tanıtıp kurum ismini kullanarak dolandırıcılık yapan şahıslar gözaltına alındı.

Kütahya’da yaşlı adamı 4 milyon TL dolandıran 3 telefon dolandırıcısı Kumluca'da  Yakalandı
Yaşam

Kütahya’da yaşlı adamı 4 milyon TL dolandıran 3 telefon dolandırıcısı Kumluca'da Yakalandı

Edinilen bilgiye göre, yurt dışından emekli A.K. (79), kendilerini savcı ve polis olarak tanıtan şahıslara para ve altın olarak yaklaşık 4 milyon lirasını kaptırdı.

Antalya Kepez Belediye Başkan Koltuğuna  İmran Babacan oturdu
Yerel

Antalya Kepez Belediye Başkan Koltuğuna İmran Babacan oturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Başkan Mesut Kocagöz'ün koltuğuna General Şadi Çetinkaya İlkokulu 2. sınıf öğrencisi İmran Babacan oturdu.

Antalya’da dev organizasyon; Cilt bakımı ve güzellik sorunları masaya yatırılıyor
Sağlık

Antalya’da dev organizasyon; Cilt bakımı ve güzellik sorunları masaya yatırılıyor

Antalya’da dev organizasyon; Cilt bakımı ve güzellik sorunları masaya yatırılıyor 24-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Antalya’da organize edilen uluslararası katılımlı ‘Güzellik, Estetik & Kozmetoloji Çalıştayı’ heyecanla bekleniyor

Ekolojik Kreş’te 23 Nisan coşkusu
Yaşam

Ekolojik Kreş’te 23 Nisan coşkusu

Döşemealtı Belediyesi Ekolojik Kreş’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.