Antalya

Antalya İl Tarım Müdürü değişti işte yeni müdür: Şakir Fuat Erkan kimdir

Antalya İl Tarımı Orman Müdürü değişti. Bugün Resmi Gazete' de yayınlanan son karara göre, Tarım ve Orman Bakanlığı'nda 44 ilin İl Tarım ve Orman Müdürlükleri'ne atama gerçekleştirildi. Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Şakir Fırat Erkal atandı. Peki, yeni Antalya İl tarım Orman Müdürü Şakir Fırat Erkal kimdir. Devamı haberimizde...

Antalya İl Tarım Müdürü değişti işte yeni müdür:  Şakir Fuat Erkan kimdir

Antalya İl Tarım Müdürü değişti. Bugün Resmi Gazete' de yayınlanan son karara göre, Tarım ve Orman Bakanlığın' da  44 ilin İl Tarım ve Orman Müdürlükleri'ne atama gerçekleştirildi. Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Şakir Fırat Erkal atandı. Peki, yeni Antalya İl tarım Orman Müdürü Şakir Fırat Erkal kimdir.

Bugün Resmi Gazete' de Cumhurbaşkanlığına atama kararları yayımlandı. Kararlar kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığın' da 44 İlin İl Tarım ve Orman Müdürlükleri'ne atama gerçekleştirildi. Antalya İl Tarım  ve Orman Müdürlükleri'ne atama gerçekleştirildi. Antalya İl Tarım ve Orman Müdür'ü olarak Şakir Fırat Erkal atandı.

ŞAKİR FIRAT ERKAL KİMDİR? 

Şakir Fırat Erkal, 1973 yılında Malatya'nın Arapgir İlçesinde doğdu. Şakir Fırat Erkal, ilköğretimin Malatya'da tamamladı. Lise eğitimini İstanbul da tamamlayan Erkal, 1990 yılında İstanbul Selimiye Veteriner Sağlık Meslek Lisesi'nden mezun oldu ve aynı yıl Veteriner Sağlık Teknisyeni olarak göreve başlangıç yaptı. 1994 yılında girdiği Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları bölümünden 1998 yılında mezun olan Şakir Fırat Erkal, çeşitli yerlerde Veteriner Sağlık Teknisyeni, Mühendis ve İlçe Müdürü olarak görev yaptı. 28 Ocak 2013 tarihinde Burdur Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü görevini yürütmeye başladı. Erkal, 2017’de yayımlanan resmi karar ile Muğla İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne atandı. Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan karara göre Erkal, Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne atandı. Şakir Fırat Erkal, evli ve 2 çocuk babasıdır. 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

%75 hibeli 50 ton sertifikalı buğday tohumu dağıtıldı
Yerel

%75 hibeli 50 ton sertifikalı buğday tohumu dağıtıldı

“Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi” projesi kapsamında Korkuteli'nde %75 hibeli 50 ton buğday tohumu üreticilere dağıtıldı.

Antalya 25.Kumluca Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Fatih Atlı oldu
Spor

Antalya 25.Kumluca Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Fatih Atlı oldu

Finalde rakibi Enes Doğan'ı yenen Fatih Atlı 25.Kumluca Yağlı Güreşleri Başpehlivanı oldu.

Antalya Kemerli Üreten Kadınlar Kermesleri devam ediyor
Yaşam

Antalya Kemerli Üreten Kadınlar Kermesleri devam ediyor

Kemer Belediyesi tarafından her ay geleneksel hale gelen “Üreten ev hanımları kermesi”ne katılan ev hanımları, el emeği göz nuru ürünlerini satışa sundu.

Korkuteli'ne 60 Öğrenci Kapasiteli Yeni Kreş
Yerel

Korkuteli'ne 60 Öğrenci Kapasiteli Yeni Kreş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatlarıyla 19 ilçeye yayılan Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevlerine bir yenisi daha eklendi. 

Antalya  Siyasetinden taze Kan Yeni dönem başlıyor
Yerel

Antalya Siyasetinden taze Kan Yeni dönem başlıyor

Kadriye Aslı Göncü'nün İYİ Parti'de ve Antalya siyasetindeki etkinliği, siyasi kulislerde merakla takip ediliyor. Göncü'nün liderlik vasıflarıyla İYİ Parti'yi cazibe merkezi haline getirme potansiyeli, siyasetin geleceği açısından önem taşıyor.

Yağlı Güreş Ligine Elmalı Yağlı Güreşleride dahil edildi
Spor

Yağlı Güreş Ligine Elmalı Yağlı Güreşleride dahil edildi

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu dün yaptığı duyuru ile 26.04.2024 tarihinden itibaren Yağlı Güreş Müsabaka Talimatı ve Yağlı Güreş LİGİ Müsabaka Talimatında bazı değişiklikler yapıldığı duyuruldu.