Antalya

Antalya'da Propolisin 10. yılı daveti ünlülerle kutlandı

Arı Ürünleri Uzmanı Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı, İstanbul Teknik Üniversitesi Arı Teknokent’te kurduğu BEE’O Propolis’in 10. yılını özel bir davetle kutladı.

Antalya'da Propolisin 10. yılı daveti ünlülerle kutlandı

Arı Ürünleri Uzmanı Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı, İstanbul Teknik Üniversitesi Arı Teknokent’te kurduğu BEE’O Propolis’in 10. yılını özel bir davetle kutladı. Anadolu propolisi ile geliştirilen yeni ürünlerinin de tanıtıldığı kutlamada ünlü isimler Burcu Esmersoy olmak üzere, Aslı Gümüşel, Aypen Telci, Arda Gürdal, Aslı Gürer, Benan Terzioğlu, Betül Avcı, Bilge Yenigül, Ceylan Çapa, Selin Yağcıoğlu, Burcu Şendir, Melda Narmanlı Çimen, Melis Dilmener, Neva Dürüst, Lale Danışman, Serhat Şen, Ümit Karalar Gökmen, Rüya Büyüktetik Cansağlar gibi ünlü isimler, 6 Aralık’ta Feriye İstanbul’da düzenlenen davette bir araya geldi.

Başarılarla dolu girişimcilik hikayesi

Anadolu propolisinin ilk kez yerli üretimini başlatan kadın girişimci Dr. Aslı Elif Tanuğur Samancı; “Geliştirdiğimiz patentli ve inovasyon ödüllü özütleme teknolojisiyle, Türkiye’de ilk kez yerli üretimini başlattığımız propolisi özütleyerek, insan vücudunun en yüksek oranda sindirebileceği ve tam olarak faydalanabileceği inovatif bir forma dönüştürdük. İstanbul Teknik Üniversitesi Arı Teknokent’te başlayan yolculuğumuz bugün büyük bir ekosisteme dönüştü. 10 yıldır hayata geçirdiğimiz projeler, geliştirdiğimiz ürünler ve teknolojiler ile ulusal ve uluslararası arenada 80’i aşkın ödüle layık görülmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl en büyük gururu, tüm sektörlerden 2500 firmanın katıldığı Türkiye’nin İnovalig yarışmasında aldığımız birincilik ödülü ile yaşadık. Hali hazırda Anadolu Propolisi Damlamız ile yapılmış ve literatüre girmiş, 20’yi aşkın bilimsel çalışmamız bulunmakta. Hem ürün portföyümüzü hem de bilimsel ve inovatif çalışmalarımızı geliştirmeye devam edeceğiz" dedi.
Davete katılan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, yıllar önce Aslı Elif Tanuğur Samancı’yı TV programıma davet ettiğini belirterek " İlk olarak arı ürünleri ile orada tanıştım diyebilirim. O günden bugüne, doğal, faydalı ve lezzetli ürünlerini düzenli olarak kullanmaya başladım. Hem çocuk hem yetişkinlerin farklı ihtiyaçlarına yönelik olarak geliştirilen bu yenilikçi ve doğal ürünlerin; genç, güzel ve sağlıklı kalmamıza katkı sağladığına inanıyorum" dedi.

İHA

İHA

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Serada Kahve Üretti sizde üretebilirsiniz
Yerel

Serada Kahve Üretti sizde üretebilirsiniz

Antalya Gazipaşa'da bölgeye örnek olacak üretimler gerçekleştiren Yaşar Dağtekin'in kahve üretiminin de bölgeye örnek teşkil ederek, gerisinin gelmesi bekleniyor

Antalya Kepez Belediye Başkan vekili Prof.Dr. Refik Emre Altekin seçildi
Yerel

Antalya Kepez Belediye Başkan vekili Prof.Dr. Refik Emre Altekin seçildi

KEPEZ'DE VEKİL PROF.DR.ALTEKİN Kepez Belediye Meclisi, görevine dönünceye kadar Başkan Mesut Kocagöz’ün yerine Prof.Dr. Refik Emre Altekin’i, başkan vekili seçti.

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası
Yerel

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası

Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksek Okulu tarafından 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' düzenlendi. Başkan Topaloğlu, 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' etkinliğinde mangalın başına geçerek öğrencilere kendi elleriyle köfte pişirdi.

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG  göreve hazır
Yaşam

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG göreve hazır

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG olan afet gönüllüsü programına katılan 32 kişi, AFAD eğitim ve tatbikatını başarıyla tamamlayarak GEA Arama Kurtarma ekibinin üyesi oldu.

 Akdeniz Üniversitesi kalitesini YÖKAK Akreditasyon Belgesi ile tescilledi
Yerel

Akdeniz Üniversitesi kalitesini YÖKAK Akreditasyon Belgesi ile tescilledi

YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Belgesi almaya hak kazanan ilk 6 devlet üniversitesinden biri olan Akdeniz Üniversitesi, 5 yıllık tam akreditasyon almaya hak kazandı.

Antalya Kemer'de Büyük Buluşma
Yerel

Antalya Kemer'de Büyük Buluşma

Antalya Kemer'de, Rusya'nın 17 bölgesinden 600 acente yetkilisinin katıldığı “Exhibition Türkiye 2024” workshop düzenlendi.