Antalya

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek'ten, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

"Milletimizin özgürlük ve bağımsızlık yolundaki inanç, irade ve kararlılığını bütün dünyaya gösterdiği Büyük Taarruz Zaferi, yüce Türk Milleti’nin şanlı tarihindeki en önemli gurur ve iftihar günlerinden biridir" dedi. Devamı haberimizde....

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek'ten, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 30 Ağustos mesajında, "Milletimizin özgürlük ve bağımsızlık yolundaki inanç, irade ve kararlılığını bütün dünyaya gösterdiği Büyük Taarruz Zaferi, yüce Türk Milleti’nin şanlı tarihindeki en önemli gurur ve iftihar günlerinden biridir" dedi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Böcek, mesajında, Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığında her türlü imkansızlıklara rağmen zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 101. yıl dönümünde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor olmanın gurur, coşku ve heyecanını yaşadıklarını kaydetti.
"Bizlere bu şanlı tarihi armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum" diyen Böcek, "Milletimizin özgürlük ve bağımsızlık yolundaki inanç, irade ve kararlılığını bütün dünyaya gösterdiği Büyük Taarruz Zaferi, yüce Türk Milleti’nin şanlı tarihindeki en önemli gurur ve iftihar günlerinden biridir. 30 Ağustos 1922 tarihinde Dumlupınar'da kazanılan bu büyük zafer öncesinde “Ordular İlk Hedefiniz Akdeniz’dir İleri” emrini vererek tüm savaşın seyrini değiştiren başkomutan Mustafa Kemal, işgalci güçleri yenilgiye uğratarak Türk milletinin bağımsızlığının ve özgürlüğünün yolunu aydınlatmıştır" dedi.

" Kutlamalara davet"
Böcek mesajında şunları kaydetti: " Ulu Önder Atatürk’ün açtığı bu yolda, O’nun ilke ve inkılaplarından ayrılmadan gençlerimizin geleceğe umutla baktığı, kadınlarımızın yüzünün güldüğü, vatandaşlarımızın mutlu ve huzurlu yaşadığı, daha aydınlık, daha özgür, daha demokratik bir Türkiye’yi Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında hep beraber yeniden inşa edeceğiz. Büyük Taarruz’un 101. yıl dönümünde, canları pahasına savaşarak bu toprakları bizlere vatan olarak emanet eden Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygı, sevgi, rahmet, minnet ve özlemle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum".
Böcek, 101 yıl önceki birlik ve beraberlik ruhuyla Zafer Bayramı’nı hep birlikte coşkuyla kutlamak amacıyla tüm Antalyalıları 30 Ağustos Çarşamba günü Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirecekleri Athena konserine davet etti. İHA 

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’da yeni yol açtı
Yaşam

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’da yeni yol açtı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’nın Karaman sınırında bulunan yayla yolundaki tehlikeli bölümleri yeni bir yol açarak güvenli hale getirdi.

Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Çocuk ve Uçurtma Festivali sürüyor
Yaşam

Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Çocuk ve Uçurtma Festivali sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutluyor.

 23 Nisan Satranç Turnuvası sona erdi
Yaşam

23 Nisan Satranç Turnuvası sona erdi

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen 15’inci Satranç Turnuvası sona erdi. 7-12 yaş grubu 873 öğrencinin mücadele ettiği satranç turnuvasının şampiyonları kupalarını aldı.

Büyükşehir’den Seyhan Caddesi’ne sıcak asfalt
Yerel

Büyükşehir’den Seyhan Caddesi’ne sıcak asfalt

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez ilçesi Seyhan Caddesi’nin deforme olan asfaltını yeniliyor.

Büyükşehir’e ait toplu ulaşım araçları 23 Nisan’da ücretsiz
Yaşam

Büyükşehir’e ait toplu ulaşım araçları 23 Nisan’da ücretsiz

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi plakalı otobüsler ve raylı sistem araçları ücretsiz hizmet verecek.

Antalya Büyükşehir ilk mecliste Komisyon ve birlik üyeleri belli oldu
Yaşam

Antalya Büyükşehir ilk mecliste Komisyon ve birlik üyeleri belli oldu

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi, yeni dönemin ilk toplantısını yaptı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in teleferik kazası kurtarma çalışmalarını takip etmek üzere olay yerinde olması nedeniyle meclisi en yaşlı üye sıfatıyla AK Parti İbradı Meclis üyesi Kemal Çiftçioğlu açtı. Toplantıda Başkanlık Divanı, encümen, birlik ve komisyon üyeleri belirlendi.