Bursa / Yıldırım

Alpagut Dünya Şampiyonası’nda Yıldırım rüzgarı

21 ülkeden yaklaşık 500 sporcunun katıldığı Alpagut Dünya Şampiyonası, Yıldırım Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlendi.

Alpagut Dünya Şampiyonası’nda Yıldırım rüzgarı

Yıldırım Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlenen Alpagut Dünya Şampiyonası müsabakalarında 21 ülkeden yaklaşık 500 sporcu katıldı.
Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Alpagut Dünya Şampiyonası’nda elde ettiği başarılarla göğüsümüzü kabartan sporcularımızı kutluyorum. Onları yetiştiren antrenörlerini tebrik ediyorum” dedi.
Yıldırım Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Alpagut Dünya Şampiyonası müsabakaları, 21 ülkeden yaklaşık 500 sporcunun katılımıyla Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde yapıldı. Alpagut Dünya Şampiyonası müsabakaları, Bursa'nın Yıldırım ilçesinde Belediyeye ait Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi. Şampiyonaya 21 ülkeden yaklaşık 500 sporcu katıldı. Farklı kategorilerde 4 gün süren müsabakalarda tatamiye çıkan sporcular kıyasıya mücadele etti.Kıran kırana geçen şampiyonada 44 Yıldırım Belediyesporlusporcunun 15’i altın, 15’i gümüş, 14’ü ise bronz madalya alarak yarışmaya katılan sporcuların tamamı şampiyon oldu.
Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Alpagut Dünya Şampiyonası müsabakalarına Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde ev sahipliği yaptıkları için mutluluk duyduklarını belirtti.
Alpagut, dövüş sporunun dünyaya Türkçe bakışı olarak bir yansıma olduğunu ifade eden Başkan Oktay Yılmaz,“Dünyanın en eski milletlerinden biri olan Türk milletinin binlerce yıl nasıl hayatta kaldığını, o zor şartlara karşı kendisini nasıl savunduğunu ve nasıl bir mücadele verdiğinin resmidir. Türk insanının spor ahlakı, rakibe saygısı, olgun birey yetiştirme yöntemi bugün 3 katıda 30’ı aşkın ülkede ve binlerce sporcuyla yapılmaktadır. Alpagut Dünya Şampiyonası’nda elde ettiği başarılarla göğsümüzü kabartan sporcularımızı kutluyorum, onları yetiştiren antrenörlerini tebrik ediyorum” dedi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Başkan Yılmaz, depremden dönen ekibi karşıladı
Yerel

Başkan Yılmaz, depremden dönen ekibi karşıladı

Deprem bölgesinden onlarca vatandaşın enkaz altından çıkarılmasına katkı sağlayan Yıldırım Belediyesi Arama Kurtarma ekiplerini görevlerini tamamlayarak Bursa’ya döndü.

Bursa'da kentsel dönüşüm
Yerel

Bursa'da kentsel dönüşüm

Yıldırım Belediyesi Ulus Mahallesi’nde 12 bin 600 metrekarelik alanda, 300 konutluk kentsel dönüşüme başlıyor.

Bursa’da katliam : Ailesinden 3 kişiyi tüfekle öldürdü
Türkiye

Bursa’da katliam : Ailesinden 3 kişiyi tüfekle öldürdü

Olay Bursa da yaşandı evde bulunan tüfek ile önce babası Seyithan Yayaşit’i, ardından annesi Zozan Yayaşit’i (55) daha sonra ise kendisini engellemek isteyen 25 yaşındaki kardeşi Mücahit Yayaşit’i vurdu.

Bursa’da kuyumcudan vurgun iddiası: Topladığı yüzlerce milyon lirayla ortadan kaybolan Kuyumcu yakalandı
Türkiye

Bursa’da kuyumcudan vurgun iddiası: Topladığı yüzlerce milyon lirayla ortadan kaybolan Kuyumcu yakalandı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bir kuyumcunun, birçok kişiye kazanç karşılığı altın taahhüdünde bulunduğu ve piyasadan topladığı yüzlerce milyon lirayla ortadan kaybolduğu iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Babasını öldürdü, evden 5 kilometre uzakta yakalandı
Türkiye

Babasını öldürdü, evden 5 kilometre uzakta yakalandı

Bursa’da bir genç, babasını pompalı tüfekle öldürdü. Olay yerinden kaçan şüpheli, 1 saat sonra polis ekiplerince yakalandı.

CHP Bursa İl Başkanlığına Nihat Yeşil seçildi
Yerel

CHP Bursa İl Başkanlığına Nihat Yeşil seçildi

CHP 38. Bursa İl Olağan Kongresi, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı.