İzmir / Çeşme

Almanya'da Yılın olayı Almanya'da Türk kızı Yasemin Gündoğan Çaldığı bir konteyner dolusu Parayı Türkiye 'ye nasıl Soktu Parayı ne yaptı

Almanya’da bir para taşıma şirketinden 8 milyon 196 bin 925 Euro çalarak kayıplara karışan Yasemin Gündoğan'ın bulunması

Almanya'da Yılın olayı Almanya'da  Türk kızı Yasemin Gündoğan Çaldığı bir  konteyner dolusu Parayı  Türkiye 'ye nasıl Soktu  Parayı ne yaptı

Parayı Türkiye’ye nasıl soktuğunu öğrenen dedektifler, İzmir’de aldığı 2 lüks villa satın aldığını ortaya çıkardı
Almanya’da bir para taşıma şirketinden 8 milyon 196 bin 925 Euro çalarak kayıplara karışan Yasemin Gündoğan'ın bulunması için Alman sigorta şirketi, konusunda uzman 4 İspanyol dedektifini Türkiye'ye gönderdi. Yasemin'in Çeşme'de 2 villa satın aldığını belirlerken, konteyner dolusu parayı Türkiye'ye nasıl getirdiğini de tespit etti.

Almanya'da lisede aşçılık, dondurmacılık eğitimi alan Türk kızı Yasemin Gündoğan, 2019 yılında işe başladığı para taşıma şirketi olan Loomis Deutschland'dan 8 milyon 196 bin 925 Euro çalarak kayıplara karıştı. Yasemin Gündoğan için Alman sigorta şirketi soruşturma başlattı. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, sigorta şirketi, Yasemin tarafından çalınan 8 milyon 196 bin 925 Euro'yu anlaşma gereği para taşıma şirketine ödedi. Paranın ödenmesinin ardından şirket, konusunda uzman İspanyol asıllı 4 dedektifini konuyu araştırmak için görevlendirip, Türkiye'ye gönderdi.

Dedektifler, 21 Mayıs günü minibüsle şirketten kaçan Yasemin Gündoğan'ın Büşra S. ile birlikte kara yoluyla önce Avusturya'nın başkenti Viyana'ya ulaştığını, ardından paraları ticari havayolu taşımacılığı yapan kişilere paylaştırarak Türkiye'ye soktuğunu tespit etti. Yasemin Gündoğan'ın ise para transferinin hemen ardından 22 Mayıs tarihinde Almanya seyahat belgesi ile Viyana'dan İstanbul Havalimanı'na, ardından İzmir'e uçtuğu belirlendi. Türkiye'ye gelen dedektifler, Türkiye'de faaliyetlerini sürdüren bir dedektiflik şirketiyle ortaklık anlaşması imzaladı. Dedektifler, İzmir'e inen Yasemin Gündoğan'ın o gün İzmir Konak'ta lüks bir otele yerleştiğini bir gece kalıp ardından Çeşme'ye hareket ettiğini belirledi.


Tutuklanarak cezaevine gönderilen Büşra S.'nin telefonundan çıkan fotoğraflar üzerinden de bir araştırma başlatan dedektifler, Çeşme'de bulunan Reisdere mahallesindeki tüm villaları kapı kapı dolaştı. Havuz başındaki fotoğraftan yola çıkan dedektifler, Yasemin Gündoğan'ın Büşra S. ile birlikte yaşadığı Reisdere Mahallesi'ndeki lüks villayı buldu. N.Ç.'ye ait havuzlu villanın bir emlak şirketi aracılığıyla bir yıllığına kiralandığı tespit edildi. Bölgedeki emlakçıları tek tek gezen dedektifler, TED takma ismini kullanan bir kişinin Yasemin Gündoğan adına aynı bölgede 2 tane lüks villa satın aldığını belirledi. Yapılan araştırmada evlerin boş olduğu ortaya çıktı. Dedektifler, Yasemin Gündoğan ve arkadaşlarının soygunu Yasemin'in para şirketine işe başlamadan 2 yıl önce planladığı ihtimali üzerinde duruyor.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Serada Kahve Üretti sizde üretebilirsiniz
Yerel

Serada Kahve Üretti sizde üretebilirsiniz

Antalya Gazipaşa'da bölgeye örnek olacak üretimler gerçekleştiren Yaşar Dağtekin'in kahve üretiminin de bölgeye örnek teşkil ederek, gerisinin gelmesi bekleniyor

Antalya Kepez Belediye Başkan vekili Prof.Dr. Refik Emre Altekin seçildi
Yerel

Antalya Kepez Belediye Başkan vekili Prof.Dr. Refik Emre Altekin seçildi

KEPEZ'DE VEKİL PROF.DR.ALTEKİN Kepez Belediye Meclisi, görevine dönünceye kadar Başkan Mesut Kocagöz’ün yerine Prof.Dr. Refik Emre Altekin’i, başkan vekili seçti.

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası
Yerel

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası

Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksek Okulu tarafından 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' düzenlendi. Başkan Topaloğlu, 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' etkinliğinde mangalın başına geçerek öğrencilere kendi elleriyle köfte pişirdi.

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG  göreve hazır
Yaşam

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG göreve hazır

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG olan afet gönüllüsü programına katılan 32 kişi, AFAD eğitim ve tatbikatını başarıyla tamamlayarak GEA Arama Kurtarma ekibinin üyesi oldu.

 Akdeniz Üniversitesi kalitesini YÖKAK Akreditasyon Belgesi ile tescilledi
Yerel

Akdeniz Üniversitesi kalitesini YÖKAK Akreditasyon Belgesi ile tescilledi

YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Belgesi almaya hak kazanan ilk 6 devlet üniversitesinden biri olan Akdeniz Üniversitesi, 5 yıllık tam akreditasyon almaya hak kazandı.

Antalya Kemer'de Büyük Buluşma
Yerel

Antalya Kemer'de Büyük Buluşma

Antalya Kemer'de, Rusya'nın 17 bölgesinden 600 acente yetkilisinin katıldığı “Exhibition Türkiye 2024” workshop düzenlendi.