Antalya / Alanya

Alanya'da asfalt yenileme çalışmaları

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Hacet Mahallesi Dere Sokak’ta başlayan asfalt yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Alanya'da asfalt yenileme çalışmaları

Antalya'nın Alanya ilçesinde Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Hacet Mahallesi Dere Sokak’ta başlayan asfalt yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.
Alanya Belediyesinin 2023 yılı yatırım programında yer alan asfalt yenileme çalışmalarına Hacet Mahallesi Dere Sokak’ta başlandı. Fen İşler Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda öncelikle eski asfalt, kırım makineleri ile geri dönüştürülüyor. Caddedeki altyapı da kontrol edilerek eskiyen veya kullanılamaz olan kısımlar değiştiriliyor. 2023 yatırım programında yer alan altyapı ve asfalt yenileme çalışmalarının startını verdiklerini vurgulayan Başkan Yücel, “Şehir merkezinde zaman aşımı nedeniyle eskiyen ve yıpranan yollarımızda yenileme çalışmalarına başladık. Şehrimizin ulaşım konforunu artıracağız” dedi.
Farklı mahallelerde yaklaşık 7 cadde ve sokakta yeni asfalt serimi yapılacağını belirten Başkan Yücel, “Alanya’mızın merkezinde Saray, Güllerpınarı ve Kadıpaşa Mahallelerimizde 7 tane sokak ve caddelerinde ekonomik ömrünü tamamlayan yollarımızda hem altyapı hem üstyapı hem de ulaşım konusunda konforlu bir sürüş için buradaki caddelerimizi yenileme çalışmalarına başladık. Zaman aşımından dolayı eskiyen ve altyapı çalışmaları nedeniyle bozularak bakıma ihtiyacı olan caddelerimizin şu anda yenilemek için kolları sıvadık. Ben şimdiden bölge halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

ANTALYA’DA BEYİN YAKAN DOLANDIRICILIK
Yerel

ANTALYA’DA BEYİN YAKAN DOLANDIRICILIK

ANTALYA’DA BEYİN YAKAN DOLANDIRICILIK HABER: KÖKSAL SELÇUK

Antalya'da Grappling spor kulübü kuruldu
Spor

Antalya'da Grappling spor kulübü kuruldu

yeni kurulan kulüp, Antalya'da bu spor dalının gelişimine önemli katkılar sağlamayı hedefliyor. Azıza Amatzhanov, Savırdın Memekov, Mınassıp Shırınov, Sultan Nurtazın, Zakırjan Sultanakhmetovıtch Khızyrbakıev ve Muharrem Soytürk gibi isimlerle

Korkuteli'nde Orman  Yangını
Yerel

Korkuteli'nde Orman Yangını

Antalya ili Korkuteli ilçesi Bayat mahallesi Domur Çukuru mevkiinde hayvan üretim çiftliğinde ormanlık alanın yanında çıkan yangında 60 dönümlük çalılık yandı.

Korkuteli Traktör  Altında Kaldı  Hayatını kaybetti
Yerel

Korkuteli Traktör Altında Kaldı Hayatını kaybetti

Antalya ili Korkuteli ilçesi Bayat mahallesinde tarlasını sürerken traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti.

Antalya Kumluca'da Kaza Ramazan Ergin Araç içinde Yandı
Türkiye

Antalya Kumluca'da Kaza Ramazan Ergin Araç içinde Yandı

Antalya ili Kumluca ilçesi Bağlık Mahallesinde meydana gelen kazada 1 kişi yanarak can verdi.

Antalya Kepez Belediye Başkan Koltuğuna  İmran Babacan oturdu
Yerel

Antalya Kepez Belediye Başkan Koltuğuna İmran Babacan oturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Başkan Mesut Kocagöz'ün koltuğuna General Şadi Çetinkaya İlkokulu 2. sınıf öğrencisi İmran Babacan oturdu.