Burdur

AK Parti'de ilçe ve il kongreleri ne zaman yapılacak?

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Ankara'da yapılan daraltılmış il başkanları toplantısında ilçe kongrelerinin Ekim ayında, il kongrelerinin ise Aralık ayında yapılacağını açıkladı. Toplantı detayları ve kongre süreci hakkında bilgi almak için tıklayın.

AK Parti'de ilçe ve il kongreleri ne zaman yapılacak?

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Ankara'da yapılan daraltılmış il başkanları toplantısında ilçe kongrelerinin Ekim ayında, il kongrelerinin ise Aralık ayında yapılacağını açıkladı. 

AK PARTİDE İLÇE KONGRELERİ EKİMDE, İL KONGRELERİ ARALIKTA YAPILACAK.

11 Haziran 2024 Pazartesi günü Ankara’da AK Parti Genel Merkezinde düzenlenen daraltılmış il başkanları toplantısına katılan AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı toplantı ile ilgili bir basın açıklamasında bulundu.

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı yaptığı açıklamada, “ 11 Haziran Pazartesi günü acil olarak genel merkez tarafından Ankara’ya 81 il başkanı olarak davet edildik. Yerel seçimler ile ilgili değerlendirmede bulunduk. Yaz ayı sürecinde yapılacak olan saha çalışmaları ve Eylül ayında Büyük Türkiye buluşmaları çalışmaları ile ilgili il başkanları olarak bizlere hazırlık yapmamız ile ilgili bilgi verildi. Toplantının asıl nedeni olarak Ekim ayından itibaren ilçelerle kongre sürecinin başlayacağı, Aralıkta İl kongreleri ve 2025 yılının ilk çeyreğinde Büyük Kongre ile birlikte ana kademe kongrelerini tamamlamış olacağımız il başkanlarımız kabul edilebilir af talepleri olmadığı müddetçe kongre sürecine kadar görevlerine devam bilgisi tarafımıza verildi. Önümüzdeki seçimlere kongreleri tamamlanmış bir şekilde tam gaz hazır olacağız inşallah. “ diyerek geçtiğimiz günlerde yapılan toplantının detaylarını kamuoyuyla paylaştı.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten gündeme dair  açıklama: Yenidoğan çetesini tümüyle kazıyacağız FETÖ ile Mücadele Kararlılıkla Sürecek
Türkiye

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten gündeme dair açıklama: Yenidoğan çetesini tümüyle kazıyacağız FETÖ ile Mücadele Kararlılıkla Sürecek

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bu korkunç olayın yakından takip edildiğini belirterek ,yenidoğan çetesinin tamamen çökertilmesi için Sağlık, İçişleri ve Adalet Bakanlıklarının tam bir koordinasyon içinde çalıştığını ifade etti.

Ak parti Ankara Mamak  ilçe Başkanından heykel  eleştirisi
Yerel

Ak parti Ankara Mamak ilçe Başkanından heykel eleştirisi

AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl, geçtiğimiz ay Tuzluçayır Meydanına yapılan Atatürk Heykelini eleştirdi.

Baskan Sarıgöl Ankara Mamak Emniyet Müdürünü Ziyaret etti
Yerel

Baskan Sarıgöl Ankara Mamak Emniyet Müdürünü Ziyaret etti

AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl, İlçe Emniyet Müdürü Ziyaddin Barlak’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ankara Mamak Ak parti'de Delege seçim heyecanı
Türkiye

Ankara Mamak Ak parti'de Delege seçim heyecanı

MAMAK AK PARTİ'DE DELEGE SEÇİMİ HEYECANI AK Parti'de delege seçimleri başladı. AK Parti'de 8. büyük olağan kongre süreci, mahalle delege seçimleriyle başladı

Fethiye'de Muhteşem Düğünde Siyasiler bir araya geldi
Magazin

Fethiye'de Muhteşem Düğünde Siyasiler bir araya geldi

Fethiye’nin sevilen simalarından ve esnaflarından AK Parti geçmiş dönem belediye meclis üyelerinden Arif Coşkun’un oğlu Saygın Coşkun ile Fethiyeli esnaflardan Osman Değirmenci’nin kızı Feyza Değirmenci’nin düğün törenine Fethiye ve Muğla siyasetinin önemli isimleri katılırken, Petunya Beach’teki düğün muhteşem oldu.

AK Parti’de iki İl Başkanı istifasını açıkladı
Türkiye

AK Parti’de iki İl Başkanı istifasını açıkladı

AK Parti’de iki önemli istifa gerçekleşti. Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör ve Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, görevlerinden ayrıldıklarını duyurdu.