Antalya

AK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Bayuk sahada

Bayuk yaptığı açıklamada, "Vatanını seven kim varsa bu seçimlerde Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın arkasında, sağında ve solunda çelikleşmiş bir iradeyle duracaktır" dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Bayuk sahada

- "Vatanını seven kim varsa bu seçimlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında, sağında ve solunda çelikleşmiş bir iradeyle duracaktır"
- "Türkiye'ye kaotik bir ortam vadeden, çözümsüzlük ve siyasi kavgaya sürükleyen, çıkar peşinde olanları bu millet çok net gördü. Milletimizin bağrından çıkan AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bir kez daha seçimlerden zaferle çıkacağına inancımız tamdır"

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Bayuk, "Vatanını seven kim varsa bu seçimlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında, sağında ve solunda çelikleşmiş bir iradeyle duracaktır." dedi.
Bayuk, Muratpaşa ilçesindeki Eski Sanayi Sitesinde seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürdü.
AK Parti iktidarında Türkiye Vizyonu ile Cumhuriyetin 2. yüzyılına dev projelerle girildiğini vurgulayan Bayuk, buna karşılık muhalefetin kaos vadettiğini ifade etti.
Türkiye'nin yükselişinin durdurulamayacağını belirten Bayuk, "6 farklı benzemez yanlarına terör örgütünün uzantısı partiyi de alarak 'Erdoğan' düşmanlığı ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanımıza bu gün ülkemizin mücadele ettiği bütün terör örgütleri de karşı. Biz bu vatanı böldürtmeyeceğiz. Biz kapı kapı dolaşarak ülkemizin üzerinde oynanan oyunları anlatmaya devam edeceğiz." dedi.
Muhalefetin sandıkta hak ettiği dersi alacağına inandığını ifade eden Bayuk, "Necip milletimiz bütün bu olanları görüyor. Engin feraseti ile inanıyoruz ki sandıkta hak ettikleri dersi de verecektir. 'Demokrasi, özgürlük' diyenler tehdit dilini kullanıyor. Kendileri gibi düşünmeyen herkesi tehdit etmekten geri durmuyorlar." diye konuştu.

- "ÇELİŞKİLERİNİ AZİZ MİLLETİMİZ GÖRÜYOR"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de masadan kalktığında tehdit edildiğini, hakarete uğradığını hatırlatan Bayuk, şöyle konuştu:
"Sırf masadan kalktı diye bir kadın için 'sifonu çek gitsin' dediler. Bu gün genel başkanlarına bu benzetmeyi yapanlara Antalyalı hemşehrilerim oy vermeyecektir. Hani bunlar özgürlükçüydü. Hani bunlar kadına saygılıydı. Hani bunlar sözde kadın haklarını savunuyordu. Bütün bu çelişkilerini aziz milletimiz görüyor, tartıyor. Kadına en fazla değer veren, kadınların haklarına en fazla saygı gösteren parti AK Parti ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Ama bu gün açıkça görülüyor ki mesele 'Türkiye'nin yükselişini nasıl durdururuz?' meselesidir. 'Türkiye Yüzyılına nasıl dur deriz?' meselesidir. Vatanını seven kim varsa bu seçimlerde Liderimizin arkasında, sağında ve solunda çelikleşmiş bir iradeyle duracaktır. Depremzedelerimizin acısını paylaşırken koltuk kapma telaşında olanları, Türkiye'ye kaotik bir ortam vadeden, çözümsüzlük ve siyasi kavgaya sürükleyen, çıkar peşinde olanları bu millet çok net gördü. Milletimizin bağrından çıkan AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bir kez daha seçimlerden zaferle çıkacağına inancımız tamdır."

- "BU SEÇİMDE TÜRKİYE'NİN 100 YILLIK KADERİ ÇİZİLECEK"

Bu seçimde Türkiye'nin 100 yıllık kaderinin çizileceğine dikkati çeken Bayuk, "Birileri Akdeniz'de petrol aramızı istemiyor, rahatsız oluyor. Birileri Karadenizde doğalgaz bulmamızı istemiyor, içine sindiremiyor. Birileri terör örgülerini taşeron olarak kullanıyor. Recep Tayyip Erdoğan bir satranç oynuyor. Türkiye bugün gizli bir savaş veriyor. Ortadoğu da Akdenizde Doğru bir adım atamazsak bunun bedeli ağır olur. Kandil'den, okyanus ötesinden veya başka bir yerden telkinlerle milletimiz kararını değiştirmez. Biz her zaman olduğu gibi milletimize güveniyoruz." ifadelerini kullandı.

AK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Bayuk sahadaAK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Bayuk sahadaAK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Bayuk sahadaAK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Bayuk sahadaAK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Bayuk sahadaAK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Bayuk sahadaAK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Bayuk sahadaAK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Bayuk sahada

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya'da AK Parti Milletvekili adayları kimler oldu?
Yerel

Antalya'da AK Parti Milletvekili adayları kimler oldu?

Antalya'da AK Parti adayları kim oldu? Antalya'da 17 adayın isimleri belli oldu. İşte 28. Dönem Antalya AK Parti milletvekili aday listesi...

Antalya Kepez Belediye Başkan vekili Prof.Dr. Refik Emre Altekin seçildi
Yerel

Antalya Kepez Belediye Başkan vekili Prof.Dr. Refik Emre Altekin seçildi

KEPEZ'DE VEKİL PROF.DR.ALTEKİN Kepez Belediye Meclisi, görevine dönünceye kadar Başkan Mesut Kocagöz’ün yerine Prof.Dr. Refik Emre Altekin’i, başkan vekili seçti.

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası
Yerel

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası

Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksek Okulu tarafından 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' düzenlendi. Başkan Topaloğlu, 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' etkinliğinde mangalın başına geçerek öğrencilere kendi elleriyle köfte pişirdi.

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG  göreve hazır
Yaşam

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG göreve hazır

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG olan afet gönüllüsü programına katılan 32 kişi, AFAD eğitim ve tatbikatını başarıyla tamamlayarak GEA Arama Kurtarma ekibinin üyesi oldu.

 Akdeniz Üniversitesi kalitesini YÖKAK Akreditasyon Belgesi ile tescilledi
Yerel

Akdeniz Üniversitesi kalitesini YÖKAK Akreditasyon Belgesi ile tescilledi

YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Belgesi almaya hak kazanan ilk 6 devlet üniversitesinden biri olan Akdeniz Üniversitesi, 5 yıllık tam akreditasyon almaya hak kazandı.

Antalya Kemer'de Büyük Buluşma
Yerel

Antalya Kemer'de Büyük Buluşma

Antalya Kemer'de, Rusya'nın 17 bölgesinden 600 acente yetkilisinin katıldığı “Exhibition Türkiye 2024” workshop düzenlendi.