Çorum

Ahlatcı, müjdeledi Osmancık yolundaki çile son buluyor

Yol yapım çalışmalarının sürdüğü Çorum-Osmancık karayolunda sürücülerin yaşadığı çile son buluyor.

Ahlatcı, müjdeledi Osmancık yolundaki çile son buluyor

Çorum-Osmancık karayolunda yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin yaşadığı çile son buluyor.
AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Bayat gediği bölgesinde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyerek yüklenici firma yetkilisi firma yetkilisi Bülent Çağırgan’dan bilgi aldı.
Çorum-Laçin yolu 4. kilometresinde, Çorum çıkışı Osmancık yolu girişinde çalışmaların yüzde 90 seviyesinde tamamlandığını açıklayan Ahlatcı, “Çorum’un en önemli şehir geçişlerinden olan Osmancık girişinde çalışmalar hızla ilerliyor. Yüklenici firmamız yoğun bir çalışma yürütüyor. Yol yapım çalışmalarını bu ayın sonuna kadar sonunda tamamlanması planlanıyor. Kış mevsimine girmeden çalışmalar tamamlanacak. Burası bittiğinde Çorum modern bir girişin yanı sıra güzel bir bağlantı yoluna kavuşacak. Sürekli şikayetlere neden olan yol sorunu ortadan kalkacak ve hemşehrilerimiz daha konforlu bir ulaşıma kavuşacak” dedi.
Hizmetlerin duraksamadan devam ettiğini vurgulayan Ahlatcı, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin emrinde olmaya devam edeceğiz. Bir şiarımız var bunu da her zaman söylüyoruz. Yaparsa AK Parti yapar. Türkiye’nin yüzyılı olacak dediğimiz yüzyılda Çorum’a bu tür hizmetleri kazandırdığımız için büyük mutluluk duyuyoruz. Bu yatırımın bugünlere gelmesi noktasında milletvekillerimiz Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu’ya teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
İncelemeler sırasında İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, AK Parti il Başkan Yardımcıları Mustafa Tuzcu, Ercan Daşdan, Emre Turan, Gençlik Kolları Başkanı M. Fatih Temur hazır bulundu.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Ahlatcı’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan CHP’ye sert tepki
Türkiye

Ahlatcı’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan CHP’ye sert tepki

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Başkanı Ümit Er’in, düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan sözlerine AK Parti’den sert tepki geldi.

Şehit Çorumlu Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz'ın  şehadet haberi Ankara Etimesgut'ta Ailesine ulaşta
Türkiye

Şehit Çorumlu Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz'ın şehadet haberi Ankara Etimesgut'ta Ailesine ulaşta

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesi nüfusuna kayıtlı Çorum'da ikamet eden Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz'ın (23) şehadet haberi Ankara'nın Etimesgut ilçesinde ikamet eden kardeşini ziyaret eden annesine verildi.

Atriyal Fibrilasyon: Bırakın Kalbiniz Düzenli Atsın
Yaşam

Atriyal Fibrilasyon: Bırakın Kalbiniz Düzenli Atsın

Atriyal fibrilasyon, kalbin kulakçıklarının düzensiz ve hızlı bir şekilde kasılmasına neden olan bir ritim bozukluğudur. Bu makalede, atriyal fibrilasyonun belirtilerini, tedavisini ve önlenmesini öğrenerek kalbinizin düzenli atmasını sağlayabilirsiniz.

Çorum İskilip kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Ramazan Polat  kimdir?
Yerel

Çorum İskilip kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Ramazan Polat kimdir?

İskilip ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Konya Kulu Kaymakamı Ramazan Polat, Çorum İskilip Kaymakamı olarak atandı.

Samsun Valisi Zülkif Dağlı Çorum Valiliğine Atandı
Türkiye

Samsun Valisi Zülkif Dağlı Çorum Valiliğine Atandı

Resmi Gazete' de yayımlanan atama kararıyla Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Çorum Valiliğine atandı. İşte Zülkif Dağlı' nın kariyeri ve atama detayları.

Çorum Sungurlu da Cansız Bedeni Bulunan Gülten Ataklı'nın Polis Eşi Mürsel Ataklı Tutuklandı
Yerel

Çorum Sungurlu da Cansız Bedeni Bulunan Gülten Ataklı'nın Polis Eşi Mürsel Ataklı Tutuklandı

Mürsel Ataklı'nın ifadesinde eşi Gülten Ataklı ile piknik yapmaya gittiklerini belirterek, "Daha sonra konuştuk. Ama ben yapmadım. Olayı hatırlamıyorum" dediği belirtildi