İstanbul

Ağustos Ayında Kar Yağışı

Türkiye’nin hava sıcaklığı son günlerde hızla artarken Avusturya'ya kar yağıyor..detaylar

Ağustos Ayında Kar Yağışı

Türkiye de son günlerde sıcaklar hızla Artarken Avuturya'da Kar yağışı 

 

AVUSTURYA'YA AGUSTOS'TA KAR YAĞIŞI

 

 Hafta sonu kar sınırı 1.700 metreye düşüyor..

Havalar serinledi..Önümüzdeki 10 gün bol yağmur bekleniyor..

 

 Temmuz'daki sıcak hava dalgasından sonra, Ağustos'ta artık görünürde sıcaklık yok.. Önümüzdeki günlerde bulutlu, yağmurlu hava bekleniyor. Mevcut tahminlere göre, önümüzdeki 10 gün boyunca Avusturya'nın büyük bir bölümünde yağmur yağacak. Ek olarak, 20 derece ve daha düşük sonbahar sıcaklıklarıda var..Bu soğumayla birlikte kar çizgisi 1.700 metreye dütü..

 

 Mevcut tahmine göre, Pazar ve Pazartesi günleri birçok dağa kar yağacak - ve bu da Ağustos ayının ortasında. Kar çizgisi kısa bir süre için 1.700 metreye düşerek daha yüksek dağ yollarında kışın derinleşmesine neden olacak...

 

 İtalya'nın düşük seviyesi, hafta sonunun başında Avusturya'nın çoğu bölgesine de hakim oldu. Ülkede hava çoğunlukla bulutlu, sürekli ve yoğun yağmur yağıyor. Yağışın odak noktası başlangıçta Alpler'in kuzeyinde, Tirol Unterland ile Mostviertel arasında ve ayrıca güneydedir. Doğu Tirol ve Karintiya'da yağışlar öğleden sonra yavaş yavaş azalacak.

 

 1.700 metreye kadar kar

 

 Pazar kasvetli olacak. Gökyüzü bulutlu ve yer yer yağmur yağıyor. Öğleden sonra güney kesimlerde de gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Öğleden sonra güneş daha sık çıkar ve yağışlar yavaş yavaş azalır. Alplerin kuzey tarafında Bregenz Ormanı'ndan Salzkammergut'a kadar bütün gün bulutlu ve uzun süre yağmur yağıyor. Kuzeyde ve ana Alp sırtı boyunca, rüzgar batıdan kuzeybatıya doğru kuvvetli, aksi takdirde daha zayıf esiyor. Sabah sıcaklıkları 9 ile 17 derece arasındadır. Gün boyunca çoğunlukla 14 ila 23 derece arasında.

 

 Yeni hafta, günün ilk yarısında çoğunlukla gökyüzünde çok bulutlu ve yağmurlu başlıyor. Alplerin kuzey tarafı hariç, yağışlar azalacak ve zaman zaman güneş parlayacak. Alplerin kuzey tarafında deniz seviyesinden 1.700 ila 2.000 m yükseklikte kar çizgisi düzlendi. Güneyde hava biraz daha iyi. Burada güneş daha sık parlar ve genellikle kuru kalır. Orta, kuzeydoğuda batıdan kuzeye kuvvetli rüzgar..

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

TBMM Başkanı Şentop, Viyana’da anlamlı serginin açılışını yaptı
Dünya

TBMM Başkanı Şentop, Viyana’da anlamlı serginin açılışını yaptı

Türkiye’nin Viyana Büyükelçiliğinde TBMM binasının yapımını anlatan, “Türkiye Büyük Millet Meclisi Binası, Clemens Holzmeister’in Türkiye’nin Kalbindeki Abidevi Eseri” adlı serginin açılışını TBMM Başkanı Mustafa Şentop, yaptı.

4 Çocuk Annesi Genç Kadın  Ölü Bulundu
Türkiye

4 Çocuk Annesi Genç Kadın Ölü Bulundu

Son dakika İsparta ili Şarkikaağaç ilçesini Üzen olay genç kadın Ölü bulundu

Sandıklı Belediyesinden Yeni Uygulama  ,Vatandaşlar ve Esnaflar Ne diyecek
Yerel

Sandıklı Belediyesinden Yeni Uygulama ,Vatandaşlar ve Esnaflar Ne diyecek

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Pazartesi Pazarı, ilçemizin önemli bir ticaret merkezi. Vatandaşlarımızın daha rahat alışveriş yapabilmeleri için bu düzenlemeyi hayata geçiriyoruz

CHP li En Genç Belediye Başkanları Ankara'da Buluştu
Yerel

CHP li En Genç Belediye Başkanları Ankara'da Buluştu

Çalıştaya, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Kırklareli'nin Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Burdur'un Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Kılıç katıldı

Ankara su kesintisi! 22 Nisan Ankara su kesintisi yaşanacak yerler
Yerel

Ankara su kesintisi! 22 Nisan Ankara su kesintisi yaşanacak yerler

22 Nisan Pazar Ankara'da su kesintisi yaşanacak ilçeler ve tahmini süreleri açıklandı. Cevapları burada. Su kesintilerini öğrenmek için detayları inceleyin.

Ankara elektrik kesintisi! 25 Mart Ankara elektrik kesintisi yaşanacak yerler!
Yerel

Ankara elektrik kesintisi! 25 Mart Ankara elektrik kesintisi yaşanacak yerler!

Ankara'da 22 Nisan 2024 Pazartesi Günü elektrik kesintisi var mı? Ankara'da yarın elektrikler kesilecek mi? Ankara'da yarın yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..