Afyonlular Dikkat! Elektrikler kesilecek!

Afyonkarahisar'da 01 Haziran 2024 Cumartesi günü elektrik kesintisi var mı? Afyonkarahisar ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Afyonkarahisar'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Afyonlular Dikkat! Elektrikler kesilecek!

Afyonkarahisar'da 01 Haziran Cumartesi Günü elektrik kesintisi

Afyonkarahisar'da 01 Haziran  2024 Cumartesi günü elektrik kesintisi var mı? Afyonkarahisar ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Afyonkarahisar'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Afyonkarahisar'da 01 Haziran Cumartesi Günü belirlenen saatler içerisinde elektrik kesintisi yaşanacaktır. İşte kesintiden etkilenecek ilçeler ve bölgeler

01 Haziran 2024 Cumartesi günü Afyonkarahisar’da elektrik kesintisi yaşanması sonucu elektriksiz kalacak ilçeler ve mahallelerin güncel tam listesi.

İHSANİYE

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle01.06.2024-10:00 -01.06.2024-14:00tarihi ve saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacaktır. YENİCE - KÖYÜN KENDİSİ : , YENİCE KÜME EVLER Afyonkarahisar İli, İhsaniye İlçesine Bağlı; Olucak, SusuzOsmaniye, Cumalı, Osmanköy ve Yenice Köyleri İle Tutarlar Petrolcülük İnş.Gıda San.Tic.Ltd.Şti., Cantürk Et, Eyak İnş, Telekoğlu İnş. Ltd. Şti., Osmanköy İçme Suyu, Tevhide Erarslan, Sabri Can Selek, GES Üretim Tesisleri ile Özel Trafolu Müşteriler. Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir.

MERKEZ

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle01.06.2024-10:00 -01.06.2024-14:00tarihi ve saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacaktır. OLUCAK - KÖYÜN KENDİSİ : OLUCAK KÜME EVLER Afyonkarahisar İli, İhsaniye İlçesine Bağlı; Olucak, SusuzOsmaniye, Cumalı, Osmanköy ve Yenice Köyleri İle Tutarlar Petrolcülük İnş.Gıda San.Tic.Ltd.Şti., Cantürk Et, Eyak İnş, Telekoğlu İnş. Ltd. Şti., Osmanköy İçme Suyu, Tevhide Erarslan, Sabri Can Selek, GES Üretim Tesisleri ile Özel Trafolu Müşteriler. Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir.

DİNAR

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle01.06.2024-10:00 -01.06.2024-16:00tarihi ve saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacaktır. YIPRAK - BAHÇELİEVLER : , ALİ EFE SOKAK , B SOKAK , BAŞAK SOKAK , BELEDİYE SOKAK , EKİN SOKAK , HACI HOCA SOKAK , MENDERES SOKAK , Z SOKAK , ZAFER SOKAK YIPRAK - ESENTEPE : , CUMHURİYET SOKAK , 13 MART SOKAK , ALTINTEPE SOKAK , ATATÜRK SOKAK , ATİLLA SOKAK , AVŞAR SOKAK , ÇAĞLAYAN SOKAK , ÇİĞİLLİ TEPE SOKAK , DESTAN SOKAK , ECEM SOKAK , EMİRGAN SOKAK , GÖK MEHMET SOKAK , IŞIK SOKAK , MENDERES SOKAK , MENEKŞE SOKAK , MOCANOĞLU SOKAK , SEMT SOKAK , SEVİNDİK SOKAK , ŞİRİNEVLER SOKAK , TUZLA YOLU SOKAK , ZÜMRÜT SOKAK YIPRAK - HİSAR : , AÇANGÜL SOKAK , AVŞAR SOKAK , BOĞAZİÇİ SOKAK , GELİNCİK SOKAK , HACI HOCA SOKAK , HARMAN YOLU SOKAK , KALE SOKAK , KARDELEN SOKAK , KARŞIYAKA SOKAK , KONAK SOKAK , MENDERES SOKAK , MİMAR SİNAN SOKAK , PAŞA SOKAK , PAZAR YERİ SOKAK , SEÇKİN SOKAK , SUDEPOSU YOLU SOKAK , TÜRKMENLER SOKAK , VAKIF SOKAK , YAYLA KENT SOKAK , YUVAM SOKAK , ZAHMAN YOLU SOKAK , ZAMANA SOKAK Afyonkarahisar İli, Dinar İlçesine Bağlı; Göçerli, Yıprak Köyleri ve Bölgede Bulunan Özel Trafolu Müşteriler. Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Burdur'da elektrik kesintisi nereler etkilenecek
Yerel

Burdur'da elektrik kesintisi nereler etkilenecek

Burdur'da 16 Temmuz 2024 Pazar günü elektrik kesintisi var mı? Burdur ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Burdur'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Burdur  09 Temmuz elektrik kesintisi! İşte detaylar..
Yerel

Burdur 09 Temmuz elektrik kesintisi! İşte detaylar..

Burdur'da 09 Temmuz 2024 Salı günü elektrik kesintisi var mı? Burdur ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Burdur'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Bucak'ta 07 Haziran elektrik kesintisi! işte etkilenecek yerler
Yerel

Bucak'ta 07 Haziran elektrik kesintisi! işte etkilenecek yerler

Bucak'ta 07 Haziran 2024 Perşembe günü elektrik kesintisi var mı? Bucak'ta elektrikler kesilecek mi? Bucak'ta yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde.

Burdur'da elektrik kesintisi nerelerde etkili olacak
Yerel

Burdur'da elektrik kesintisi nerelerde etkili olacak

Burdur'da 07 Haziran 2024 Cuma günü elektrik kesintisi var mı? Burdur ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Burdur'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Bucak'ta elektrik kesilecek Etkilenecek yerler
Yerel

Bucak'ta elektrik kesilecek Etkilenecek yerler

Bucak'ta 05 Haziran 2024 Çarşamba günü elektrik kesintisi var mı? Bucak'ta elektrikler kesilecek mi? Bucak'ta yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Burdur'da elektrik kesintisi yaşanacak mı?
Yerel

Burdur'da elektrik kesintisi yaşanacak mı?

Burdur'da 05 Haziran 2024 Çarşamba günü elektrik kesintisi var mı? Burdur ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Burdur'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..