Afyonkarahisar

Afyonkarahisar 'da Son Bir Ayda Katliam Gibi Servis Kazaları

Son bir ayda yaşanan servis kazalarında 8 kişi öldü 49 kişi yaralandı

Afyonkarahisar 'da Son Bir Ayda Katliam Gibi Servis Kazaları

Afyonkarahisar’da son bir ayda meydana gelen katliam gibi servis kazalarında 8 kişi yaşamını yitirdi, 49 kişi de yaralandı. Kazalarda araçları kullanan sürücülerden biri tutuklanırken, bir diğeri ise jandarma tarafından gözaltına alındı.
Kentte servis araçlarının karıştığı kazalar son 1 ayda artış gösterdi. Geçtiğimiz 22 Temmuz da Çay ilçesinde yaşanan trafik kazasında, Berat K. (19) idaresindeki 03 M 5906 plakalı servis minibüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Araç yol kenarındaki şarampole girip, ardından ağaçlara çarparak devrildi. Kazada çalıştıkları kiraz bahçesinden dönen tarım işçileri Salih Akkuş, Ünal Can Akkuş, Güllüzar Balamut, Menekşe Cingöz, Neriman Turguteli, Huriye Köker, Perihan Bayar ve Aysun Çetin yaşamını yitirirken, 13 kişide yaralandı. Olayın ardından sürücü Berat K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kamyonet sürücüsü gözaltına alındı
Emirdağ ilçesinde dün yaşanan kazada ise N.Ç. idaresindeki 03 HM 749 plakalı işçileri taşıyan midibüse kavşaktan geçtiği sırada M.B., yönetimindeki 54 AGU 626 plakalı kamyonet çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan iki araçta kontrolden çıkarak, yol ortasına devrildi. Kazanın ardından çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri ambulanslar ile yaralılardan 22’sini Emirdağ Devlet Hastanesine, 7’sini Afyonkarahisar Devlet Hastanesine, 4’ünü ise Eskişehir’deki hastanelere kaldırdı. Kazanın ardından kamyonet sürücüsü M.B., jandarma tarafından gözaltına alındı. İHA

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Manavgat'ta servis midibüsü otomobille çarpıştı : 29 Yaralı
Yerel

Manavgat'ta servis midibüsü otomobille çarpıştı : 29 Yaralı

Manavgat'ta servis midibüsü otomobille çarpıştı : 29 Yaralı Antalya'nın Manavgat ilçesinde otel personelinin taşındığı servis midibüsüyle otomobilin çarpıştığı kazada işte detaylar

Polis Kendi karakolunu taradı  2 şehit 3 yaralı var
Yerel

Polis Kendi karakolunu taradı 2 şehit 3 yaralı var

Adıyaman Altınşehir Polis Karakolunda meydana gelen saldırı olayıyla ilgili Adıyaman Valisi Dr.Osman Varol bir açıklama yaptı. Şehit sayısı 2'ye yükseldi.

Serada Kahve Üretti sizde üretebilirsiniz
Yerel

Serada Kahve Üretti sizde üretebilirsiniz

Antalya Gazipaşa'da bölgeye örnek olacak üretimler gerçekleştiren Yaşar Dağtekin'in kahve üretiminin de bölgeye örnek teşkil ederek, gerisinin gelmesi bekleniyor

Antalya Kepez Belediye Başkan vekili Prof.Dr. Refik Emre Altekin seçildi
Yerel

Antalya Kepez Belediye Başkan vekili Prof.Dr. Refik Emre Altekin seçildi

KEPEZ'DE VEKİL PROF.DR.ALTEKİN Kepez Belediye Meclisi, görevine dönünceye kadar Başkan Mesut Kocagöz’ün yerine Prof.Dr. Refik Emre Altekin’i, başkan vekili seçti.

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası
Yerel

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası

Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksek Okulu tarafından 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' düzenlendi. Başkan Topaloğlu, 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' etkinliğinde mangalın başına geçerek öğrencilere kendi elleriyle köfte pişirdi.

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG  göreve hazır
Yaşam

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG göreve hazır

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin kısa adı MAG olan afet gönüllüsü programına katılan 32 kişi, AFAD eğitim ve tatbikatını başarıyla tamamlayarak GEA Arama Kurtarma ekibinin üyesi oldu.