Burdur

Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz, Burdur'da mazbatayı aldı

AK Parti Burdur Milletvekilleri Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz, beraberindeki heyet ile birlikte Burdur Adliyesinden mazbatalarını aldılar. İşte detaylar...

Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz, Burdur'da mazbatayı aldı

AK Parti Burdur Milletvekilleri Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz, beraberindeki heyet ile birlikte Burdur Adliyesinden mazbatalarını aldılar.

Mazbata töreninin ardından Burdur Adliyesi önünde  AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı ve AK Parti Burdur Milletvekilleri Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz açıklamalarda bulundular.

“2 MİLLETVEKİLİMİZ DE CENGAVER GİBİ ÇALIŞACAKLAR.”

AK Parti il başkanı Mustafa Özboyacı “Saygı değer milletvekillerim, Teşkilatımızın değerli üyeleri, değerli misafirler, basınımızın güzide temsilcileri. Bugün itibariyle vekillerimiz mazbatalarını teslim aldılar. Artık nesnel olarak görevleri başlıyor bundan sonraki süreçte mecliste yemin ederek tam olarak görevlerine başlayacaklar. Biz eminiz ki 2 tane milletvekilimiz cengaver gibi çalışacaklar, Burdur için gece gündüz ellerinden ne geliyorsa bunu yapacaklar biz bunlara şahidiz ve eminimiz. Bizler AK Parti teşkilatları olarak milletvekillerimizle birlikte uyumlu bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz inşallah pazartesiden sonra da 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte vekillerimizin performanslarıda artarak devam edecektir. Bugün bizi burada yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize, basın mensuplarımıza da ayrıca çok teşekkür ediyorum sağ olun.” İfadelerini kullandı.

“ 29 MAYIS YENİ BİR FETİHTİR”

AK Parti Yeni Milletvekili Mustafa Oğuz “Seçimler itibariyle Adem hocamla birlikte 28.Dönem Burdur milletvekili olarak halkımızın, vatandaşlarımızın, hemşehrilerimizin de desteğiyle seçildik. Bugün de Burdur adliyesinde mazbatamızı aldık. Ben burda başkanımız nezdinde tüm il ve ilçe teşkilatlarımıza, kadın kolları, Gençlik Kolları teşkilatlarımıza 35 günlük seçim sürecindeki çalışmalarından dolayı bizleri bir an bile yalnız bırakmadıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Keza tüm ilçe Belediye başkanlarımız Cumhur İttifakı Belediye başkanlarımız da bu süreçte bizlere destek oldular ve destek koyan, bizleri sürekli sahada yalnız bırakmayan hem hemşerilerimiz hem de teşkilatımızın tüm semtlerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. inşallah Pazar günü de Cumhurbaşkanımızla pazartesi günü itibariyle biliyorsunuz 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı seçimleri yapılacak 29 Mayıs yeni bir fetihtir, Allah nasip ederse 29 Mayıs günü de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte bu durum için, ülkemiz için hizmet etmeye devam edeceğiz. Çok teşekkür ediyorum. Siz değerli basın mensupları da bizleri bugün yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum.” Dedi.

“SİYASİ REKABET NEZAKET ÇERCEVESİNDE DEVAM EDECEK”

AK Parti yeni milletvekili Adem Korkmaz “Kıymetli il başkanım, milletvekili arkadaşım, AK Partimizin çok kıymetli teşkilatları ve her düzeyde her kademede kıymetli basın mensupları, Bende sizlere bize bu onurlu anda şahitlik ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. 28. Dönem milletvekili seçimleri 14 Mayıs itibariyle gerçekleşti ve bunun sonucunda da AK Partimiz Burdur'da 2 milletvekili çıkarma başarısını göstererek önemli bir sonucu ortaya koydu. Bu bütün AK Parti'ye gönül veren teşkilatlarımız başta olmak üzere ve milletimizin teveccühüne nail olmak şerefini bize bahşetti. Mustafa kardeşimle beraber, diğer milletvekili arkadaşımızla beraber, Cumhuriyet Halk Partisi’nden seçilen milletvekili arkadaşımızla beraber Burdur’un bütün meselelerini omuz omuza birlikte çalışma noktasında yoğun bir mesai sarf edeceğiz. Mesele Burdur olduğu anda bir araya geleceğiz siyasi rekabet kendi nezaketi içerisinde elbette devam edecek bendeniz kardeşinizde 8 yıl Mehmet Akif Ersoy rektörlüğünü yaptıktan sonra aynı heyecanla aynı inançla artık bu Burdur’umuzu masaya koyup Burdur’umuzu var olan meselelerini geleceğe yönelik projeksiyonlarını ortaya koyarak şehrimizi çok güçlü bir şehir olarak gelişme noktasında ilerleyen bir şehir olarak refahını arttırmış bir şehir olma noktasında gece gündüz çalışacağız bu konuda inancımız tam Mustafa kardeşimle beraber bütün durumumuzu bütün beldelerini bütün köylerini tek tek gezerek zaten seçim döneminde yoğun bir kampanya yürüttük tüm problemlere vasıfsız bütün projeleri ortaya koyduk bu seçim kampanyası döneminin en önemli özelliği AK Parti olarak bizim sanki bir muhalefet partisiymiş gibi projeler ortaya koydu ve takımı bu projelere ikna etti sahada karşılaştığımız en önemli mesele buydu ve yine toplumun beklentisi AK Parti kadroları var ki hafta sonu inşallah Cumhurbaşkanımız da çok güçlü bir şekilde artık Cumhurbaşkanı olarak seçildikten sonra vakit hizmet vakti olacak proje vakti olacak biz de bunları omuzlarımıza genç il başkanımız ve güçlü teşkilatımızla birlikte allah’ın izniyle bütün teşkilatlarımızla burdur’a hizmet noktasında çok önemli bir nokta Ortaya koyacağız yani Türkiye yüzyılı için yola çıkmıştık aynı şey Burdur içinde bir Burdur yüzyılı ortaya koyacağız yeni genç dinamik ekiplerle de Burdur'u geleceğe taşıyacak çok önemli bir günün başlangıcı. Bugün bizim için de onun için de bu heyecanlı günümüzde bizlere ortak olan basın mensupları ve teşkilatımızın ve partimizin değerli teşkilatına hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum.” Dedi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

AK Parti Burdur Milletvekilleri, öğrencilerle buluştu
Yerel

AK Parti Burdur Milletvekilleri, öğrencilerle buluştu

AK Parti Burdur Milletvekilleri, ÜniAk Topluluğu ile bir araya gelerek öğrencilere ara sınavları öncesi başarı dileklerini iletti. Öğrenciler, milletvekillerine teşekkür etti.

AK Parti Milletvekilleri Yeşilova'da İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi
Yerel

AK Parti Milletvekilleri Yeşilova'da İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi

AK Parti Burdur Milletvekilleri Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz, Yeşilova ilçesinde AK Parti Yeşilova İlçe Teşkilatı ve muhtarlarla bir araya gelerek ilçenin ihtiyaçları ve talepleri üzerine istişarede bulundu.

Burdur'un ulaşım taleplerini bakana ilettiler
Yerel

Burdur'un ulaşım taleplerini bakana ilettiler

Burdur'un Milletvekilleri Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz, Burdur'un taleplerini Bakan Abdulkadir Uraloğlu'na ilettiler.

AK Partili Burdur vekillerinin TBMM'deki görevleri belli oldu
Yerel

AK Partili Burdur vekillerinin TBMM'deki görevleri belli oldu

14 Mayıs'ta yapılan seçimin ardından AK Parti Burdur Milletvekili seçilen Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz'un görev yapacağı komisyonlar belirlendi. İşte detaylar...

Burdur'da iş dünyasının temsilcileri, AK Parti'nin yeni vekilleriyle bir araya geldi
Yerel

Burdur'da iş dünyasının temsilcileri, AK Parti'nin yeni vekilleriyle bir araya geldi

Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Milletvekilleri Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz ile Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan’dan oluşan AK Parti heyeti, Burdur iş dünyasının temsilcileriyle bir toplantı gerçekleştirdi. İşte detaylar...

AK Parti Burdur milletvekilleri mazbatalarını aldılar
Yerel

AK Parti Burdur milletvekilleri mazbatalarını aldılar

AK Parti Burdur Milletvekilleri Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz, mazbatalarını Burdur Adliyesinde aldılar. İşte detaylar...