Kütahya

Yenipazar'dan Teknokent açıklaması

Kütahya 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yenipazar, teknokentlerin organize sanayi bölgeleri için bir fırsat olduğunu söyledi.

Yenipazar'dan Teknokent açıklaması

Kütahya 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yenipazar, teknokentlerin organize sanayi bölgeleri için bir fırsat olduğunu ve bu fırsatın iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.
OSB’nin tamamlanan, devam eden, planlanan iş ve işletmelerle ilgili bilgilendirme toplantısında konuşan Yenipazar, "Organize sanayimizin girişinde bir teknokentimiz var. Biz de firmamız olarak bu teknokentin üyesi ve ortağıyız. Teknokentler aslında organize sanayi bölgeleri için çok önemli merkezlerdir. Biz başta bir güzel karar almışız o bölgeyi Teknokent’e tahsis etmişiz. Epey uzunca bir süre istenilen yere gelemedi, ancak netice itibarıyla bugün tamamen dolmuş durumdadır ve tahmini olarak 40 civarında orada küçük yatırımcı var. Bizler de orada Ar-Ge merkezleri oluşturabiliriz orada çalışmalarımızı gerçekleştirebiliriz orada bununla alakalı olarak mevcut oradaki arkadaşlar ile görüşebiliriz. Daha önce pandemi döneminde oranın tanıtımı ile alakalı interaktif toplantılar yapmışlardı yine her isteyen firmaya teknokentler konusunda bilgi vermeye açık bir yerdir. Biz de inşallah teknokente ilgisiz kalmayalım organize sanayi bölgeler açısından önemli olan teknokentler bir fırsat biz de bu fırsattan iyi değerlendirmeliyiz. İnşallah yanına da yeni bir teknokent inşasına başlamış durumdayız, teknokentimiz yakın zamanda iki katına çıkacak. Şu an 40 civarında firma var ise yakın zamanda 100 civarında küçük çaplı ya da büyük çaplı firmalar orada bulunacak bu bizim organize sanayimiz açısından büyük bir değer bunu da inşallah farkına varalım. Bu konunun altını çizmek istedim siz değerli arkadaşlarımız firma temsilcilerimiz orayı ziyaret ederek orada ne gibi çalışmalar yapabileceklerini bakmış olurlar" ifadelerini kullandı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

MAKÜ'den gururlandıran başarı; İlk 5 Üniversite arasında yerini aldı
Yerel

MAKÜ'den gururlandıran başarı; İlk 5 Üniversite arasında yerini aldı

YÖK'ün paylaştığı rapora göre MAKÜ Teknokent veya TTO projelerine en çok katılan ilk 5 üniversiteden biri oldu.

Vali Arslantaş, MAKÜ-BAKA Teknokent A.Ş. Genel Kuruluna Katıldı
Yerel

Vali Arslantaş, MAKÜ-BAKA Teknokent A.Ş. Genel Kuruluna Katıldı

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş MAKÜ-BAKA Teknoloji Geliştirme Bölgesi Burdur Teknokent A.Ş. 2022 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına katıldı.

Kış Uykusuna Yatmayan ayılar 36 kovanı parçaladı, arılar telef oldu
Yerel

Kış Uykusuna Yatmayan ayılar 36 kovanı parçaladı, arılar telef oldu

Kütahya’nın Emet ilçesi Ömerfakı Köyü’nde bir üreticiye ait 36 kovan ayılar tarafından parçalanırken, kovanlardaki binlerce arı telef oldu.

Kütahya Emet’te otomobil moloz yığınına çarptı: 1 ölü, 5 yaralı
Yaşam

Kütahya Emet’te otomobil moloz yığınına çarptı: 1 ölü, 5 yaralı

Kütahya’dan Emet istikametine seyir halinde olan S.Z. yönetimindeki 43 DD 970 plakalı otomobil Sarıayak köyü Gencel mevkiinde yoğun sis nedeniyle kaza yaptı Feride Gümüş hayatını kaybetti.

Kütahya Altıntaş’taki trafik kazasında anne Nazmiye Kırdök ile oğlu  Osman Kırdök hayatını kaybetti
Yerel

Kütahya Altıntaş’taki trafik kazasında anne Nazmiye Kırdök ile oğlu Osman Kırdök hayatını kaybetti

Altıntaş-Gediz karayolu Yeşilyurt köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ö.E. yönetimindeki 43 AAE 275 plakalı tır, Osman Kırdök idaresindeki 43 FR 383 plakalı otomobille çarpıştı.

Kütahya’da yaşlı adamı 4 milyon TL dolandıran 3 telefon dolandırıcısı Kumluca'da  Yakalandı
Yaşam

Kütahya’da yaşlı adamı 4 milyon TL dolandıran 3 telefon dolandırıcısı Kumluca'da Yakalandı

Edinilen bilgiye göre, yurt dışından emekli A.K. (79), kendilerini savcı ve polis olarak tanıtan şahıslara para ve altın olarak yaklaşık 4 milyon lirasını kaptırdı.