Zafer Erk

1971 yılında Burdur ili Bucak ilçesinde dogdu. ilk- orta ve lise eğitimini Bucakta tamamladıktan sonra 1988 yılında üniversite hayatına Çukurova Üniversitesi Tip Fakültesinde başladı. 1994 yılında mezuniyet sonrası mecburi hizmetini Mersin ili Anamur ilçesi Devlet Hastanesi acil servis hekimi olarak tamamladı. Oradan 1995 yılında istanbul ili Eyüp Sağlık Grup Başkanlığı bünyesinde Kemerburgaz sağlık ocağında mesleğine devam etti. sağlık sorunlarından dolayı: 1997 yılında Antalya ili merkez 25 Nolu sağlık ocağında göreve başladı. 2006 yılına kadar burada hizmet verdi.

Oğlunun kalp hastası olarak doğması ve hayata tutunamaması üzerine Kalp ve Damar Cerrahisi uzmanlığı icin çalısmalara baslayan Dr. ERK 2007 yılında Isparta Süleyman Demirel Universitesi Sevket Demirel Kalp Merkezinde asistanlığa başladı. 2013 yılında uzmanlık eğitimini tamamlayarak mecburi hizmetini Batman Bölge Devlet Hastanesinde tamamladı. 2014 Kasım ayında tayin ile Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışmalarına devam etti. 26 yıl 7 ay gibi bir Devlet hizmetinden sonra Devlet hizmetinden ayrılan Dr.ERK şuan Antalya Özel Termessos hastanesinde periferik vasküler cerrahisi alanında hizmet vermektedir.

Sağlık sorunlarından dolayı: büyük bir özveri isteyen Akademisyenlik hizmeti için henüz bir girişimde bulunmamıştır. Asistanlık sürecinden beri aktif olarak Periferik Damar Cerrahisi alanında calışmalar yapmaktadır. Mecburi hizmette Batman Bölge Devlet hastanesinde inferior vena kava trombozu ile gelen hastaya Türkiyede daha önce uygulanmamış bir teknikle müdahale etme başarısını göstermiş ve hasta sağlığına kavuşmuştur.

Dr. ERK evli ve iki çocuk babasıdır.

Zafer Erk Yazıları