Şanlıurfa

Yayaya çarpıp kaçtı jandarma yakaladı

Şanlıurfa'da yayaya çarptıktan sonra yoluna devam eden sürücüyü, jandarma ekipleri güvenlik kamerası incelemesi sonucu yakaladı.

Yayaya çarpıp kaçtı jandarma yakaladı

Şanlıurfa’da yol kenarında yürüyen yayaya çarptıktan sonra yoluna devam eden kamyonun sürücüsü jandarmanın çok sayıda güvenlik kamerasını incelemesi sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün sabah saat 09.30 sıralarında Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Kısas kırsal Mahallesinde yaşandı. Yolun kenarında yürüyen A.C.Y. isimli şahsa sürücüsünün ismi ve plakası belirlenemeyen kamyon çarptı. Güvenlik kamerasına da yansıyan görüntülerde yolda yürüyen A.C.Y.’nin bir süre sonra geri döndüğü ve hızla seyreden kamyon yer alıyor. Kamyon yayaya çarptıktan sonra yoluna devam ederken çarpmanın etkisiyle yere düşen yaya ise ayağa katlıktan sonra yan taraftaki ekmek fırınına giderek yardım istedi. Ambulansla hastaneye kaldırılan şahsın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sürücüyü yakalamak için çok sayıda kamera kaydı izlendi

Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri, yayaya çarptıktan sonra yoluna devam eden sürücüyü belirlemek için çalışma başlattı. Çok sayıda kamera kaydını inceleyen ekipler, kamyonun plakasını belirledi. Plakadan sürücünün H.B. isimi şahıs olduğu bilgisine ulaşan ekipler, şahsın Eyyübiye ilçesine bağlı Bayraklı kırsal Mahallesindeki evine baskın düzenledi. Gözaltına alınan şahıs jandarma karakoluna götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.Yayaya çarpıp kaçtı jandarma yakaladı

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Şanlıurfa Harran'da  otomobil sulama kanalına devrildi: Anne ve 2 Çocuk Hayatını Kaybetti
Yerel

Şanlıurfa Harran'da otomobil sulama kanalına devrildi: Anne ve 2 Çocuk Hayatını Kaybetti

Sulama kanalına Ali İnan yönetimindeki 63 ABY 339 plakalı otomobil devrildi. Kazada sürücü Ali İnan , eşi Zehra ile oğlu Süleyman ve İshak araçta sıkıştı

Şanlıurfa'da trafik kazası: 1 ölü 5 yaralı
Yerel

Şanlıurfa'da trafik kazası: 1 ölü 5 yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirirken, 5 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Urfa  Gaziantep Yolunda Otomobil ile tır Çarpıştı  Ölü Ve Yaralılar var
Türkiye

Urfa Gaziantep Yolunda Otomobil ile tır Çarpıştı Ölü Ve Yaralılar var

Edinilen bilgilere Gaziantep - Şanlıurfa yolunda 2 Aralık cuma Akşam Saatlerinde feci bir kaza meydana geldi Ayrıntılar birazdan geliyor...

Siverek’te trafik kazası meydana geldi: 5 yaralı var
Yerel

Siverek’te trafik kazası meydana geldi: 5 yaralı var

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde gerçekleşen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Siverek’te 2 otomobil çarpıştı: 1 yaralı
Yerel

Siverek’te 2 otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde iki otomobil çarpıştı. Kaza 1 kişi yaralandı.

Burdur'da Trafik Kazası: Park Halindeki Araça Çarpan Ehliyetsiz Motosikletli Yaralandı
Yerel

Burdur'da Trafik Kazası: Park Halindeki Araça Çarpan Ehliyetsiz Motosikletli Yaralandı

Burdur'da cadde üzerinde süratli bir şekilde seyrederken park halinde bulunduğu yerden yola çıkmak için hareket eden otomobile çarpıp savrulan ehliyetsiz motosikletli ağır yaralandı.