Antalya / Finike

Yahya Turgut Antalya Ak Parti Milletvekili Aday Adayı

YAHYA TURGUT AK PARTİDEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI Finike’li İş insanı Yahya Turgut 28.Dönem Antalya Milletvekili Aday Adaylığı İçin Başvuru Yaptı.

Yahya Turgut  Antalya Ak Parti Milletvekili  Aday Adayı

YAHYA TURGUT'UN AYAK SESLERİ
YAHYA TURGUT AK PARTİ'DEN
MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

 

YAHYA TURGUT AK PARTİDEN
MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Finike’li İş insanı Yahya Turgut 28.Dönem Antalya Milletvekili Aday Adaylığı İçin Başvuru Yaptı. Turgut ;28.Dönem Antalya Milletvekili A.Adaylığı İçin Başvurumu Yaptım. Bölgemize,Antalya'mıza Hayırlı Uğurlu Olsun. #TürkiyeYüzyılıSayın Cumhurbaşkanımızın Gençlere Verdiği Önem ve Destekten Aldığımız Cesaretle Sonuna Kadar Sizler ve Antalya'mız İçin Çalışmaya Hazırım dedi.

Finike’nin evladı olan çekirdekten tarımın ve siyasetin içinde yetişmiş iş insanı Yahya Turgut 2023 Genel Seçimlerinde Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

TURGUT: HER ALANDA GENÇLER ÖNEMLİ
Tamamen halkın tarımın ve tüccarlığın içinden gelen Yahya Turgut, tüm çiftçi, tüccar, komisyoncu, ihracatçıların sesi ve gençliğin abisi olmak istediğini belirterek. Her alanda gençlerin potansiyelinin önceliği olması gerektiğini söyledi.

TURGUT SİYASETÇİ VE
İTİBARLI BİR AİLEDEN GELİYOR
2 dönem Turunçova Belediye Başkanlığı yapmış olan adil Ertuğrul Çobanoğlu’nun torunu, AK Parti Finike Kurucu İlçe Başkanı ve 20 yıl çeşitli görevlerde bulunmuş deneyimli siyasetçi Bilal Turgut'un oğlu. Yahya Turgut, "Siyasette görev istenmez verilir partim ve Antalyamız için hazır olduğumu ifade ediyorum. Antalyamıza Finikemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

YAHYA TURGUT KİMDİR?
Yahya Turgut, 1990 yılı Finike doğumlu. Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi halkla ilişkiler lisans mezunu. Birçok seminere katılan Yahya Turgut Siyaset iletişim sertifikalarına sahip halkla diyaloğu iyi bir iletişimci.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Mustafa Özboyacı'dan Burdur Seçim Sonuçları ve Cumhur İttifakı Değerlendirmesi
Yerel

Mustafa Özboyacı'dan Burdur Seçim Sonuçları ve Cumhur İttifakı Değerlendirmesi

Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, seçim sonuçlarına göre belediye meclisleri ve il genel meclislerinde Cumhur İttifakı ruhuna uygun bir işbirliği sağlanamadığını belirtti.

Korkuteli Ak parti Heyeti Başkan Saniye Caran'a  Hayırlı Olsun ziyareti
Yerel

Korkuteli Ak parti Heyeti Başkan Saniye Caran'a Hayırlı Olsun ziyareti

31 mart 2024 pazar günü yapılan yerel seçimlere Cumhur ittifakı ile Giren Ak parti Heyeti seçimin galibi Saniye Caran'ı ziyaret ederek tebrik ettiler.

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Döşemealtı’nı hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi.
Yerel

Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Döşemealtı’nı hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Cumhur İttifakı Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Döşemealtı’nı hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi.

Antalya’da AK Parti’ye katılan 7 bin 841 üyeye rozetleri taktim edildi
Yerel

Antalya’da AK Parti’ye katılan 7 bin 841 üyeye rozetleri taktim edildi

Antalya’da AK Parti’ye katılan 7 bin 841 üye için rozet takma töreni düzenlendi.

Cumhur İttifakı, Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin ne dedi
Yerel

Cumhur İttifakı, Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin ne dedi

Antalya ili Kumluca ilçesi Karacaören Mahallesi’nde gerçekleştirilen, meclis üyeleri ve proje tanıtım toplantısına, Cumhur İttifakı Ak Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Orhantekin, Ak Parti ilçe başkanı Erol Uysal, MHP ilçe başkanı Ömer Tekin, Kadın Kolları Başkanı Medine Çetin, Gençlik Kolları başkanı Musab Hacıalioğulları, Ülkü Ocakları başkanı Samet Atalay ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Gölhisar Ak Parti  Meclis Üyesi Adayı Sultan Karagöz 'den Kınama
Yerel

Gölhisar Ak Parti Meclis Üyesi Adayı Sultan Karagöz 'den Kınama

Geçtiğimiz günlerde Gölhisar ilçesi Yusufça Beldesinde gerçekleşen Milliyetçi Hareket Partisi aday tanıtım toplantısında şahsıma ev hanımlığım dolayısıyla küçültücü ifadelerde bulunan İl Genel Meclis Üyesi ikinci sıra adayı Ahmet Çelik’i esefle kınıyorum.