Şanlıurfa

Viranşehir Belediyesi'nden YKS 'ye hazırlanan öğrencilere deneme sınav desteği

Şehir genelinde sınavlara hazırlanan mezun ve 12’nci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen deneme sınavlarının 5’incisi gerçekleştirildi.

Viranşehir Belediyesi'nden YKS 'ye hazırlanan öğrencilere deneme sınav desteği

Viranşehir Belediyesi, ilçe genelinde üniversiteye hazırlanan mezun ve 12’nci sınıf öğrencilerine yönelik deneme sınavı düzenledi.
Şehir genelinde 34 okulda eş zamanlı yapılan YKS deneme sınavına 4 bin öğrenci katıldı. Gençliğe ve eğitime yönelik çalışmalar yapan Viranşehir Belediyesi, eğitime destek olmak adına faaliyetlerini sürdürüyor. Üniversite sınavlarına hazırlanan adayların sınav stresini azaltmak ve sınavlara hazırlanmalarına katkı sağlamak isteyen Viranşehir Belediyesi, bu çerçevede YKS’ye hazırlanan 4 bin öğrenciye yönelik TYT ve AYT deneme sınavı desteği sağladı.
Bu çerçevede, şehir genelinde sınavlara hazırlanan mezun ve 12’nci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen deneme sınavlarının 5’incisi gerçekleştirildi. Şehir genelinde 34 okulda gerçekleştirilen YKS deneme sınavına 4 bin Üniversite adayı öğrenci katılım sağladı. Gerçekleştirilen deneme sınavlarının kendilerini analiz etmekte ve sınavlara motivasyon konusunda çok faydalı olduğunu ifade eden öğrenciler, eğitime ve gençlere verdiği desteklerden dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.
Gençlerimizin yanındayız
Şehir genelinde gerçekleştirilen deneme sınavlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, “Eğitimi ve öğrencilerimizi desteklemek adına çalışmalarımız devam ediyor. Bu çerçevede ilçe genelinde mezun ve 12’nci sınıflara yönelik sınavlara hazırlık mahiyetinde olan deneme sınavlarının 5’incisini gerçekleştirdik. Şu ana kadar 20 bin öğrenciye deneme desteği sağladık. YKS Sınavlarına kadar gençlerimize toplam 48 bin deneme desteği sağlamayı hedefliyoruz. Viranşehir Belediyesi olarak gençlerimizin yanında olmaya, eğitime destek vermeye devam ediyoruz. Bu çerçevede düzenlediğimiz ve düzenleyeceğimiz ücretsiz deneme sınavları ile öğrencilerimiz kendilerini hem test etme imkanı bulacak hem de sınav streslerini azaltacaklar. Hedefimiz, verdiğimiz desteklerle öğrenci kardeşlerimizi hayallerini kurdukları üniversitelere yerleştirmektir. Viranşehir Belediyesi olarak her zaman öğrenci ve gençlerimizin yanındayız. Şehrimizde eğitimi ve öğrencilerimizi desteklemek adına çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya'da gençlere ücretsiz destek
Yerel

Antalya'da gençlere ücretsiz destek

YKS hazırlık sürecinde düzenlediği kurslarla destek verdiği üniversite adayı gençlere tercih döneminde de ücretsiz danışmanlık sağlıyor. Detaylar haberimizde...

Bucak'ta üniversite adaylarına destek
Yerel

Bucak'ta üniversite adaylarına destek

Bucak Belediyesi, üniversite adaylarına ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti sunuyor. Detaylar haberimizde...

Muratpaşa’dan LGS başarısı
Yaşam

Muratpaşa’dan LGS başarısı

Muratpaşa Belediyesi'nin destek eğitim kurs merkezlerinde LGS'ye hazırlanan 107 öğrenciden 27'si yüzde 25'lik dilimde yer aldı.

Yok artık dedirtecek haber! Üniversite sınavları kalkıyor mu
Türkiye

Yok artık dedirtecek haber! Üniversite sınavları kalkıyor mu

Üniversite sınavlarının kaldırılacağı günlerin yaklaştığını söyleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti grubu toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

YKS Cevap Anahtarı Yayınlandı!
Türkiye

YKS Cevap Anahtarı Yayınlandı!

Sınav sonuçlarınızı öğrenme heyecanı başladı. 2023-YKS'nin temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayınlandı!

Bucak'taki YKS adayları sınava girerken aileler dışarıda bekledi
Yerel

Bucak'taki YKS adayları sınava girerken aileler dışarıda bekledi

Burdur'un Bucak ilçesi, 17-18 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile adeta bir sınav kampına dönüştü. İlçedeki onlarca öğrenci, geleceklerini şekillendirecek bu önemli adımı atarken, aileleri de çocuklarını desteklemek için sınav merkezlerinin dışında bekledi.