Sakarya

Türkiye’de yatırımlar artarak devam ediyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'de yatırımların artarak devam ettiğini söyledi.

Türkiye’de yatırımlar artarak devam ediyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Dünyada krizler konuşulurken, Türkiye’de yatırımlar artarak devam ediyor” dedi.
AK Parti Sakarya İl Başkanlığını ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Son 20 yıldır yapmış olduğumuz ulaştırma altyapı yatırımları tam 183 milyarlık yatırımdan almış olduğumuz sonuçlar, vatandaşımızın hayatına katmış olduğumuz konfor ve güvenlik hakikaten bizleri gururlandırıyor” diyerek, “Bütün gelişmekte olan ülkeler 20 yılda yaptığımız yatırımların, kazanmış olduğumuz bilgi, beceri ve tecrübelerden faydalanmak için bizleri ziyarete geliyorlar. Ayrıca en büyük gururumuz; bu son 20 yıl içerisinde yaptığımız büyük projeler tamamen yerli ve milli imkanlarla olması” ifadelerini kullandı.

“2053’e kadar planlamalarımızı yaptık”

“Bugün 250 milyar dolara çıkacak olan ticaret hacmi önümüzdeki yıllarda 500 milyar doların üzerine çıkacak” diyen Karaismailoğlu, “Bizim büyüme hedeflerimiz devam edecek. Bugüne kadar nasıl planlı şekilde yatırımlarımızı yaptıysak bundan sonra da 2053 yılına kadar da planlamalarımızı yaptık. Dünyanın gelişmiş en büyük 10 ekonomisine sahip Türkiye hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.
AK Parti Sakarya İl Başkanlığında ki programa AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ali İhsan Yavuz, Çiğdem Erdoğan Atabek ve Recep Uncuoğlu, AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve ilçe belediye başkanları ile birlikte partililer katıldı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Çamlıca Kulesini ziyaret edenlerin sayısı 1 milyonu aştı
Türkiye

Çamlıca Kulesini ziyaret edenlerin sayısı 1 milyonu aştı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul'un gözde turistik mekanlarından biri haline gelen Çamlıca Kulesi'ni ziyaret edenlerin sayısının 1 milyon 36 bini geçtiğini bildirdi.

Bakan Kirişci: “Dünyada eşine rastlanılmamış bir deprem“
Türkiye

Bakan Kirişci: “Dünyada eşine rastlanılmamış bir deprem“

Bakan Karaismailoğlu depremin büyüklüğüne dikkat çekerek "Yunanistan kadar büyük bir coğrafyada deprem hareketi oldu" dedi. Bakan Vahit Kirişci ise çiftçilere yapılan destekleri açıkladı.

Korkuteli, Tefenni, Yeşilova yolu talebini ilettiler
Yerel

Korkuteli, Tefenni, Yeşilova yolu talebini ilettiler

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Bakan Adil Karaismailoğlu'na, Korkuteli, Tefenni, Yeşilova yolu talebini iletti.

Kilis heyeti Bakan Karaismailoğlu ile görüştü
Yerel

Kilis heyeti Bakan Karaismailoğlu ile görüştü

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret eden Kilis heyeti yatırımlar için destek istediler.

Bakan Karaismailoğlu Sakarya’da gençlerle buluştu
Türkiye

Bakan Karaismailoğlu Sakarya’da gençlerle buluştu

Bakan Karaismailoğlu, Türkiye'nin, dünyada gıpta ile bakılan ve dünyadaki bütün hareketlere yön veren bir ülke haline geldiğini söyledi.

Kuzey Marmara Otoyolu Katliam Gibi Zincirleme Kaza 10 ölü  55 yaralı
Türkiye

Kuzey Marmara Otoyolu Katliam Gibi Zincirleme Kaza 10 ölü 55 yaralı

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkiinde 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi öldü, 55 kişi yaralandı.