Kocaeli

TEM’de lastik değiştirirken canından olan arkadaşlar son yolculuklarına uğurlandı

TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde aracın patlayan lastiğini değiştiren iki arkadaş tırın çarpmasıyla feci şekilde can veren arkadaşlar defnedildi.

TEM’de lastik değiştirirken canından olan arkadaşlar son yolculuklarına uğurlandı

TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde aracın patlayan lastiğini değiştiren iki arkadaş tırın çarpmasıyla feci şekilde can vermişti. Kocaeli ve Sakarya’da kılan cenaze namazlarının ardından arkadaşlar son yolculuklarına uğurlandı.
Gece saatlerinde TEM Otoyolu Kartepe Acısu’da meydana gelen kazada, aracının lastiği patlayan Alperen T.’nin araması üzerine Muhammed Emin Salcı (22) ve Hakan Çetin (22), yardım etmek için TEM’e gitmişti. Emniyet şeridine çekilen aracın lastiğinin değiştirildiği esnada, deprem bölgesinden gelen F.Ü. idaresindeki 34 DLF 993 plakalı Scania tır, üç arkadaşa da çarpmıştı. Kazanın ardından Alperen T. yaralanmış, Muhammed Emin Salcı ve Hakan Çetin ise olay yerinde feci şekilde can vermişti.
Arkadaşına yardım için giden ve meydana gelen kazada hayatını kaybeden, Hakan Çetin’in cenazesi Kartepe ilçesindeki Gül Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Maşukiye Mezarlığına defnedildi. Çetin’in ailesi ise tabutun başında dakikalarca gözyaşı döktü. Muhammet Emin Salcı ise Erenler ilçesi Küpçüler Mahallesi’nde bulundan Güzeltepe Nur Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası defnedildi.

TEM’de lastik değiştirirken canından olan arkadaşlar son yolculuklarına uğurlandıTEM’de lastik değiştirirken canından olan arkadaşlar son yolculuklarına uğurlandıTEM’de lastik değiştirirken canından olan arkadaşlar son yolculuklarına uğurlandıTEM’de lastik değiştirirken canından olan arkadaşlar son yolculuklarına uğurlandıTEM’de lastik değiştirirken canından olan arkadaşlar son yolculuklarına uğurlandıTEM’de lastik değiştirirken canından olan arkadaşlar son yolculuklarına uğurlandıTEM’de lastik değiştirirken canından olan arkadaşlar son yolculuklarına uğurlandıTEM’de lastik değiştirirken canından olan arkadaşlar son yolculuklarına uğurlandıTEM’de lastik değiştirirken canından olan arkadaşlar son yolculuklarına uğurlandıTEM’de lastik değiştirirken canından olan arkadaşlar son yolculuklarına uğurlandıTEM’de lastik değiştirirken canından olan arkadaşlar son yolculuklarına uğurlandıTEM’de lastik değiştirirken canından olan arkadaşlar son yolculuklarına uğurlandı

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Kocaelinde' kaza : 1 yaralı
Yerel

Kocaelinde' kaza : 1 yaralı

Kocaelinde meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

kocaelinde kaza : 2 kişi yaralandı
Yerel

kocaelinde kaza : 2 kişi yaralandı

Kocaeli’de 3 aracın çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

Kocaeli'de otomobil ağaçların arasına daldı
Yerel

Kocaeli'de otomobil ağaçların arasına daldı

Hafif ticari otomobil yol kenarındaki ağaçların arasına dalması sonucunda 1 kişi yaralandı

Kocaeli'de facianın eşiğinden dönüldü
Yerel

Kocaeli'de facianın eşiğinden dönüldü

İzmit Kandıra yolunda meydana gelen trafik kazasında facianın eşiğinden dönülürken, 3 kişi yaralandı.

Yaya geçidinde dehşet: “Oğlum babana araba çarptı“
Yerel

Yaya geçidinde dehşet: “Oğlum babana araba çarptı“

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yolcu otobüsünün, yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan vatandaşa çarpması sonucunda vatandaş ağır yaralandı.

TEM Otoyolu’nda kovalamaca kazayla bitti: 14 göçmen, 4 polis yaralı
Türkiye

TEM Otoyolu’nda kovalamaca kazayla bitti: 14 göçmen, 4 polis yaralı

TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde düzensiz göçmen taşıyan araç, polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçtı.