Burdur

Süleyman Erman'dan Burdur'a teşekkür

14 Mayıs'ta yapılan seçim sonrasında CHP Burdur Milletvekili Adayı Süleyman Erman açıklamalarda bulundu.

Süleyman Erman'dan Burdur'a teşekkür

14 Mayıs'ta yapılan seçim sonrasında CHP Burdur Milletvekili Adayı Süleyman Erman açıklamalarda bulundu.

Burdur Milletvekili Adayı Süleyman Erman yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Teşekkürler BURDUR

Tüm sandıklarda CHP ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na duymuş olduğunuz güvenden dolayı teşekkürler...

Teşekkürler BUCAK

Kardeşimiz,kızımız,hepimizin gülen yüzü adayımız Hülya Gümüş'e inanıp mücadelesini takdir edip hep birlikte alınan rekor oydan dolayı tüm Bucak'lılara ayrı ayrı teşekkür ederim.Bucak'ta tarih yazdınız.

Karamanlı,Yeşilova ve İl Merkezinde,Çavdır Merkezde birinci parti olarak çıkmamıza vesile olan,

Yine tüm ilçelerimizde,köylerimizde ,örgütüme,aday kardeşlerime,şahsıma genel başkanıma güvenip oy veren tüm halkımıza teşekkürlerimi sunarım.

Her zaman olduğu gibi seçim sürecinde gece gündüz mücadele eden partimin isimsiz kahramanlarına,Gençlik Kollarıma,Kadın Kollarıma ve ilçe başkanlarıma, İl başkanıma tüm yönetim birimlerine teşekkür ediyorum. Burdur genelinde aldığımız oy ile oyunu artıran en başarılı parti olmamız yol arkadaşlarımın eseridir.

Seçim küçük coğrafyalarda ertesi sabah biter ve bizler hiç ayrıştırmadan yine günaydın demeye,yine ölümde düğünde yemekte hep birlikte olmaya devam ederiz.

Çünkü biliriz insandır insanın herşeyini paylaşan.İlimizde bir tatsızlık yaşamadan geçen bir seçim sürecinin ardından partimizden gönderdiğimiz İzzet Akbulut kardeşimi kutlarım.Yeri geldi abisi,yeri geldi il başkanı oldum ve ilk gün dediğim gibi genç kardeşlerimi göndermek için mücadele ettim.Bu gururla Burdur'umuzu mecliste layıkıyla temsil edeceğine inancım tamdır.

Yine ilimizde Ak partiden seçilen Değerli Hocam Adem Korkmaz'ı ve meslektaşım Mustafa Oğuz vekilimizide kutlarım.Üç vekil umarım güç birleştirip yeni ses,yeni nefes,yeni heyecan ile Burdur'umuza en iyi katkıyı sunarlar. Seçim sürecinde hiçbir gerginliğe,tartışmaya fırsat vermeyen siyasi partilerden aday olan tüm arkadaşlarımı da gösterdikleri olgunluk,hoşgörü ve nezaketleri sebebi ile ayrıca kutluyorum.

30 yıldır süren siyasi hayatımda partimin verdiği her görevi onurla ve gururla yaptım. Bundan sonrada nerede ve hangi görev verilir ise partimin ve yol arkadaşlarımın emrinde hizmet etmeye devam edeceğim. Şimdi sıra yürekten inandığım,yolunda olmaktan gurur duyduğum Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı koltuğuna oturtmak için mücadele etmekte.Çünkü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ten emanet aldığımız bu ülkeyi onun yolunda Devletimizin ve milletimizin hizmetinde

Doğru bildiğimiz yolda hep birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz.

Saygılarımla

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

CHP'nin Bucak mitinginde gövde gösterisi
Yerel

CHP'nin Bucak mitinginde gövde gösterisi

Burdur'un Bucak ilçesinde yoğun bir seçim kampanyasının ardından Cumhuriyet Meydanında yapılan mitinge yoğun katılım gözden kaçmadı.

Burdur Mv. Adayı Hülya Gümüş'e ata toprağında güllerle karşılama
Yerel

Burdur Mv. Adayı Hülya Gümüş'e ata toprağında güllerle karşılama

Burdur Bucak Kocaaliler Beldesi'nde Seçim Koordinasyon Merkezi açan CHP'de, Burdur Milletvekili adayları İzzet Akbulut, Hülya Gümüş ve Süleyman Erman, coşkuyla karşılandı.

CHP Burdur Milletvekili Adayı İzzet Akbulut sahada
Yerel

CHP Burdur Milletvekili Adayı İzzet Akbulut sahada

CHP Burdur Milletvekili adayları İzzet Akbulut, Hülya Gümüş ve Süleyman Erman Burdur genelinde ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Burdur Milletvekili Adayı Hülya Gümüş'ten, Gölhisar'da dikkat çeken açıklama
Yerel

Burdur Milletvekili Adayı Hülya Gümüş'ten, Gölhisar'da dikkat çeken açıklama

Burdur Milletvekili Adayı Hülya Gümüş yaptığı açıklamada, 'Gölhisar değişim istiyor, birleşerek kazanacağız!" dedi. İşte detaylar...

CHP'li adayları Yeşilova ve Çavdır'da halk bağrına bastı
Yerel

CHP'li adayları Yeşilova ve Çavdır'da halk bağrına bastı

Burdur'un Yeşilova ilçesine ziyarette bulunan CHP Burdur Milletvekili adayları İzzet Akbulut, Hülya Gümüş ve Süleyman Erman, yoğun ilgi ile karşılandı.

CHP Adayları Burdur'da sahada Hülya Gümüş'e yoğun ilgi
Yerel

CHP Adayları Burdur'da sahada Hülya Gümüş'e yoğun ilgi

CHP Aday tanıtım töreninin ardından ilçe ziyaretlerine başlayan CHP Burdur Milletvekili adayları İzzet Akbulut, Hülya Gümüş ve Süleyman Erman, Tefenni ve Kemer'i ziyaret etti.