Sivas / Zara

Sivas'ta kalp krizi geçiren polise tören

Sivas Zara ilçesinde kalp krizi geçiren polis memuruna tören düzenlendi.

Sivas'ta kalp krizi geçiren polise tören

Sivas’ın Zara ilçesinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden polis memuru Emre Yalabık için tören düzenlendi.
Zara Bölge Trafik Denetleme İstasyonu Amirliğinde görevli Polis Memuru Emre Yalabık (32)geçtiğimiz gün evinde kalp krizi geçirdi. 112 ekiplerine haber verilmesinin ardından Zara Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan Yalabık, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Hükümet konağı önüne getirilen Yalabık’ın cenazesi için resmi tören düzenlendi. Polis Memuru Emre Yalabık’ın özgeçmişinin okunduğu törende konuşan Vali Yılmaz Şimşek, "Genç polis memurumuzun ailesi, yakınları, meslektaşları, öncelikle hepimizin başı sağolsun. Maalesef Emre kardeşimizi ani bir rahatsızlık sonucu kaybetmiş bulunuyoruz. Acımız büyük. Birazdan onu ebedi aleme uğurlamak üzere Ankara’ya göndereceğiz. Biz biliyoruz ki Emre kardeşimiz şerefli emniyet teşkilatının çok şerefli bir personeliydi. Sevilen, sayılan, arkadaşları tarafından çok değer verilen, görevini layıkıyla yapmaya çalışan bir personelimizdi. Kendisi bu dünyada onurlu bir yaşam sürdü. Bize düşen görev onun arkasından bundan sonra dua etmektir. Onun ismini yaşatmaktır. Onun ailesine, onun emaneti olarak sahip çıkmaktır. İnşallah onu unutmayacağız. Hep kalbimizde yaşatacağız. Onun anılarını yaşatacağız. Ailesinin hep yanında ve yakınında olacağız, onun bir emaneti olarak. Hepimizin tekrar başı sağolsun." dedi.
Törenin sonunda İlçe Müftüsü Burhan Al tarafından dua edildi. Dua sonrası tören mangası tarafından Yalabık’ın cenazesi Ankara’ya gitmek üzere yolcu edildi.
Yalabık’ın nişanlı olduğu ve evlilik hazırlıkları yaptığı belirtildi. Sivas'ta kalp krizi geçiren polise törenSivas'ta kalp krizi geçiren polise tören

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Çan’da polis haftası  kutlandı
Yerel

Çan’da polis haftası kutlandı

Çanakkale’nin Çan ilçesinde Türk Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıldönümü kutlandı.

Antalya'nın Antik Liman ve Kentlerine Yoğun İlgi
Yaşam

Antalya'nın Antik Liman ve Kentlerine Yoğun İlgi

Türkiye'nin en çok turist ağırlayan üçüncü ülkesi Antalya'da Ramazan Bayramı'nda antik kentler yoğun ilgi gördü. Olympos, Aspendos, Side ve Phaselis'i 9 günlük tatilde yaklaşık 100 bin kişi ziyaret etti.

Savunma sanayisine yerli ve milli ürün geliştiriyor
Yaşam

Savunma sanayisine yerli ve milli ürün geliştiriyor

CW Enerji, savunma sanayisine yönelik geliştirdiği yerli ve milli ürünleri ile savunmaya destek olmaya devam ediyor. Detaylar haberimizde...

Mühendis Adayları Sektör Yöneticileri İle Buluştu
Yaşam

Mühendis Adayları Sektör Yöneticileri İle Buluştu

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Mühemdislik-Mimarlık Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencileri ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Topluluğu tarafından “Gücün Kontrolü Elinizde: Yılmaz Redüktör” adlı seminer düzenlendi.

Antalya'da kaza! kamyon refüje devrildi
Yaşam

Antalya'da kaza! kamyon refüje devrildi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde toprak yüklü kamyonun kamyonete çarptıktan sonra devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kamyondaki toprağın etrafa saçıldığı kazada, kamyonun çarptığı sokak köpeği de telef oldu.

Bucak Muhtarlarından Başkan Gümüş'e Ziyaret
Yerel

Bucak Muhtarlarından Başkan Gümüş'e Ziyaret

Burdur Belediye Başkanı Hülya Gümüş, kendisini tebrik ziyaretine gelen Bucaklı muhtarları makamında konuk etti.