Samsun / Atakum

Samsun'da Acı Olay Üniversite Öğrencisi bıçaklanarak Öldürüldü

Samsun Atakum İlçesinde gece Meydana gelen Tartışmada bıçakla yaralanan Baran Ö.(21) bir anda harekete geçip kendini yaralayan Kemal Abdüssamet Bakır'dan bıçağı alıp üniversite öğrencisini öldürdüğü iddiası ile adliyeye sevk edildi

Samsun'da Acı Olay Üniversite Öğrencisi bıçaklanarak Öldürüldü

Samsun’da kavga ettiği sırada kendisini bıçakla yaralayan üniversite öğrencisini bıçaklayarak öldüren genç polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde 27 kasım pazar gece saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işletme fakültesi son sınıf öğrencisi Kemal Abdüssamet Bakır (25) evlerine gelen ev arkadaşının arkadaşı olan ve bir lokantada motosikletli kurye olarak çalışan Baran Ö.(21) ile aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine kavga apartmanın merdivenlerinde devam etti. Bu sırada Kemal Abdüssamet Bakır’ın Baran Ö.’yü sırtından ve her iki bacağının baldırından bıçakla yaraladığı iddia edildi. Kendisini bıçakladığını ileri sürdüğü gencin elindeki kelebek bıçağı aldığı iddia edilen Baran Ö., Bakır’ı aynı bıçakla kalbinden ve sol bacağından bıçaklayıp motosikletine binerek özel bir hastaneye gitti. Hastanede tedavi altına alınan Baran Ö., kendisini bıçaklayan genci bıçakla yaraladığını ileri sürdü. Olayın olduğu apartmana giden polis ekipleri üniversite öğrencisi Kemal Abdüssamet Bakır’ı apartmanın girişinde ölü olarak buldu. Bakır’ın cansız bedeni otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alınan Baran Ö., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğündeki sorgusunun ardından akşam saatlerinde Samsun Adliyesine sevk edildi. Adliye öncesi hastanede sırtındaki ve bacaklarındaki bıçak yaraları pansuman edilen Baran Ö. daha sonra polis aracıyla adliyeye götürüldü.
Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki otopsi işlemleri tamamlanan üniversite öğrencisi Kemal Abdüssamet Bakır’ın cansız bedeni ise ailesi tarafından toprağa verilmek üzere memleketi Amasya’ya götürüldü.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Motosiklet kazasında ölen gencin organları 5 kişiye umut oldu
Sağlık

Motosiklet kazasında ölen gencin organları 5 kişiye umut oldu

Samsun’un İlkadım ilçesinde 21 Mart tarihinde motosiklet kazası geçiren 24 yaşındaki Ali Kara, kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Yılın İlk Raf  ile Kasa farkı Tartışması Samsunda Yaşandı . İşte Ürün başı Cezası
İş Dünyası

Yılın İlk Raf ile Kasa farkı Tartışması Samsunda Yaşandı . İşte Ürün başı Cezası

Samsun'da bir zincir market şubesinde etiket fiyatı 138 lira olan kestanenin fiyatının kasada 169 liraya çıkması tepkilere neden oldu.

Samsun'da genç kızın ayağını ezen otomobil sürücüsü kayıplara karıştı
Yaşam

Samsun'da genç kızın ayağını ezen otomobil sürücüsü kayıplara karıştı

Samsun’da 2 caddenin geçiştiği noktada bekleyen bir genç kızın ayağının üzerinde otomobil geçti. Devamı haberimizde...

Samsun Alaçam  kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam  Fatih Kayabaşı kimdir?
Yerel

Samsun Alaçam kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Fatih Kayabaşı kimdir?

Alaçam ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Van Gürpınar Kaymakamı Fatih Kayabaşı , Tunceli Ovacık Kaymakamı olarak atandı.

Samsun Vezirköprü kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Özgür Kaya kimdir?
Yerel

Samsun Vezirköprü kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Özgür Kaya kimdir?

Vezirköprü ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Edirne Süloğlu Kaymakamı Özgür Kaya , Samsun Vezirköprü Kaymakamı olarak atandı.

Samsun Canik  kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Vehbi Bakır Kimdir?
Yerel

Samsun Canik kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Vehbi Bakır Kimdir?

Canik ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Osmaniye Kadirli Kaymakamı Vehbi Bakır, Samsun Canik Kaymakamı olarak atandı.