Burdur / Bucak

Mustafa Oğuz'dan vefa yemeği

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, geçmiş dönemlerde teşkilatta hizmet edenleri unutmadı. AK Parti'nin teşkilatlarına vefa yemeği düzenlendi.

Mustafa Oğuz'dan vefa yemeği

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, geçmiş dönemlerde teşkilatta hizmet edenleri unutmadı. AK Parti'nin teşkilatlarına vefa yemeği düzenlendi.

Yoğun katılımın yaşandığı vefa yemeğine AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, AK Parti Burdur Milletvekili Adayı Mustafa Oğuz, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın ve 300 kişi katıldı.

Vefa varsa veda yoktur

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, " 14 Mayıs seçimleri öncesinde bu birlik ve beraberlik AK Parti Bucak İlçe Teşkilatı olarak bizi onurlandırdı, gururlandırdı. Biz bu birlik ve beraberliğimizi seçim arefesinde artık SKM'de de sizleri bir arada görerek, bizleri daha güçlü daha kuvvetli desteklemenizi istiyorum. Bu birlik ve beraberlikle seçime girersek daha başarılı olacağımızı ve küskünlük ve dargınlıkların sona ermesi ile seçimde daha iyi daha başarılı sonuç alacağımıza eminiz. Biz burada milletvekili adayımızın düzenlediği bu yemekte bunu hep birlikte gördük. Ben son olarak vefa varsa veda yoktur diyorum." ifadelerini kullandı.

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın balkon konuşmasını birlikte dinleyeceğiz"

Daha sonrasında konuşan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ise yaptığı açıklamada, " 14 Ağustos 2001'den bu yana partimizin değişik kademelerinde görev almış teşkilat üyelerimizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Kurulduğu günden bugüne bir avuçla başladığımız bu yolculukta artık salonlara sığmıyoruz. Önümüzde ciddi bir seçim var ama partimiz bugüne kadar 15 seçim yaptı. Bugüne kadar yapılan 15 seçimde vatandaşlarımızın da destekleriyle partimiz sandıktan hep birinci parti olarak çıktı. İnşallah önümüzdeki 14 Mayıs seçiminde de bunu sizlerle birlikte sağlayacağız. Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın balkon konuşmasını 14 Mayıs'ta sizlerle birlikte dinleyeceğiz inşallah." dedi.

"Ömrümüz yettikçe bu davanın takipçisiyiz"

Konuşma yapan Mustafa Özboyacı ise yaptığı açıklamada, " Bizi bu güzel etkinlikle birleştiren Milletvekili Adayımız Mustafa Oğuz'a teşekkür ediyorum. Daha önce görev yaptığımız gençlik kollarındaki arkadaşlarımız, beraber çalıştığımız belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımızın hepsiyle burada tekrardan buluşmak hasbihal etmek bizleri mutlu etti. Hepimiz yıllardır bu partiye bir şekilde emek verdik, çaba sarfettik. Bizler diğer siyasi partilere hiç benzemedik. Eğer benzemiş olsaydık şimdiye kadar yok olup, gitmiştik. Bizi bu davanın etrafında toplayan bir tek şey var, o da davaya olan inancımız, Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği güç ve onun takip ettiği yolun bizlerin onunla beraber yürümeye söz vermemizdir. Bizler ömrümüz yettikçe bu davanın takipçisiyiz. Bugün bizler varız, yarın yokuz. Ama bu dava ileride de devam edecek. Sayın Milletvekilimiz Bayram Özçelik'e 20 yıldır hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum, ileride daha iyi görevlerde olacağına inanıyoruz." şeklinde konuştu.

"Biz 3 0'ı başaracağız"

Vefa yemeğini düzenleyen AK Parti Burdur Milletvekili Adayı Mustafa Oğuz ise yaptığı açıklamada, " Evet kıymetli il başkanım, değerli milletvekillerim, değerli belediye başkanım partimizin iki bin bir yılından bu yana her kademesinde görev yapmış kıymetli abilerim, kıymetli ablalarım, değerli kardeşlerim, hanımefendiler, beyefendiler, ben de öncelikle hepinizi sevgiyle, saygıyla, muhabbetle selamlıyorum. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. ilk bu yemeği organize edeceğimizde arkadaşlarla konuştuğumuzda tam hayal ettiğim fotoğraf buydu. Burada birçoğumuz var, hem seçim çalışmalarında hem de teşkilat çalışmalarında çalışma fırsatım oldu. Beraber yolda yürüdük, beraber köylerimizde gezdik, beraber ev ziyaretlerinde bulunduk. Yine beraber görev yaptık, gençlik kolları arkadaşlarımla da beraber bayrak da astık, çay da dağıttık. AK Parti'nin hizmetkarı olduk hepimiz, hep birlikte. Tıpkı bundan sonra da yine hizmet etmeye devam edeceğimiz gibi bu fotoğrafı görünce de inanın bizim sahadaki enerjimize olumlu bir etki edeceğinden de artık kafamda bir gram şüphe yok. Bizim hayal ettiğimiz tablo iki bir değil 2 1 tekrar olur. Biz üç sıfır hedefliyoruz. Allah'ın izniyle Sizlerin de desteğiyle beraber yol yürüyerek biz bu üç sıfırı başaracağız.

"Cumhurbaşkanımıza hep birlikte bir vefa borcumuz var"

Bucak'taki sandıklardan Recep Tayyip Erdoğan çıkacağız. Sizlerin de desteği var Allah'ın izniyle ilk partinin kapısından üniversiteden mezun olup geldiğimde 2006 yılında girmiştim. O zaman o dönemki gençlik kolları başkanım, ilçe başkanım, yönetimdeki abilerim ve akabinde dokuz yıla yakın gençlik kolları Iki buçuk yıl ana kademe yönetim kurulu üyeliği, üç buçuk yıldır ilçe başkanlığından sonra Rabb'im nasip etti, milletvekili adayı olarak, genel merkezimizin de onurlarıyla görevlendirildik, sahaya gönderildik. Aşağı yukarı iki buçuk üç haftadır sahadayız. Sahada sizler kadar beraber çalışmalar yaptığımız oldu bu süreçte. Ama bunu daha da kuvvetlendirmek adına biz bir araya gelelim dedik. Ben Recep Tayyip Erdoğan'a bu salondaki herkesin ama herkesin 21 yıllık hizmetlerinden dolayı bizlere yaptığı liderlikten dolayı Türkiye Cumhuriyeti'ni aldığı noktadan günümüzde Türkiye yüzyılın hayal ettirecek kadar bizlere inanılmaz bir yere getirdiğini de göz önünde bulunduracak olursak bunların hepsini toparladığımızda Cumhurbaşkanımıza hep birlikte bir vefa borcumuz var. Kendisinin de dile getirdiği gibi 2023 seçimleri Cumhurbaşkanımızın artık son beş yıl için yetkilendireceğiz. Anayasal olarak da yine bu şekilde. Bizlerin ben kendi adıma ve sizler adına Ankara'da genel merkezimize bir söz verdim. Dedim ki benim abilerim var, benim ablalarım var, benim kardeşlerim var. Bizim hedefimiz Allah'ın izniyle mevcut oyumuzu korumak değil, biz Bucak'ta bir hedef koyduk. 30 bin oy barajını hep birlikte aşacağız. 2018 seçimlerinde bu oy 21 binde ondan önceki 2015 seçimlerinde de 24 bin, 25 bine yakın bir rakam var. Biz bu hedefi 30 bin olarak belirledik. Neden? Bugün dün ondan önceki gün sahada gezerken hemşehrilerimizle bir araya geldiğimizde hem de sanayi esnafımızla, çarşı esnafımızla şehirlerin kurumlarımızdaki çalışanlarımızla bir araya geldiğimizde herkesin dilinde bir tek şey var. Biz teröristlerle aynı masada oturmaktan utanmayanlara destekleyecek değiliz. Bunu Bucak köylerinde de merkezinde duydum, Burdur merkezde de, Çavdır'ımızda da Tefenni'mizde de, Karamanlı'mızda da hemen hemen her yerde işitiyoruz. 

"AK Parti halen 18 yaşında delikanlı gibi"

Farklı bir algı yönetilmeye çalışılıyor. Işte AK Parti güç kaybediyor. Kıymetli büyüklerim. AK Parti güç kaybetmiyor. AK Parti kurulduğu günkü gibi aynen hala 18 yaşında bir delikanlı gibi Neden? Çünkü bizim liderimiz var. Bizim Cumhurbaşkanımız var, bizim genel başkanımız var. Yaptığı hizmetlerin, Ülkemizin, geleceğini düşünerek, gençliğini düşünerek, kadınlarını düşünerek, engellilerini düşünerek, yaşlılarını düşünerek hangi noktaya dokunulacaksa o şekilde tasarlayarak, planlayarak yapmıştır.

"Cumhurbaşkanımızın 20 yıldır yaptıklarının kaçta kaçını yaptınız?"

Bunun da en güzel örneği Benim gençlik kollarımda olduğum dönemde ilk defa hedef 2023 ifadesini kullanmıştı Cumhurbaşkanımız. Abilerim de bunu anımsayacaktır. Şimdi geldiğimiz noktada o bizlere hedef olarak gösterilen 2023 yılının içerisindeyiz. Yine Çin'de olduğumuz yıl aynı zamanda biliyorsunuz cumhuriyetimizin yüzüncü yılı. Karşısında bir laf vardır. Muasır medeniyetler seviyesine çıkmak için falan Allah aşkına yüz yıllık daha doğrusu yirmi bir yıllık AK Parti iktidarlarından önce seksen yıllık iktidarlarında muasır medeniyetler seviyesine çıkmak için Cumhurbaşkanımızın 20 yıldır yaptıklarının kaçta kaçını yaptınız? Muasır medeniyetler seviyesine çıkaran bir tek lider vardır, o da Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bundan sonra da kadrolar var. Sizlerin desteğiyle bu mücadelemiz devam edecektir Allah'ın izniyle. " ifadelerini kullandı.

Gönüllere taht kuracak, gönüllere girecek

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ise yaptığı konuşmada, " Çok kıymetli il başkanım, çok değerli milletvekili abim çok kıymetli ilçe başkanım, ilçe başkanlarım, belediye başkanım, belediye başkanlarım, kadın kadın kolları başkanım, kadın kolları başkanlarım, gençlik kolları başkanım, gençlik kolları başkanlarım il genel meclis üyesi, değerli arkadaşlarımız, belediye meclis üyesi çok kıymetli arkadaşlarımız önceki dönemlerin tamamında partimizin her kademesinde görev yapmış yönetim kurullarında sandık kurullarında SKM Başkanı ve SKM başkanlarımız, çok kıymetli hanımefendiler, beyefendiler, hepinizi saygıyla, hürmetle, muhabbetle selamlıyorum öncelikle kıymetli başkanıma kıymetli milletvekili adayı kardeşime böyle güzel bir ikramda bulunduğu için ve çok değerli kardeşlerimizi bir araya getirdiği için kendilerine çok çok teşekkür ediyorum. Milletvekili adayı olarak ve ilçe başkanı olarak İnşallah bu süreç içerisinden gönüllere taht kuracak, gönüllere girecek ve gençlik kollarından itibaren elde ettiği tecrübelerini Bucak'ımıza yansıtacak şekilde bir hizmet yapmanın yoluna girmiş. Nasibinde varmış, kaderinde varmış. Onu milletvekili adayı olarak görmek ailesi için siz değerli arkadaşları için, yol arkadaşları için de ne kadar önemli olduğunun farkındayım.

"Bucak'ta Burdur'da söz sahibi olacak"

Mustafa Başkanım, vekilim biraz önce konuşurken ben de ilk vekil adayı olduğum zamanlardaki sürece doğru şöyle bir gittim. Nasıl heyecanlandığımı, kendimi nasıl tarif etmem gerektiğini, neler söylemem için neleri düşünmem gerektiğini şöyle tam 22 yıl önceye
Gitmiş olduk. İlk toplantılarda o kadar zordur ki konuşmak yani bayağı zordur. Ama zamanla tabii ki ustalaşıyor, çırak oluyor, kalfa oluyor. Sonuçta ustalaşıyor ve özellikle Teşkilatın kademelerinde görev aldığı zaman mutlaka kendisini geleceğe hazırlaması gerekiyor. Şimdi biz örnek olduk. Ve bu noktadan başkanım da aday olarak şu anda bundan sonraki yıllarda bir beş yıl sonra bir ondan sonraki bir 10 yıl sonra siyasette Bucak'ta söz sahibi olacak. Burdur'da söz sahibi olacak. Şu salonda bulunan genç arkadaşlarımızın nasıl bir siyaset yapması hayatın içine nasıl girmesi sosyal hayatında insanlarla hemhal olması, beraber olmasının bence şimdiden adımlarını atmaları gerektiğini düşünüyoruz. Çünkü siyasi partiler var olacak. Çünkü genel seçimler yapılacak. Yerel seçimler yapılacak. Ve hayatın akışı bu şekilde devam ederek gidecek

"21 yıldır halk vatandaş sandıklarda bizi birinci parti yapıyor"

İşte bu süreçte birden aniden önüne çıkan bir alternatifle toplumun önüne çıkmaktansa kademe kademe, aşama aşama insanların gönlünde yer ede ede Sevgileri büyüte büyüte bir zemin oluşturduğu takdirde ben inanıyorum ki siyasette bunların çok büyük bir artısının olacağına yürekten inanıyorum. Evet değerli ablalar hanımefendiler, değerli abiler, AK Partimizi bu salondakilerin her birinizin bir çabasıyla bir gaye, bir emeğiyle büyüttük. AK Parti'nin Türkiye partisi olmasında hepinizin bir alın teri var Bunu insanoğlu nisyan ile malul ya hani hafızayı beşer nisanıyla maluldur derler ya unutmaya meyillidir insanoğlu. Unutabilir. Ama Rabb'imiz unutmaz Ama toplumun hafızası ve sağduyu denen insanlarda olan bir şey unutmaz. Sizin o partiyi kurduğunuz dönemlerde ve sonrasında yaşadığımız 15 seçim ama Ama nasıl seçim? Hepsi birbirinden daha önemli ve hepsi döneminin içerisinde mutlaka aşılması gereken bir eşik olduğu için çok önemli bir seçim Değerli abiler daha biz vesayet yapısından bazen bize diyorlar ben onlara o tür olanlara hemen cebinde bir kartım var. Bak yine bu kart yanımda benim. Hemen ben bu kartı çıkarıyorum. Onlara gösteriyorum Bize diyorlar ki 21 yıldır iktidardasınız. 21 yıldır iktidar süreci içerisinde işte şu işi niye yapmadınız gibi söylediklerinde evet 21 yıldır halk vatandaş sandıklarda bizi birinci parti yapıyor. Başı üstüne koyuyor ama bizim uğraşa uğraşa geldiğimiz benim daha yazmaya çalıştığım birinci sayfada, ikinci sayfada yazmaya çalıştığım o kadar olayları yaşadık ki o vesayetçi yapılarla o kadar mücadele ettik ki Biraz önce söylediğim gibi biz hafızayı beşer olarak yaşıyoruz.

"AK Parti üzerinde doktora çalışması yapılıyor"

Nasıl unutuyoruz? Cumhurbaşkanımızın daha milletvekili adayı yapılmadığı, yapılmadan girdik biz seçime Mehmet abi hatırlar. Köylere gidiyoruz. Köylerde bize sizin genel başkanınız kim olacak diyorlar. Soruyorlar. Sonra 300 vekille bile gelseniz size iktidar yaptırmazlar diyorlar. Alaya alıyorlar Evet biz o 3 Kasım 2002 yılında Burdur'da %27 oy aldık. Türkiye'de yüzde 34,4 iktidar olduk. Barajı aşamayan partiler olduğu için 363 milletvekiliyle meclise girdik Ve o noktada bizimle seçim meydanlarında alay edenlerin o yapıların, vesayet yapılarının daha sonra nasıl devam ettiğini gördük değerli arkadaşlar işte ben yazmışım buraya. Bir Mart tezkeresi. Öyle bir zor bir tezkereydi ki neler yaşadık? Hepsini okumayacağım. Yakamoz, eldiven, ay ışığı diye bir darbe girişimleri var bizim haberimiz yok. Biz milletvekiliyiz, bizim de haberimiz yok. O dönemde Tayyip Erdoğan o dönemde o gizli odaklarla öyle mücadele etmiş ki, hem millet seçmiş, iktidar yapmış. Ülkeyi yönetmek istiyor, ülkeye hizmet yapmak istiyor Hem de bu odaklarla kavga, karanlık mihraklarla kavga ediyor, mücadele ediyor. Dolayısıyla Burada bu noktaya gelmemizde şunun vurgusunu yaptım. Birçok konu var burada. Şunun vurgusunu sizlerin katkısı oldu. Emeği oldu. 15 seçimin kazanmasında da sizlerin katkısı oldu. Birçok yerde söylüyorum. Evet Adalet ve Kalkınma Partisi doktora yapanlar tarafından doktora tezi olarak çalışılıyor. Hem Avrupa'daki üniversitelerde, hem Türkiye'deki üniversitelerde kurulduğunun 14. ayında iktidar olup da 22 yaşında olup da 21 yıldır iktidar olan bir partinin Programı nedir? Tüzüğü nedir? Sosyolojisi nedir? Halkla lideri nasıl bağ kurar? Hizmet bağı mı vardır? Gönül bağı mı vardır? Siyaset bağı mı vardır bunların hepsi incelenmesi gereken ve AK Parti üzerinde de bunun çalışması yapılmakta.

"biz üzerimize düşeni yapacağız"

İşte değerli abilerim, saygıdeğer hanımefendiler Türkiye Partisi yaptığınız bu parti Yirmi bir yıldır dergah dergah motif motif işlediği geldiğimiz bu seçimlerde de şimdi halkın büyük bir desteğini alarak evet bir eşiği aşmak istiyor. Ve bu noktada Türkiye'nin içinde bu seçim sonuçları ne kadar çok merak ediliyorsa Onların misli katı kadar dünyadaki Türkiye üzerine oyun oynayan devletler tarafından da yakından izlendiğini hepimiz biliyoruz. Hepimiz bunun farkındayız O zaman Türk milletine düşen bu oyunu onların tuzaklarını bozmak, onların oyunlarını bozmak, onları üzüntülü bir şekilde, evet, üzüntülü bir şekilde on beş Mayıs'a kaldırmak işte bu noktada biz üzerimize düşeni yapacağız. Yani Burdur'da Burdur AK Parti il başkanımız, Bucak'ta Bucak ilçe başkanımız, ilçe yönetimlerimiz, il yönetimlerimiz Burdur halkasının ve Bucak halkasının başarılı olmasını sağlayacağız. Onun için de teşkilatlarımızın diri tutulması, heyecanlı tutulması ve bu noktada arkadaşlarımıza bilgi ve donanım yönüyle bu seçim stratejisi üzerinden Mutlaka bir bağ kurulması gerekiyor. Sadece seçim akşamında seçim sonucunu merak ederek beklemek evet bize yakışmaz. AK Parti'nin her aşamasında, kuruluşunda görev yapmış AK Partililere bu yakışmaz. Dolayısıyla şu anda Bucak'ımızdan bu noktada her zaman, söylediğim mecliste kendisini temsil eden Bucak içinden bir evladının olması için tavrını koyan, sağduyusunu koyar.

"Bu afetten ancak onun önderliğiyle çıkabileceğine herkes inanmış vaziyette"

Ama ülkemiz ve dünya öyle büyük bir buhranların içerisinden geçti ki yine biraz önce söylediğim gibi insanımız unutabilir Yani şu anda biz iki buçuk yıldır yaşadığımız o salgın dönemini unuttuk. Ne olduydu ya orada? Nasıl kapanmıştık? Üretimler nasıl durmuştur? Sokaklara neden çıkamadık? Hastanelerde en yakın akrabalarımızı nasıl kaybettik? Neden kaybettik Karşılığında devletimiz nasıl bir sağlık hizmeti sundu? Ve karşılığında bir ücret aldı mı? Bir para aldı mı? O insanları, bu devlet hangi mekanizmayla takviyeye koydu? Bunları bir kenara koyduk, unuttuk ve sonrasında bir savaş gerçekleşti. İşte bir başka ülkeyi ilgilendiren bir savaş değildi ki bizim denizden komşumuz olan bir iki ülkenin savaşında yine etkilendik. Ve altı Şubat'ta ise dünyadaki felaketlerin en şiddetlisi olan bir depremi de yaşadık. Ve hala şu anda bak göreceksiniz seçim sürecinde belki Türkiye seçim dertlerine düşmüş vaziyette ama esasında o deprem bölgesindeki çalışmalar son süratle devam ediyor. Ve orada biz AK Parti olarak tarih yazıyoruz. Ve göreceksiniz seçim sonrasında da o bölgenin insanının beklentisinin yine Recep Tayyip Erdoğan olduğunu şu anda orada milletvekili olan abilerimizle biz görüşüyoruz. Bugün saat 4 - 5 civarında Hüseyin Yayman kardeşim aradı. Hatay'da ablası, enişteleri, yeğenleri, kuzenleri, hepsini kaybetti Şimdi yine Hatay'da milletvekili adayımız abi dedim ne yapıyorsunuz? Allah'a şükür diyor. Deprem bölgesinde insanlar inanıyor ki Tayyip Erdoğan gibi bir liderin döneminde bu oldu. Bu afetten ancak onun önderliğiyle çıkabileceğine herkes inanmış vaziyette. Ve o noktada ben de ben de şöyle düşünüyorum. Demek ki o bölgede 13 buçuk milyon etkilenmişti o depremden onların o duygularının Türkiye'nin dört bir tarafında sağduyulu insanların kalbine ve gönlüne yansıdığını düşünüyorum. Öyle inanıyorum. Kolay değil evini barkını kaybetmek, çoluğunu, çocuğunu, akrabasını kaybetmek ve yine o, o zorluğun içerisinde yine ümitle yaşayabilmek. Değerli konuklar, bu noktada biz tabii ki Burdur'da cumhurbaşkanımızın huzuruna yine Hedefimiz üçtür, üç milletvekilidir. Bu hedefin içerisinde 2002'den beri geldiğimiz, ikiyi de koruma noktasında hepimizin bir gayreti olması lazım. Evet liste listelere baktığımızda partilerin liste üstünlüğümüz var elimizde. Lider üstünlüğümüz var elimizde. İktidar üstünlüğümüz var elimizde. O halden bizim yapmamız gereken sadece son bu 9 gün içerisinde kararsızların tereddüt içinde olanların yanlarına biraz önce Mustafa kardeşimin söylediği gibi giderek ziyaret ederek bu ibreyi bizim daha da sağlamlaştırmamız adına bir adım Bir adım atmanızı hepinizden istirham ediyorum.

"Her bir taraftan saldırıyorlar"

Kıymetli Cumhurbaşkanımızın işte cumhurbaşkanlığında tamam da AK Parti'ye bir ders verelim mantığıyla hareket edenler var Evet onlar kirli bir oyun oynuyor. Açık söylüyorum. Onlar kirli bir oyunu bir yıl önceden başladılar bu sözlerle. Bu sözler yayıla yayıla geldi. Kolay değil Evet Adalet ve Kalkınma Partisi'ne AK Parti'yi her yönüyle eleştirebiliriz. Çünkü yirmi iki yaşında olup, yirmi bir yıldır iktidar olan bir partiden bahsediyoruz. O zaman şunu sormanız gerekmez mi Kırk beş yıllık bir parti tek başına neden iktidar olamıyor? 19 Eylül 1923'te kurulmuş. Cumhuriyet Halk Partisi, 100 yıldır tek başına Halkın üstünlüğüyle birinci olamamış, tek başına iktidar olamamış. O partinin sorgulamasını hani orada bir kemik kurşun asker gibi duran CHP'liler var ya onlar sorgulamıyor. Biz ülkeye, hangi hizmetleri yaptık? Nereden aldık? Nereye getirdik? Dünya devletleriyle nasıl yarışır bir noktaya geldik? Nasıl oyun kurucuyuz biz? Oyun kuruyoruz ya Hele bu seçim sonrasında oyun kuruculuğumuzu bize kaybettirmek isteyenler her bir taraftan saldırıyorlar.

"17 siyasi parti Cumhur İttifakının karşısında"

Geçen gün okudum. 17 tane siyasi parti şu anda Cumhur İttifakı'nın karşısında. Okuyun bir isimlerini. Hangi partiler var? Bir bakın bakalım. Niçin AK Parti'yle mücadeleye girmişler? Tabii ki zor. Mesela ben bazen sohbet ederken arkadaşlarımla mecliste yaptığım sohbetlerde ya biz gerçekten zorlukları aşa aşa geldik. AK Parti'nin üstünlükleri var. 12, 13 maddede sayabilirim. AK Parti'den beklentiler var. 14, 15 madde sayabilirim. AK Parti'de fırsatlar var. Önümüzde fırsatlar var. Onları değerlendirebiliriz. AK Parti'nin riskleri var. Risklerimiz de var bizim. " şeklinde konuştu.

Mustafa Oğuz'dan vefa yemeğiMustafa Oğuz'dan vefa yemeğiMustafa Oğuz'dan vefa yemeğiMustafa Oğuz'dan vefa yemeğiMustafa Oğuz'dan vefa yemeğiMustafa Oğuz'dan vefa yemeği

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Kocaaliler'de 112 112 Acil Yardım İstasyonu Faaileyete Başladı
Yerel

Kocaaliler'de 112 112 Acil Yardım İstasyonu Faaileyete Başladı

AK Parti Burdur Milletvekilleri Mustafa Oğuz ve Adem Korkmaz, Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Beldesi'nde hizmete giren 112 Acil Yardım İstasyonu'nda açıklamada bulundular.

Burdur'a Müjde! Aile Sağlığı Merkezi Geliyor!
Yerel

Burdur'a Müjde! Aile Sağlığı Merkezi Geliyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından Burdur'a 3 yeni aile sağlık merkezi kazandırılması için yatırım onayı verildi. Detaylar haberimizde...

Taşkın riski ortadan kalkacak
Yerel

Taşkın riski ortadan kalkacak

Burdur Bucak'a bağlı Kocaaliler Köyü'nde 2. Kısım Taşkın Koruma İnşaatı'nda çalışmalar başladı. AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz'un müjdelediği proje ile 300 dekar tarım arazisi ve yerleşim yeri taşkın riskinden korunacak.

 Burdur'a kaç sağlık personeli alınacak?
Yerel

Burdur'a kaç sağlık personeli alınacak?

Sağlık Bakanlığı'nın Türkiye genelinde 27 bin sözleşmeli personel alımı için yayımladığı ilana Burdur'dan da 65 pozisyon dahil edildi. Alımlar KPSS sonucuna göre yapılacak ve başvurular 21-28 Şubat tarihleri arasında ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden yapılabilecek.

Bucak İsmail Şerife Sarı Rehabilitasyon Merkezi için güzel haber
Yerel

Bucak İsmail Şerife Sarı Rehabilitasyon Merkezi için güzel haber

Burdur'un Bucak ilçesinde 30 yıl hizmet veren İsmail Şerife Sarı Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nin idare ve hizmet binası, 2024 yatırım programına alındı. Detaylar haberimizde...

Milletvekili Oğuz mecliste konuştu! 'Şüphesiz evlat acısı yaşamak zordur'
Yerel

Milletvekili Oğuz mecliste konuştu! 'Şüphesiz evlat acısı yaşamak zordur'

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Pençe Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen vatan evlatları için başsağlığı dileklerini ileterek, terörle mücadelede milletin birlik ve bütünlüğünü koruma azmiyle devam edildiğini vurguladı.