Ağrı / Ağrı

Minik kardeşlerini ısıtmak için bere ve atkı

Iğdır'da pansiyon öğrencileri minik kardeşlerini ısıtmak için bere atkı örüyorlar.

Minik kardeşlerini ısıtmak için bere ve atkı

Iğdır'da pansiyon öğrencileri minik kardeşlerini ısıtmak için bere atkı örüyorlar.
Tuzluca 100.Yıl Anadolu Lisesi öğrencileri "Pansiyon Örüyor Kardeşlerini Isıtıyor" projesi kapsamında minik kardeşlerine bere ve atkı örüyor.
Iğdır Tuzluca 100.Yıl Anadolu Lisesi öğrencileri " Pansiyon Örüyor Kardeşlerini Isıtıyor" projesi kapsamın da lise öğrencileri biriktikleri harçlıkları ve öğretmenlerini desteğini iplikler alarak, bere ve atkı ördüler.
Proje kapsamında, Tuzluca 100.Yıl Anadolu Lisesi müdürü Önder Akkılıç, öğretmenlerimiz Elif Gün, Nihal Yeşiltaş ve öğrencilerimiz Hümeyra Temel, Zilan Şemin, Zeynep Çaça, Damla Maman ve Pınar Baldız Gedikli İlkokulu ziyaret ettiler.
Ziyarette minik kardeşleriyle vakit geçiren öğrenciler, ördükleri atkı ve bereler, Gedikli İlkokulunun anasınıfı, özel eğitim sınıfı ve ilkokulunda eğitim gören 37 öğrenciye hediye ettiler.
Proje hakkında bilgi veren Tuzluca 100.Yıl Anadolu Lisesi müdürü Önder Akkılıç, öğrencilerin yardımlaşma bilincini artırmak ve birlikte el becerilerini geliştirerek verimli vakit geçirmek, yardımlaşmayı artırmak ve önemini vurgulamak, öğrencilerin kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek, potansiyellerini açığa çıkarmak amacıyla “Pansiyon Örüyor Kardeşlerini Isıtıyor” projesini hayata geçirdiklerini belirtti.
Akkılıç, yine proje kapsamında; şubat ayında başka bir okuldaki öğrencilere çeşitli hediyeler verilerek devam edileceğini de sözlerine ekledi.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Antalya Kumluca'da Kaza Ramazan Ergin Araç içinde Yandı
Türkiye

Antalya Kumluca'da Kaza Ramazan Ergin Araç içinde Yandı

Antalya ili Kumluca ilçesi Bağlık Mahallesinde meydana gelen kazada 1 kişi yanarak can verdi.

8 ilde terör örgütüne ağır darbe! 82 mağara ve sığınak imha edildi
Türkiye

8 ilde terör örgütüne ağır darbe! 82 mağara ve sığınak imha edildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde; Jandarma Özel Harekat (JÖH), Komando ve Güvenlik Korucularından oluşan 338 tim, 4 bin 283 jandarma personeli ve J- SİHA ile ATAK helikopterlerinin desteğiyle Tunceli, Şırnak, Bingöl, Mardin, Diyarbakır, Bitlis, Siirt ve Hatay'da "Bozdoğan-28" Operasyonlarının gerçekleştirildiğini duyurdu.

Antalya Kepez Belediye Başkan Koltuğuna  İmran Babacan oturdu
Yerel

Antalya Kepez Belediye Başkan Koltuğuna İmran Babacan oturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Başkan Mesut Kocagöz'ün koltuğuna General Şadi Çetinkaya İlkokulu 2. sınıf öğrencisi İmran Babacan oturdu.

Antalya’da dev organizasyon; Cilt bakımı ve güzellik sorunları masaya yatırılıyor
Sağlık

Antalya’da dev organizasyon; Cilt bakımı ve güzellik sorunları masaya yatırılıyor

Antalya’da dev organizasyon; Cilt bakımı ve güzellik sorunları masaya yatırılıyor 24-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Antalya’da organize edilen uluslararası katılımlı ‘Güzellik, Estetik & Kozmetoloji Çalıştayı’ heyecanla bekleniyor

Ömer Güner Vefat Bucak
Yaşam

Ömer Güner Vefat Bucak

Burdur ili Bucak ilçesinden Hizarcı (Senitçi) Ömer Güner Hayatını kaybetti

Burdur'un Sevilen öncü  iş insanlarından Ali Gür vefat etti.
İş Dünyası

Burdur'un Sevilen öncü iş insanlarından Ali Gür vefat etti.

Burdur'un Sevilen öncü iş insanlarından Ali Gür vefat etti. Burdur'da faaliyet gösteren Gür Mermer sahibi, uzun yıllar BUTSO ve OSB yönetimlerinde görev alan Burdur'un sevilen iş insanlarından Ali Gür kalb rahatsızlığına yenik düştü vefat etti.