Manisa

Manisa’da uyuşturucu operasyonu 3 kişi enselendi

Manisa ve ilçelerinde polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı.

Manisa’da uyuşturucu operasyonu 3 kişi enselendi

Manisa’nın Şehzadeler ve Salihli ilçelerinde polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheliden 3’ü sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda Şehzadeler ilçesinde bir ikamette yapılan aramada; 662 adet ecstasy hap, 447 adet sentetik ecza hapı, 1 adet 7,65 mm ruhsatsız tabanca, 6 adet 7,65 mm fişek, 1 adet bez parçası ele geçirildi. Konuyla ilgili A.Ö. (22) isimli şüpheli şahıs uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak suçundan gözaltına alınırken, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Yine Şehzadeler ilçesinde durdurulan bir araçta yapılan aramada; 1996 adet ecstasy hap, 0,67 gram kokain maddesi ele geçirildi. Konuyla ilgili 2 şüpheli şahıs, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak suçundan gözaltına alınırken, sevk edildikleri adli makamlarca O.Ö. (24) isimli şüpheli şahıs tutuklandı.

Salihli Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda Salihli ilçesinde durdurulan bir araçta yapılan aramada; 21,83 gram metamfetamin maddesi, 2,07 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) maddesi ele geçirildi. Konuyla ilgili U.D. (27) isimli şüpheli şahıs uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak suçundan gözaltına alınırken, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Manisa ki uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı
Yerel

Manisa ki uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı

Manisa Salihli'de durdurulan kişilerin üzerinde yapılan aramalarda birçok uyuşturucu hap yakalandı.

Şehit Ağrılı Piyade Sözleşmeli Er Enes Budak'ın Şehadet haberi Manisa Yunusemre'de   Ailesine ulaştı
Türkiye

Şehit Ağrılı Piyade Sözleşmeli Er Enes Budak'ın Şehadet haberi Manisa Yunusemre'de Ailesine ulaştı

Ağrı nüfusuna kayıtlı olan Piyade Sözleşmeli Er Enes Budak'ın (22) Manisa'nın Yunusemre ilçesinde ikamet eden babası İkram Budak'a acı haberi Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay ve beraberindekiler tarafından verildi.

 Hapishaneden Çıktı Öldürdüğü Adamı Gömdüğü yerde kazı Yaparken yakalandı suçunu itiraf etti.
Yerel

Hapishaneden Çıktı Öldürdüğü Adamı Gömdüğü yerde kazı Yaparken yakalandı suçunu itiraf etti.

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 5 yıldır aranan çobanın cinayete kurban gittiği öğrenildi.

85 yaşındaki Mihriye Yalazı Yunan Bayrağı Dalgalanmasın diye evini Satmadı
Yaşam

85 yaşındaki Mihriye Yalazı Yunan Bayrağı Dalgalanmasın diye evini Satmadı

Yunan armatör Aristotle Onassis'in doğduğu ev olarak bilinen tarihi evini, Onassis Vakfı'nın 3 milyon Euro'luk (yaklaşık 90 milyon lira) teklifine rağmen satmadı.

Manisa Kula kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Ömer Ahmet Özdemir kimdir?
Yerel

Manisa Kula kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Ömer Ahmet Özdemir kimdir?

Kula ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Trabzon Arsin Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, Manisa Kula Kaymakamı olarak atandı.

Manisa Saruhanlı  kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Murat Acar kimdir?
Yerel

Manisa Saruhanlı kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Murat Acar kimdir?

Saruhanlı ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Erzurum İspir Kaymakamı Murat Acar, Manisa Saruhanlı Kaymakamı olarak atandı.